Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב בתקציב עד 12K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מחפש רכב אמין וחסכוני בתקציב מאוד נמוך (חייב להיות גיר אוטומטי). אני קורא את הפורום הזה ורבות המליצו ללכת על יפניות בגלל שאחזקת הרכב הינו זול יותר.

לפני שקראתי בפורום כבר נפגשתי עם מישהו לבדוק סוזוקי יורוסוויפט 1998 ב9000 שקלים עם קילומטראז 75000 בלי עבר בעייתי. אבל לאחר עיון בפורום הבנתי עד כמה אנשים ממליצים נגד קנייתה (בעיקר כי היא רכב לא בטיחותי והגיר האוטומטי עם 3 הילוכים ולכן אינה חסכונית).

אני מודע שהתקציב שלי אינו גבוה אבל זהו הסכום שאני יכול כרגע להשקיע - אני מקווה שאוכל לקנות אוטו קטן מעל שנת 2000 אשר יענה על הפרמטרים הבאים: בטיחותית (הכוונה שהיא לא תיהיה מפגע בטיחותי כמו היורוסוויפט), אחזקה נמוכה וסבירה, חסכונית, ונוחה (זהו הפרמטר הפחות חשוב כמובן).

הנסיעות שלי יהיו עירוניות (רמת גן, תל אביב והסביבה) עם נסיעות להרצליה והשרון מפעם לפעם.

התקציב שלי עד 12000 שקלים - אשמח לכל המצלה (אם אפשר עם נימוק - אשמח מאוד)

אשתי המליצה על הרכבים הבאים:

דייהטסו שרייד

דייהטסו סיריון

תודה רבה - שיהיה אחלה של סופ"ש

יונדאי i20 2010 GLI

פורסם

יש אפשרות של קניית רכב צרפתי (קסרה לדוגמא) עם 2 כריות אוויר ו3* בטיחות.

אומנם הגיר האוטומטי לא אמין בעליל אבל אתה יכול לקנות שנת 2000-2001 באיזור החצי מחיר מתקציבך ולהשאר עם הרבה כסף ביד להפתעות.

בתור מישהו שמחזיק רכב כזה לחברה שלי שנוסעת איתו כבר שנתיים ללא כל תקלות מיוחדות אני מאוד ממליץ

**גילוי נאות אני מוכר כזה רכב עכשיו

פורסם

פונטו ספייס2000-2002 עולה עכשיו כבר פחות מ-12K (למרות שאם זה שאלה של מחיר זול גם הפונטו הישנה עד שנת 2000 היא רכב חסכוני ולא רע).

אגב, מה הקשר בין סוזוקי יורוסוויפט ורכבים יפניים? זה רכב הונגרי. גם חלק מהסיריון הישנות אגב (אם לא כל). שים לב, זה שיש סמל של חברה יפנית לא אומר שהדגם הספציפי הוא יפני. סוזוקי במיוחד אוהבת לטייל בעולם ולהשאיר חלקים להרכבה במפעלים זרים. יש בארץ סוזוקי אלטו שמאוד נפוצה מזה קרוב לשנתיים וזה רכב לא מאוד רע, אבל שמיוצר בהודו.

שרייד זה בובה של אוטו. לחבר שלי היה דגם 91 והוא בוכה עד היום שהוא מכר אותו למרות שהוא יכול להרשות לעצמו רכב טוב הרבה יותר, ונוהג על רכב שנחשב לטוב יותר. הדגמים האחרונים שלה מצויינים וזולים (ויפניים).

תכלס השרייד לוקחת באמינות, הפונטו בגימור. הפונטו קצת יותר חסכונית, כדאי לחפש אולי גם פיג'ו.

אוהב את המיקרה, אבל רוצה ראב 4

פורסם

הייתי גם שוקל יונדאי אקסנט, רכב שאמנם בשנים הראשונות לא היה עשוי מהחומרים האיכותיים ביותר, אך זול לתחזוקה ואמין.

בתקציב שלך אני מניח שניתן למצוא אחד ממודל 99' ואולי אפילו מתקדם יותר במצב טוב מאוד, לא מדובר ברכב משפחתי אלא ברכב סופר מיני עם בגאז', יש גם גרסאות של 5 דלתות.

בסך הכול תמורה לא רעה למחיר, בטיחות לא צד חזק של הרכב (ולא של רוב הרכבים שתרכוש בתקציב שלך), אבל עם קצת סבלנות יהיה אפשר למצוא איזה אקזמפלר שיש לו ABS וכרית אוויר אחת או 2.

הועלתה כאן האפשרות של סיטרואן קסארה - אפשר לחפש בהחלט אחת שמורה, יכול להיות שזו תהיה מכונית טובה לתקציב שלך. אם מציעים קסארה, אז אפשר גם להציע את המגאן, שבאותם שנתונים הציעה 4 כוכבי בטיחות, ודגמים מסוימים שנמכרו עם 4 כריות אוויר,כמובן ABS ואפילו EBD בחלק מהדגמים.

גם קליאו אוטומטית יכולה להיות אופציה לא רעה.

צריך לקחת בחשבון שכל הגירים של הצרפתיות באוטומט הם די דפוקים, אז להכין כסף בצד או לחפש רכב לאחר שיפוץ גיר מקיף/עם ק"מ מאוד נמוך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...