Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

מבקש המלצות לרכב סופרמיני עבור אשתי המתאים לנסיעה בעיר (חיפה).

דברים חשובים עבורנו:

- מושבים נוחים לזוג מבוגרים + מושב תינוק.

- תא מטען גדול יחסית (ליותר מרק עגלת תינוק).

- חסכוני בדלק ו"ירוק".

- ציון בטיחות גבוה.

- אמינות.

* פחות חשוב לנו ביצועים ומותג...

תודה רבה, שנה טובה וחג שמח!

בנימין

פורסם

אני חושב שהפורד פיאסטה תתאים לכם מאוד, יכול להיות שגם הפולו אם כי אני לא בטוח מה גודל התא מטען שלה, לכן אני ממליץ לקפוץ לסוכניות פורד ופוולקסוואגן, ולדבוק את שני הרכבים האלה.

לא ציינת מה התקציב שלכם.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

סוזוקי ספלאש חדשה בניילונים ידנית 68000 ש"ח.

אוטו נחמד חסכוני ומתאים לעיר.

גם במבחנים יצא יחסית טוב.

תתחדשו

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם
אני חושב שהפורד פיאסטה תתאים לכם מאוד, יכול להיות שגם הפולו אם כי אני לא בטוח מה גודל התא מטען שלה, לכן אני ממליץ לקפוץ לסוכניות פורד ופוולקסוואגן, ולדבוק את שני הרכבים האלה.

לא ציינת מה התקציב שלכם.

פולו 3 דלתות במבצע, נראית לי כמו הצעה מאוד גרועה להורים ותינוק, כל פעם לזחול מאחור ולהושיב את התינוק במושב נראה לי כמו המלצה מאוד גרועה שלא הייתי מאחל לאף אחד.

בתקציב הזה הייתי שוקל את הi20, כמו הפיאסטה גם היא דורשת חריגה.

אם אי אפשר לחרוג, אין ממש הרבה אופציות, איביזה, פאביה, קליאו או אקו מיקרה.

במקרה הנ"ל הפאביה והקליאו (משוחד קצת) הן המועדפות שלי.

את האקו מיקרה שקלתי לקנות ופסלתי מיד לאחר נסיעת מבחן ועיון בנתוניה, האיביזה מוצפת בשוק ולא מספיק בטיחותית עבורי.

גם הסקודה לא מי יודע מה בטיחותית, אבל סקודה תפסה אצלי מוניטין יותר טוב מזה של סיאט.

והרנו? היא המכונית הכי בטיחותית בתקציב הנ"ל, הפעם זה לא בגלל שאני משוחד :) אני באופן אישי מרוצה מהבחירה הזאת.

וטוב שביצועים לא חשובים לכם יותר מדי, כי אין מה לצפות מהרכבים הללו לביצועים של "וואו".

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

דורשט צודק, שלוש דלתות לא מומלץ לזוג עם תינוק / ילד. מאוד לא פרקטי כל היום להזיז את המושב הקידמי כדי להכניס את הילד ולסדר אותו בכסר הבטיחות וכו' וכו'. הפביה או הפיאסטה הן אופציות טובות. הפיאסטה מעוצבת ומאובזרת יותר (7 כ"א לעומת 4 למשל), הפביה לעומת זאת שימושית (מרווח ותא מטען) זריזה וחזקה יותר.

צריכת הדלק שלהן פחות או יותר זהה, הפביה זולה יותר בכמה אלפי שקלים.

פורסם

היי

הייתי ממליץ לך על רכב גדול יותר.

אני אבא כבר 12 ימים ונדרש הרבה מקום באוטו לכל הציוד של התינוקת

בסיס העגלה והאמבטיה שמתחברת נכנסת בול לתא המטען של ה B4 שלי.

תשקול רכב גדול יותר...

תודה,

עתיר

לעבודה פיג'ו 2008, לחיים אלפא 159 ולסופ"ש מרצדס W123

פורסם

צודקים חברים- לא שמתי לב לתקציב בכותרת, אם ב70K מדובר, אז גם הפיאסטה לא נכנסת לדעתי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

סוזוקי ספלאש חדשה בניילונים ידנית 68000 ש"ח.

אוטו נחמד חסכוני ומתאים לעיר.

גם במבחנים יצא יחסית טוב.

תתחדשו

בתא מטען של הספלאש אין מקום להכניס עגלה.

בין הרכבים הקטנים אני חושב שרק הסיאט איביזה וההונדה ג'אז (משומשת) יכולים להכניס את עגל התינוק ולספק מרווח נורמאלי.

אם תרצה רכב משפחתי, כמעט כולן יענו לדרישה שלך.

פורסם

אני עם פונטו איבו ועגלה של באבא קאר ipop שהיא לא בדיוק קטנה , נכנסת עם מעט מאמץ לתא מטען של הפונטו בסיס+עריסה מבחינת צריכת דלק נע בין 1 ל 14-15 בממוצע .

אבל לדעתי עדיף לך לבדוק לפני הקנייה אם העגלה במקום האם נכנס לתא מטען בקלות .

m3forever

פורסם

אין בעיה עם ילד אחד בסופר-מיני. הסתדרנו יופי עם רנו קליאו דור I הרבה שנים.

הבעיה היא בתא המטען אם בוחרים לקנות עגלה מגודלת ואם אתם נוהגים לנסוע "כבדים" (עם הרבה ציוד). יש לנו עגלת mutsy urban rider עם גלגלי ענק שבעיה להכניס גם לתא מטען מגודל, קנינו עכשיו בראבו שהיא מכונית 5 דלתות יחסית גדולה (דרגה מעל הפונטו) ועדיין צריך לפרק גלגלים בשביל להכניס את השלדה בשכיבה. אבל זאת באמת עגלה גדולה מאוד ונראה לי גם שהגיוני יותר להתאים את העגלה למכונית ולא להפך. לסיכום - עם ילד אחד סופרמיני בהחלט מספיקה.

חפש רנו קליאו 1.2 ידנית מודל 2011 (50-55 אלף) - מכונית מאוד מרווחת לקטגוריה, נעימה לנהיגה, בטיחותית. חסרונות - מוניטין של היצרן והיבואן, מנוע קטן שיספיק לכל הצרכים אבל בהחלט ישמע "עסוק" בנסיעה מעל 80 קמ"ש או בעליות של חיפה.

אופציה מקבילה, מעט מאובזרת יותר אבל גם קצת יקרה יותר - פיאט פונטו איבו 1.4 מודלים 2010-2011.

פורסם

אופצייה שתוכל להתאים לכם בנוסף היא השברולט סוניק, יש 2 דגמים- מנוע 1.4 ו 1.6 על מרכבי 4 ו 5 דלתות.

2 הדגמים מגיעים עם אבזור בטיחות מלא הכולל: פנסי ערפל כסטנדרט, מערכת בקרת שיוט כסטנדרט

ובקרי שליטה על מערכת השמע מההגה. מבחינת בטיחות- לסוניק 6 כריות אוויר שלל מערכות בטיחות פסיבית ואקטיבית (זכתה לתואר הרכב הבטיחותי ביותר לשנת 2011 על ידי ארגון ה EURONCAP). לסוניק יש גם הטבת ציון ירוק.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...