Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש איזה קצבייה ששמעתי מפה לאוזן שמדברים עליה כל הזמן רק דברים טובים,מצאת באזה"ת של צריפין.....אם מישהו מכיר.

זאת נקראת דרום אמריקה שמוזכרת כאן למעלה , בשר ברמה גבוהה מחזיקים כמעט את כל מה ששמים על המנגל

המחירים שם סבבה , 110 שקל לקילו אנטריקוט לא חתוך

פורסם

המחירים בבשרישף הם כפולים+

מתאים יותר לדיירים של המתחם

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

ר.א.א שיווק בשר בכורזין 5 בגבעתיים.

אין על הבשר של המקום הזה, אנשים באים אליי הביתה ורוצים לקנות ממני את הבשר שיש לי במקפיא.

מחירים סבירים ושווים לכל כיס עם יחס אישי ובשר מעולה.

ממליץ בחום, אני לקוח קבוע שלהם כבר כמה שנים.

כמובן כשר וכל הענינים

התענוג שמוביל אותך

פורסם

המלצה שלי - גם כן בגבעתיים באיזור תעשייה כורזין - צארום.

אם מישהו ראה מקום יותר נקי וסטרילי יותר ממנו (וככה זה צריך להיות לדעתי בקצבייה) - אוריד את הכובע בפניו.

סחורה מעולה ושרות נעים. אולי המחירים קצת יותר יקרים, אבל זה נכון גם לחלקי חילוף של מכוניות (שמקורי יותר טוב ועולה יותר)ויסלח לי הסוכן עמוס, ביקרתי גם במקום שעליו המלצת. שניצלים קשה להם קצת לחתוך, אז בשר בקר:- ?! :wink:

alfa 156 2.5.

פורסם

ברמת עמידר, ברחוב אצ"ל 35 יש אטליז שנקרא "בית הבשר של גמליאל":

http://www.d.co.il/5604250/2490/

מקום מעולה, נקי, לא יקר, שירות מצויין.

ממליץ מניסיון של שנים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...