Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוכר רכב שנמצא ברומניה, מה הקטע?

SuperBamba
שימו לב! השרשור הזה בן 4078 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם.

מפעם לפעם אני נוהג לשוטט ביד2 ולחפש פנינות חן בדמות רכבים כאלו ואחרים שמוגדרים עממים אך יש בהם מן העניין והשוני.

כך נתקלתי באופל אסטרה, דור קודם, משנת 2004, ידני דיזל. על פניו רשום שהמוכר נמצא בסביבת עכו ושהמחיר 6500...

הפאנצ', הרכב נמצא ברומניה, והמחיר הוא 6500 יורו.

למה בעצם מתכוון המשורר? האם יש איזשהו סידור מתוחכם להביא רכב כזה לארץ שישתלם איכשהו לקונה? האם באמת יש פה רכב ששווה לרכוש? או שזו מודעת מכירה הזויה לחלוטין שלא משתלמת בשום סיכוי (הרי שאם מחירון הרכב הוא X ועלויות היבוא יהיו יקרות, איזו סיבה יש לאדם להכנס להרפתקה ולקנות רכב במחיר סופי רב יותר משוויו?)

תהיתי לי.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

החליט להשתעשע לכבוד ראש השנה!

ד"א-שנה טובה לכולם!!!

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מניח שגילית את זה כשהתקשרת אליו לרומניה? :)

ניתן לייבא לארץ רכב שגילו לא עולה על שנתיים או עולה על עשרים שנה.

עריכה: 6500 יורו לאסטרה דור קודם?! אני מקווה שהיא ממש פנינת חן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זו לא מתיחה לכבוד השנה החדשה.

את המודעה הזאת ראיתי כבר לפני חודש או טיפה יותר.

זה רכב משנת 2004, ידני דיזל.

סה"כ יוצא בסביבות ה33 אש"ח, ביד2 טוענים למחירון גבוה יותר.

הרכב גם די מאובזר ממה שראיתי, ג'נטים ומיני מערכות כהנה וכהנה. גם התמונות עושות חסד עם הרכב. סה"כ נראה כמו קניה נחמדה, אלא שהיא מעבר לים :\

אני מנסה להבין מה הסיבה של פלוני למכור את רכבו דווקא לישראלים (ועוד ידני דיזל :shock: ) בין אם הוא ישראלי שמתגורר תקופה זמנית בחול ובין אם הוא העתיק את מגוריו לתמיד.

הנחתי שיש איזה סידור מתוחכם שלא יעלה בערך כמו רכב שני, אם בכל זאת הבנאדם החליט למנוע את התענוג מהרומנים ולמסור אותו לנו.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אולי זה חלק מאיזו מזימה סופר מתוחכמת להברחת סמים או מסר סמוי למרגל זר שנמצא בארץ.

לך זה נשמע תמוה, לאותו המרגל זה הודעה על זה שעליו להיעלם מהארץ

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממזר שמן, לקחת את הדברים מאוד רחוק ..

.

ידיד שלי למשל, לומד שם בעיר הזאת, ויש לו אוטו ..אז יש ישראלים שם עם מכוניות..

חוץ מזה, הרומנים הם עם מאוד עני, ז"א למכור רכב כזה, 6500 אירו, הוא כמעט משימה בלתי אפשרית וצריכה המון השקעה, כאשר אתה קונה בית בבוקרשט ב 50 אלף יורו.

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם את עיני צדה המודעה. למיטב הבנתי לא ניתן להביא את הרכב ארצה באופן חוקי.

יש קהילה של סטודנטים ישראלים ברומניה (בעיקר רפואה) וכן אנשי עסקים ואולי הוא מכוון אליהם.

מוזר שהוא מפרסם את הרכב ביד2 ולא בפורומים הרלוונטיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הקטע שהוא...רומני !

(הרומני אדם שמח, כל מה שרואה לוקח. ואם לא לקח - בוודאי שהוא שכח).

הערה - הכותב הוא בחציו רומני, כך שלא ניתן להחשידו בכשרים...

alfa 156 2.5.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שבועיים מאוחר יותר ...
ממזר שמן, לקחת את הדברים מאוד רחוק ..

.

ידיד שלי למשל, לומד שם בעיר הזאת, ויש לו אוטו ..אז יש ישראלים שם עם מכוניות..

חוץ מזה, הרומנים הם עם מאוד עני, ז"א למכור רכב כזה, 6500 אירו, הוא כמעט משימה בלתי אפשרית וצריכה המון השקעה, כאשר אתה קונה בית בבוקרשט ב 50 אלף יורו.

אתה כנראה לא מעודכן

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דרך אגב לרומנים יש אמרה -

שני דברים שאף פעם לא תלווה לחבר :

1. האישה .

2. הרכב .

סדר העדיפויות של רומנים קצת מוזר בכל מה שקשור לרכבים - בבוקרשט נפוץ מאוד להתקל במכוניות יקרות מאוד אשר חונות בשכונות גרועות מאוד .

אהה ולא קיים בית בבוקרשט שעולה 50 אלף יורו , אולי דירת חדר וחצי על סף התמוטטות , בצד נידח של העיר....

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4078 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...