Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אדם חייב 1700 ש"ח - איך לפעול?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא צריך להיות יפיי נפש.

הוא לא גובה דמי חסות, הוא מבקש לקבל את המגיע לו אחרי כמה ניסיונות בדרכי נועם.

אני אשמח לפתרון טוב יותר שעובד באופן יעיל כמו הפתרון שלי (באמת, לא בציניות).

גם לא צריך להיתמם....:roll:

אתה מציע שיטות של עברייני רחוב וגובים בשוק השחור ומציין שכך היית פועל.

אתה מוסיף ריבית על דעת עצמך?

אתה "מחרים" רכוש?

אתה תשקר בפני המשטר ותכחיש?

(את כל זה אתה כתבת)

אתה הופך להיות הרשות השופטת והמבצעת, בפרוש כמו אירגוני פשע של החלאות בארץ.

אח"כ, כשתופיע בפני שופט, תסביר שאתה "נורמטיבי".

אלו לא שיטות של אנשים נורמטיבים, אלו שיטות של פושעים.

לא מתאים לך לראות את זה? אז מומלץ שלא תביט במראה.

אתה מחזיק עדיין ברכב עם מנוע TSI שנגמר לו האחריות? שמע, ביצים של שור.

תברח מהבית, תפיל הכל על אישתך.
פורסם

תאמין לי שאין לי שום בעיה עם מה שאני רואה במראה ואיני חוזר בי מהודעתי המקורית.

עברייני רחוב וגובים בשוק השחור לא המציאו את הגלגל ולא מחזיקים בפטנט רשום על ה"שיטה", בעייני זו פשוט הדרך המתבקשת אחרי מספר רב של ניסיונות שגרתיים יותר.

אתה מוסיף ריבית על דעת עצמך? לא ריבית, דמי טרחה, לחפש את הבן אדם ולהגיע לביתו עולה כסף.

אתה "מחרים" רכוש? נכון, ראה את זה כתמריץ, הכל כדי לפתור את הבעיה מהר יותר.

אתה תשקר בפני המשטר ותכחיש? אתה גורם לזה להשמע נורא, בטח כשעוצרים אותך על מהירות מופרזת אתה ישר אומר "נכון אדוני השוטר, נסעתי מהר, תן לי קנס".

אתה הופך להיות הרשות השופטת והמבצעת, בפרוש כמו אירגוני פשע של החלאות בארץ.

שוב, השווה מתבקשת אבל אין להם על הנושא פטנט, עושים את מה שצריך לעשות על מנת לקבל את המגיע לך.

בנתיים חוץ מלהעביר ביקורת לא שמעתי אותך מעלה לפה רעיון טוב יותר ויעיל באותה המידה.

או שבעיינך 1700 ש"ח שהרווחת ביושר הם סכום פעוט?

רק חסר שתגיד לו "כפרע על הכסף, להבאה תדע לא לעבוד עם אותו אדם".

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

"עושים את מה שצריך לעשות על מנת לקבל את המגיע לך."

ואני מוסיף, בכפוף לחוק.

להחרים לחייב דבר כזה או אחר, נחשב בחוק כגניבה והוא יכול להגיש תלונה ולפתוח נגדך תיק במשטרה.

ההוצאות חיפוש שאתה טוען, צריכות להיות מגובות בקבלות, זה שאתה הלכת וחיפשת בעצמך, זה לא יהיה קל להוכיח שזה עלה לך כסף ועוד במאות.

כל עוד אין לך הרשאה חוקית לעשות מעשה, אתה נחשב לעבריין ולחייב שמורה הזכות להגיש נגדך תלונה במשטרה וגם לתבוע אותך על עוגמת נפש וכ"ו.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

החייב חייב את הכסף הזה כבר קרוב לשנה. החייב הוא חייל סדיר. הטלפון שלו מנותק, אין דרך להשיג אותו.

זה הולך כמו ,נשמע כמו , ומריח כמו "חוב אבוד".

Gn'f'R

פורסם

תומר, אני יוצא מנקודת הנחה שמסגרת החוק נוצלה וכשלה, ראה הודעותיו של ישה בעמוד הקודם עם שלל התירוצים.

בהמשך הודעתך אתה עדיין יוצא מנקודת הנחה שה"חוק" יתערב חזק בנושא, לעומת זאת אני אומר לך ממידע מבוסס שהמשטרה לא תתערב בעניין.

מילא היית אומר להם שהוא נסע מעל המהירות המותרת או הטריד אותך מינית (באופנה היום).

אני חייב לציין שלדעתי לתת עצות בנושא מבלי שהיית במעמד דומה שווה ערך ללתת יעוץ בפורום רכישת רכב כשכל חייך נסעת על אופניים.

בזמנו רכשתי סמארטפון יד 2 לאישתי באלפי שקלים.

כשהחבילה הגיע בדואר התברר שהמכשיר שקיבלתי כלל לא היה המכשיר עליו דובר (כולל תמונות).

החיילצ'ק שעשה עלי את הקומבינה נעלם ולא ענה בשום אמצעי תקשורת.

אחרי עבודת תחקיר קטנה באמצעות הפייסבוק, הבחור אותר ונמצא כתובת מגורים בחיפה.

בביקור הראשון המכשיר הוחזר ולאחר שלל תירוצים הבחור התחייב להחזר כספי בצ'ק של בנק הדואר בתוך כמה ימים.

אחרי הרבה יותר מכמה ימים והתעלמות מוחלטת הוחלט על ביקור שני, הפעם מוצלח יותר.

הכסף הוחזר + פיצוי על הזמן שבוזבז.

אף אחד לא נפגע, זה לא לקח שנתיים כמו שקורה כשמערבים בית משפט\משטרה והכל שב על מקומו.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

דבר אחד אתה שוכח, שתמיד יש מישהו יותר חזק ממך.

אז במקרה שלך זה עבד, אבל מה יקרה בפעם הבאה שתתקל במישהו "חזק" יותר תרתי משמע וחריף יותר ממך? כמו שבאת ואיימת עליו, הוא יאיים עליך בחזרה, ואז נכנסתם ללופ למי יש יותר גדול ואם אתה רוצה לראות את הכסף שלך אין מנוס מלפנות למשטרה\לתבוע.

אתה אף פעם לא יכול לדעת על מי תיפול.

פורסם

עדיין לא קיבלנו תשובה, האם זה עסק רשמי או שחור. אם מדובר באפשרות השניה- כפי שהמליצו פה כבר חלק מהחברים - שכח מהסיפור, בעיקר לטובתך, על מנת לא לפתוח ארונות עם שלדים. אם מדובר על אפשרות ראשונה - תביעות קטנות בצירוף הוכחות שבידך. יקח מעט זמן, אבל כאשר הבחור יקבל מכתב התרעה לפני עיקול או לא יוכל לצאת לחו"ל בגלל החוב, כספך יוחזר במהרה בתוספת דמי "טרחה"

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

אם זה אתר שהוא בנה לו, שפשוט יוריד אותו. יש לו את האפשרות אם הוא בנה אותו.

כנ"ל לגבי שאר העבודות במידה ויש לו אפשרות לזה.

מלבד זאת, שיצור איתו קשר קודם כל, וחזור אלינו עם תשובתו.

Honda civic EJ6

פורסם
תאמין לי שאין לי שום בעיה עם מה שאני רואה במראה ואיני חוזר בי מהודעתי המקורית.

עברייני רחוב וגובים בשוק השחור לא המציאו את הגלגל ולא מחזיקים בפטנט רשום על ה"שיטה", בעייני זו פשוט הדרך המתבקשת אחרי מספר רב של ניסיונות שגרתיים יותר.

בנתיים חוץ מלהעביר ביקורת לא שמעתי אותך מעלה לפה רעיון טוב יותר ויעיל באותה המידה.

או שבעיינך 1700 ש"ח שהרווחת ביושר הם סכום פעוט?

אין לך בעיה עם השיטה של נטילת חוק לידיים? חבל.

רוצה פלוני להחזיר את חובו? יש דרך, כמו שכתב איש ההארלי למטה:

מכתב עו"ד, פניה לבית משפט, הוצאה לפועל.

כאשר ההוצל"פ מתערבת, הוא ירוץ לשלם לך ויחפש אותך בנרות. עיכוב יציאה מהארץ והגבלת חשבונות בנק זה לא דבר שנח לחיות איתו, אבל הי, מה אני מפריע לשיטה שלך, היא עובדת.

עובדת, עד ש... כמו שאמרו, תפגוש עבריין יותר גדול ממך.

עדיין לא קיבלנו תשובה, האם זה עסק רשמי או שחור. אם מדובר באפשרות השניה- כפי שהמליצו פה כבר חלק מהחברים - שכח מהסיפור, בעיקר לטובתך, על מנת לא לפתוח ארונות עם שלדים. אם מדובר על אפשרות ראשונה - תביעות קטנות בצירוף הוכחות שבידך. יקח מעט זמן, אבל כאשר הבחור יקבל מכתב התרעה לפני עיקול או לא יוכל לצאת לחו"ל בגלל החוב, כספך יוחזר במהרה בתוספת דמי "טרחה"
אתה מחזיק עדיין ברכב עם מנוע TSI שנגמר לו האחריות? שמע, ביצים של שור.

תברח מהבית, תפיל הכל על אישתך.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אין קבלות ואין תיעוד. כל אחד יכול להכין מסמכים בWORD ולטעון שחייבים לו כסף. כנראה שהוצל"פ לא רלוונטית.

תתחיל בלחפש את השם שלו ב b144.co.il - גם אם השם נפוץ תעבור על כל מספרי הטלפון שמופיעים עד שתמצא את המספר שיש לך.

ואז תדע את הכתובת.

בנוסף, אתה יכול לדעת באיזה רשת סלולר לחפש לפי שיוך המספר שלו לרשת:

http://www.orange.co.il/selfservice/cell_num/

זאת לדעתי העצה הכי כדאית ומעשית. אחרי שיש לך כתובת תדע איפה לחפש אותו. הבחור חייל? רוב הסיכויים שבימי חמישי בערב הוא באזור הבית. מצאת אותו? גש אליו ותשכנע אותו יפה להחזיר את החוב.

לאיים בריבית ובהחרמת חפצים זה לא טוב, כי זה רק נותן לו תירוץ להעלם טוב יותר בפעם הבאה.

חוץ מזה אתה מסתכן בתגובות אלימות. אנשים לא אוהבים שלוקחים להם דברים.

חוץ מזה, לפעמים צריך לדעת לוותר. הכסף הזה שווה לך את הזמן והדלק שתשקיע באיתור הבחור הזה?

קח את זה כשכר לימוד ושהבחור ילך קיבינימט.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אוקיי, אני אשתדל לעשות סדר.

דבר ראשון תודה רבה לכל מי שהגיב והשקיע מזמנו.

1. לא מדובר בעסק ״שחור״. לא סחרתי בסמים מאחורי קיוסק. בניתי אתר ואפליקציות וסיפקתי שירותים מעין אלו. לא הוצאה חשבונית ועסקיי בימים אלו, עוד לפני שהתגייסתי, היומעין חלטורה מהצד. מכיר דוכן לימונדה? תדווח עליו לרשות המסים? אותו הדבר רק מחזור גדול במעט.

2. אם הייתה לי דרך להוריד את האתר מהאוויר או לפגוע בשירותים שסיפקתי הייתי עושה זאת אבל אין.

3. ספינת המעפילים,

תודה על תגובתך.

הייתי מעדיף לשמור את הסיפור בדרכים חוקיות עד שאלה ימוצו. ללא ספק אקח את מה שאמרת לתשומת ליבי.

אני חוזר על מה שאמרת - אם למישהו יש הצעה טובה יותר אשמח לשמוע.

תודה לכל מי שהגיב.

לילה טוב

אלום

פורסם

ציינת שהבחור חייל. מה שאומר שעם מעט קשרים אתה בקלות יכול להוציא את הפרטים שלו ואת של ההורים שלו אפילו.

נסה לאתר מכר/ית אשר משרת בצה״ל בתפקיד שלישותי ו/או משטרה צבאית, בעזרת המערכות שלהם ניתן לאתר אותו עפ״י שם ושם משפחה.

ככה תקבל כתובת, טל בבית, וטלפונים של ההורים.

פורסם

אני הלכתי למשטרה עם מקרה דומה, והם התקשרו אליו בטלפון וזימנו אותו אליהם. הוא הסכים לשלם מבלי להגיע למשטרה. אז אם אתה נחמד, הם יעשו את זה בשבילך.

לגבי שחור או לא, אני ציינתי, כי בית המשפט לא דן במקרים כאלו. והוא ימסור כי זה איננו מעניינו. גם אם הנ"ל ביצע עבודה אשר איננה נחשבת כעבודה חוקית (כגון זנות), החוק המחייב קבלת תשלום הינו מעל החוק המציין כי אין לבצע עבודה הנוגדת לחוק, ובעקבות כך לטעון כי לא צריך לשלם עליה.

לגבי הוצאה לפועל, הוצאה לפועל קיימת רק אם יש דין בית משפט שמציין כי החייב נדרש לשלם. ואם ההוצאה לפועל מתחילה, אזי החייב לא יכול לשלם לתובע, אלא ישירות להוצאה לפועל.

בנוגע להוכחת האם היה תשלום, האם היה בית קפה, והאם ישה הינו בעל זקן צרפתי עם שיערות שיבה או לא, יש תשובה מאוד פשוטה. בית המשפט לתביעות קטנות איננו בית משפט רגיל. ובתוך שערי בית המשפט הזה, אינך (יענו לא) נדרש להוכיח בדרכים הקבילות בחוק, כי הנ"ל לא שילם. מספיק תראה כי שלחת לו מיילים, וכי ניסית להתקשר, והוא התעלם, בכדי שבית המשפט יקבל את הדבר כי הוא איננו שילם לך. בית המשפט הזה נועד לעזור לאדם הפשוט לקבל את המגיע לו, ולא נועד להילחם בהוכחות. שם כמעט הכל קביל. לכן אני משוכנע כי הוא לא ידון בנושא המס, ולא ידון בשאלה האם קיבלת את התשלום או לא.

נשארת עם השאלה הבאה: האם אתה יודע את תאריך הלידה של החייל, או השנה בא הוא נולד, והאם יש לו שם משפחה לא נפוץ כל כך. בצורה הזו ניתן לעשות "שלילה" לכל מי שמופיע במערכת ולמצוא אותו.

הגישה למערכת יכולה להתקיים או בצורה חוקית, או בצורה לא חוקית. יש לי תחושה, שיש לא מעט חברי פורום שמחזיקים אצלהם תוכנות המכילות מאגרי מידע לא חוקיים ויוכלו לעזור לך.

לכל השוטרים שעוקבים אחריי - אני לא מאלה. ואינני תומך בביצוע עבירות פליליות.

זה שאתה פרנואיד לא אומר שלא רודפים אחריך.

• תוכן חדש...