Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אל-על במיטבה

bar72
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בגירה, למיטב ידיעתי ההסכם להטסת הקופים נחתם עוד כשאל-על הייתה חברה ממשלתית, ואילו היום היא מנסה להתנער ממנו, אך פסיקת בית משפט מחייבת אותה להמשיך בהטסה.

הם מסתתרים מאחורי הטענה של "אנחנו כבולים בחוזה" (כאילו שזה יהיה החוזה הראשון שחברה אי פעם הפרה) וכל פעם שהלחץ הציבורי גדל הם יוןצאים לתקשורת, מתחייבים באופן חד משמעי ש"אל על לא תטיס יותר קופים לניסויים" ושבועיים אחרי זה תופסים להם משלוח חדש.

הם אפילו מגובים בהחלטה (כתובה) של היועץ המשפטי לממשלה שטען ש"לא הגיוני ולא מוסרי להכריח חברה להטיס קופים לניסויים".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 112
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם כבר מדברים על תאילנד,

בשנה שעברה טסתי לשם דרך אל על.

יש לכם המלצות איך לחסוך קצת ולטוס בקונקשנים למיניהם אך כמובן לא לנחות בטהרן לשתות קפה?

פורסם

חבר שלי טס היום ב 6 בבוקר לתאילנד, נחיטת ביניים של 6 שעות ב...אזרביג'אן! :shock:

פורסם

אני גם טסתי באופן דומה להודו.

לא עוברים מעל מדינות עוינות, אבל הקונקשן ארוך ומשעמם. תביא איזה סרטים או משחקים או משהו להעביר את הזמן.

אי אפשר לצאת מהטרמינל כי אוזבקיסטן דורשת ויזה, הטרמינל היה סביר נכון לפני 11 שנה.

היתרון הוא שמטשקנט לדלהי זה פחות משעתיים טיסה (דאז בIL-62 מיושן בשיטת האוטובוס)

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

טשקנט זה אוזבקיסטן ובאגירה אמר אזרבייג'אן ^_^

בכל מקרה , כשאני טסתי דווקא ראיתי שעוברים דרך אפגניסטן משום מה.

למקס , ממליץ לטוס דרך אוזביקיסטן יחסוך לך המון , אני טסתי ב800 דולר לבנגקוק עם קונקשן של 4 שעות הלוך ושעתיים חזור.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

לא יכול להתחייב אם מדובר באוזבקיסקן או אזרבידג'אן או כל חור אחר על המפה עם שם מתחרז :wink:

בכל מקרה, הוא טס עם האשה ושני ילדים, לטענתו הוא חסך בטיסה הזו 1200 דולר :shock:

פורסם

בטיסה ישירה מארה"ב לארץ עם אל על היה חיסכון של כ-500 דולר לראש (לא יודע איך אבל בכל זאת)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אם כבר מדברים על תאילנד,

יש לכם המלצות איך לחסוך קצת ולטוס בקונקשנים למיניהם אך כמובן לא לנחות בטהרן לשתות קפה?

חבר שלי שילם 750$ ברויאל ג'ורדניאן באוקטובר לפני שנה (בעוד שהדיל הכי זול באל-על עמד על 1500$).

כיוון שאנחנו מתגוררים באילת, הוא החליט להגיע עצמאית לשדה תעופה בעקבה (עניין של 20 שקלים במונית מאילת למסוף ועוד כמה דינרים למונית בירדן) בחזור גם היה קונקשן קצר וחזרה לאילת דרך עקבה.

מעקבה היתה לו טיסה לרבת עמון, המתנה של פחות משעתים והוא עלה על המטוס לתאילנד.

יש אפשרות לטוס גם מעקבה לדוחא ומשם להמשיך למזרח באייר קטאר (מטוסים מאוד מפוארים ומחיר מאוד זול), החסרון הוא שלישראלים מותר להיות רק בתוך חלק מסויים בשדה תעופה, ככה שאם הקונקשן הוא קצר זו גם אופציה שיכולה לבוא בחשבון.

בתור תושב אילת יש גם דיל מעניין עם אל-על, ברגע שאתה מזמין טיסה מהם אתה מקבל חינם את הקטע מאילת לנתב"ג.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
אם כבר מדברים על תאילנד,

יכול לטוס עם טורקיש לדעתי, בדוק את המחירים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

כנראה מדובר באוזבקיסטן איירליינס דרך טשקנט.

אפשרויות זולות נוספות:איירוסויט דרך קייב(אוקראינה), ורויאל גורדניאן דרך עמאן.

סלע

פורסם
כנראה מדובר באוזבקיסטן איירליינס דרך טשקנט.

אפשרויות זולות נוספות:איירוסויט דרך קייב(אוקראינה), ורויאל גורדניאן דרך עמאן.

איירוזיפט*

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
חבר שלי שילם 750$ ברויאל ג'ורדניאן באוקטובר לפני שנה (בעוד שהדיל הכי זול באל-על עמד על 1500$).

כיוון שאנחנו מתגוררים באילת, הוא החליט להגיע עצמאית לשדה תעופה בעקבה (עניין של 20 שקלים במונית מאילת למסוף ועוד כמה דינרים למונית בירדן) בחזור גם היה קונקשן קצר וחזרה לאילת דרך עקבה.

לא בדיוק נכון, יש את האגרת מעבר גבול בסה"כ 95 ש"ח ובחזור עוד 7 דינר לירדנים.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

מצטרף קצת באיחור לשרשור המרגש, אני מכיר את המערכת הזאת שנקראת "אל-על" כבר הרבה מאוד שנים מבפנים.

אני מסכים עם לא מעט דברים שכתב haimy. טריפל סבן שמתוחזק רע לא בהכרח אמין מ 747-200 שמתוחזק כראוי.

חד וחלק התחזוקה של אל-על היא מהטובות בעולם.

זה עדיין לא נותן להם זכות לטוס בגרוטאות האלו, כי חווית הטיסה היא גם לטוס במטוס חדיש ומרווח.

אני משתדל להימנע מלטוס איתם רק בגלל מרווח הרגלים שהורג אותי.

השרות באמת לא אחיד. יש טיסות טובות ויש כאלו שממש מחורבנות. נכון הם משתדלים אבל הם צריכים להשתדל הרבה יותר.

כל פעם מחדש אני מתעצבן מזה שמעירים את הנוסעים שלוש שעות לפני הנחיתה בשביל ארוחת בוקר (שלוקחת שעה במקרה הרע) בעיקר בשביל למכור דיוטי-פרי, זה זלזול בנוסעים.

לגבי הטייסים, כן רובם בוגרי ח"א עם נסיון עתיר שעות. מצד שני כמות הטיוחים של ארועי בטיחות טיסה שלא יוצאת החוצה היא די גדולה. ארועים משמעותיים נסגרים בין דלתות הקוקפיט או במקרה הגרוע בשקט מול מנהל הצי. אל תהיו כל-כך שאננים לגבי הטייסים האלו. זו קליקה גדולה וסגורה שדי מכסתחת את עצמה. בדרך כלל יש להם יותר מזל משכל. יש ארועי בטיחות שלפעמים הם פשוט מחדל שבנס לא מסתיימים באסון.

יש טייסים ותיקים שטסים כבר 30 שנה כקצינים ראשונים כי לא מצליחים לעבור את מבחני הקברניטות. מה זה אומר? שבכסא הימני יושב "טייס" שלא הייתם נותנים לו להחנות את הפונטו שלכם בחניון של קניון ערים. אז לא כל בוגרי ח"א הם כאלה תותחים ולא צריך להסתנוור מנסיון ח"א שלהם. כל מקרה לגופו.

הסיכוי לממש אצלם כרטיס בונוס הוא כמו הסיכוי לא לקבל מחלת מין מזונה תאילנדית. "תזמין שנה מראש" זאת בדרך כלל התשובה שלהם. מה אני יודע על שנה מראש? למה בלופטהנזה אפשר תמיד למצוא כרטיסי בונוס חודשיים מראש?

בקיצור חברה של חובבנים. לא במגרש של הגדולים.

אם אפשר לוותר על התענוג לטוס איתם...עדיף!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לדעתי ולדעת מבינים בעניין, אנחנו יכולים להשתבח ולהתהדר בכך שרוב טייסים אל על הם יוצאי חיל האויר בעיקר (אם לא אך ורק) בגלל יכולת המיון של חיל האויר לבחור באמת את הטובים ביותר ולא בגלל כישורי הטיסה שלהם.

בין יכולות היעף מעל הכור הסורי ב F16 ובין הטסת בואינג אין ולו שמץ של קירבה מעבר לזה שבשניהם יש סטיק בין הרגליים.

בערך כמו שמנכל אגד יתהדר בזה ששומכר נהג אצלו, נו אז? הוא עושה את ההיר-פין של ירידות סדום יותר מהר? :lol:

• תוכן חדש...