Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אל-על במיטבה

bar72
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

... ועד כמה שהקופיילוט קובע (מה שם הקופיילוט של "זולצי" שהיה בוויטנאם על פאנטום ונחת מושלם על ההדסון ? אף אחד לא יודע) , אני מעדיף ישראלי ש 30 שנה לא עובר מבחני קברניטות אחרי שהיה טייס בח"א הישראלי על איטלקי/גרמני/אמריקאי ש 30 שנה לא עובר מבחני קברניטות אחרי שהתקבל ל- god forbid - סוויס, עם 40 שעות על ססנה.

ובייחוד מעדיף את זה ש"שומר" עליו משמאלו.

• תגובות 112
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בין יכולות היעף מעל הכור הסורי ב F16 ובין הטסת בואינג אין ולו שמץ של קירבה מעבר לזה שבשניהם יש סטיק בין הרגליים.

:lol:

מבלי להיכנס לויכוח הטחון והמייגע הזה על טייסי חא, ב F-16 אין סטיק בין הרגליים. הוא בצד. בבואינג יש. באירבס (מודרני) הוא גם בצד...

עניין של טכנולוגיה ופילוסופיית הנדסת אנוש.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם
רגע, יש פה מישהו מהפילים המעופפים?

'

לא מהם, אבל טסתי איתם הרבה ,הכי כף היה גרירות מטרה עם האחורה פתוח,הכי לא כיף - פינוי פצועים מבח"א 3 , כש 103 היתה נורדים בתל נוף.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אולי אחד האזיקונים שמחזיקים את הכסאות ב- upper deck עלה באש :-)

בכל פעם שיש לי בחירה - אני טס רק ב- 777 שלהם (אם אני טס אל-על).

שמח שלכולם שלום, מעניין אם גם אצלהם זה משהו שנשרף בתנור או בעיה אחרת.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...