Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים לדייהטסו שרייד 2000

phpclub
שימו לב! השרשור הזה בן 4519 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

הלכתי לפנצ'ריה, התבשרתי שצריך להחליף את ארבעתם (בעצם שלושה לא תקינים אך כבר עדיף להחליף את כולם ולשים את הטוב בתור רזרבה).

הציעו לי סט של 4 סינים (ללא שם) ב 900 שח

אמר שיש גם יותר זולים, ושהמותגים מתחילים ב 1000, זרק שם של חברה ("ברום" או משהו בסגנון, של קונטיננטל).

אשמח לחוות דעת, אני חושב שעדיף בשביל עוד 100-200 שקל ל-4 צמיגים, עדיף לקחת חברה טובה ולא סינית

הצמיגים : 165/70R13.

תודה מראש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה אבל זו תשובה דיי כללית ולא עוזרת בכלל.

אני מאמין שגם הצמיגים הכי זולים יהיו בטיחותיים אחרת לא היו עוברים אישור יבוא.

בכל מקרה, ציינתי שהכוונה שלי היא לא לקחת את הסינים, אך מה מבין המותגים כן?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרכבתי זוג BARUM כמו שהציעו לך על השרייד שלי על הסרן האחורי (מידת צמיג זהה).

ראיתי עליהם הרבה ביקורות טובות באינטרנט, כמו פה:

http://www.adac.de/infotestrat/tests/reifen/sommerreifen/2012_Sommerreifen_Test_165_70_R14.aspx

שים לב שהצמיג ממוקם בין צמיגי פרימיום מובילים מבחינת הדירוג.

זוהי חברת בת של קונטיננטל, הצמיגים תוצרת צ'כיה.

אין באפשרותי להתרשם מדברים כמו אחיזה ועמידות מכיוון שהם אצלי רק כמה חודשים ולא נסעתי

איתם בגשם.

בכל אופן לדעתי הם בכמה רמות מעל צמיגים סיניים זולים ואתה יכול למצא אותם במחיר כמו שהציעו לך את הסינים.

בכל מקרה לא הייתי הולך על צמיגים סיניים זולים. אם כבר יש לך YOKOHAMA, KUMHO, NEXEN ועוד חברות שאתה

יכול לבחור מהן וכולם יהיו כנראה בחירה טובה יותר מסיניים סוג ג'.

If you live by the GUN

You die by the GUN

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה.

מה דעתכם על להשאיר את הגלגל התקין ולהחליף רק שלושה ? או שעדיף כבר בזוגות ?

הסיבה היא שלדעתי אף פעם ב 5 שנים האחרונות לא השתמשתי בצמיג ספר, גם אם היה פנצ'ר או שמילאתי אוויר עד לפנצ'ריה או שהשתמשתי בספריי מיוחד שמנפח את הגלגל עד לפנצ'ריה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה.

מה דעתכם על להשאיר את הגלגל התקין ולהחליף רק שלושה ? או שעדיף כבר בזוגות ?

הסיבה היא שלדעתי אף פעם ב 5 שנים האחרונות לא השתמשתי בצמיג ספר, גם אם היה פנצ'ר או שמילאתי אוויר עד לפנצ'ריה או שהשתמשתי בספריי מיוחד שמנפח את הגלגל עד לפנצ'ריה.

עדיף זוגות. במיוחד לקראת החורף המתקרב.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עדכון :

החלפתי 2 צמיגים על הסרן האחורי, מקום אחר המליץ לי למשוך את החורף עם השתיים הקדמיים בהתחשב בכך שהרכב בקושי זז מהחניה.

הוחלט באמת על ברום בריליאנטיס 2, מחיר 500 לזוג, בנוסף בוצע איזון גלגלים לשתיים הקדמיים, אחד היה תקין והשני לא.

כרגע הרכב נוסע לדעתי יותר טוב, קשה לומר (במרחק קצר של 10 ק"מ) עד כמה.

תודה לכולם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבחור במקום השני הוא קרוב משפחה, הוא אמר שהם יחסית סבירים ואפשר למשוך איתם עד אחרי החורף

זה רכב שני בבית ואני בקושי נוסע עליו 400 קמ בחודש

תודה על ההמלצה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4519 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...