Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי לשאול אותה ישירות מאוד תלוי בקשר ביניכם , לדעתי עדיף בעקיפין

חוץ מזה כל העניין של לבדוק לה בת"ז לא בדיוק עושה טוב לקשר, אמינות זה א,ב

אם היא חשובה לך , עניין הדת זה משהו שאפשר להתגבר עליו , אבל כמו שאמרו קודמיי אפשר לעלות שיחת שורשים בה אתה תספר על השורשים שלך , והיא תספר על שלה , ותוך כדי זרוק שאלות . עדיף באווירה שיש לשניכם מצב רוח, ולא כשהיא נראת מוטרדת או לחוצה ממשהו אחר.

SEAT LEON TSI 1.2 2012

• תגובות 349
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתם בני 30+ תפוס אותה לשיחה רצינית ותעלה את הנושא בעדינות ותראה מה היא תגיד לך.

אם שניכם רציניים אז אפשר למצוא לזה פתרון.

תוכל לשאול אותה אם יש לה אחים או אחיות בוגרים, אם הם נשואים, תוכל לשאול אם התחתנו דרך הרבנות או לא.

או פשוט לדבר על מה שחשוב לך במידה והבחורה לא יהודייה.

פורסם
נניח והיא לא יהודייה, אתה תהיה מוכן לוותר על קשר עם מישהי שאתה אוהב ורוצה להתמסד איתה בגלל דבר כזה?

לדעתי זה מגוחך.

לא הבנתי מי מבינכם לא אוכל כשר

עצם זה שאתה פה בשבת אומר שדתי גדול אתה לא, אז אני לא מבין למה היא חייבת להיות יהודיה

תן לי נקודה אחת (או יותר :p) למה החיים של הילדים יהיו קשים יותר אם לא יהיה רשום להם יהודי בת.ז.

אני לא מצליח לחשוב על אחת כזו כרגע.

אתם לא אמורים לאתגר אותו בשאלות בסגנון של למה דווקא יהודיה.

בעיניו ובעיני רוב היהודים בעולם מן הראוי שיהיו נישואי יהודי עם יהודיה. לא משנה גם אם הוא לא מאמין כלל בדת, כל עוד חשוב לו שבאיזה מסמך עלום וצדדי במגירה לא ידועה בעולם יהיה רשום שהוא וילדיו יהודיים - זה מה שמשנה. נושא השרשור שונה לגמרי מ"למה להתחתן עם יהודיה".

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
לא הבנתי מי מבינכם לא אוכל כשר

יקירי - אנא נסח מחדש את השאלה.

על השאלה "האם היא אוכלת כשר", היא יכולה לענות בקלות "כן". זה לא אומר שהיא לא אוכלת לא כשר. היא / הוא יכולים לאכול גם כשר וגם לא כשר.

השאלה צריכה להיות האם היא אוכלת אוכל שאינו כשר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אם היא בן אדם טוב ואתם אוהבים, מה זה משנה אם היא יהודיה או לא? העיקר בן אדם כי אתה הולך לחיות חיים עם בן אדם ולא עם רישום בתעודת הזהות (אני מקווה עבורך).

ומה זה משנה אם היא אוכלת אוכל כשר או לא? האם זה משנה את הרישום בתעודת זהות?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

חברים, סטיתם מעט מהנושא, מה זה רלוונטי אם היא אוכלת כשר או לא? לי זה לא משנה ולילדיי אתן את אפשרות הבחירה.

אני מחזק את אלון בתגובתו האחרונה, זה משנה לי בעיקר מהבחינה העקרונית שחשוב לי להתחתן עם יהודייה - בעיקר בגלל הילדים

שירגישו שייכות לעם שלהם ולדת שלהם.

תלוי בהם בלבד אם לגדול על ערכי המסורת ולשמור אותה, או להיות חילוניים או אפילו דתיים. החלטה שלהם, לי חשוב שיהיה להם את הבסיס ושלא יהיו שונים, מבחינת העובדה שהחיים שלהם יזרמו יותר, יהיו קלים יותר ולא יתקילו אותם בשאלות מיותרות בבוא העת. זה הכל.

Twincharger Stratified Injection

פורסם
החלטה שלהם, לי חשוב שיהיה להם את הבסיס ושלא יהיו שונים, מבחינת העובדה שהחיים שלהם יזרמו יותר, יהיו קלים יותר ולא יתקילו אותם בשאלות מיותרות בבוא העת. זה הכל.

אילו שאלות? אנחנו לא בימי הביניים, יש אזרחות וזה מה שקובע. נניח מישהו מהילדים יחליט שהוא רוצה להיות יהודי ולחזור בתשובה, גם אם הוא לא יהודי על פי ההלכה הוא יוכל לעבור גיור. כך שזה ממש לא משנה בתור מי נולדים. החיים לא יהיו יותר קלים כי מזמן אף אחד לא שואל את אף אחד לגבי הדת. מבחינת אזרחות - כולם ישראלים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
חברים, סטיתם מעט מהנושא, מה זה רלוונטי אם היא אוכלת כשר או לא? לי זה לא משנה ולילדיי אתן את אפשרות הבחירה.

אני מחזק את אלון בתגובתו האחרונה, זה משנה לי בעיקר מהבחינה העקרונית שחשוב לי להתחתן עם יהודייה - בעיקר בגלל הילדים

שירגישו שייכות לעם שלהם ולדת שלהם.

תלוי בהם בלבד אם לגדול על ערכי המסורת ולשמור אותה, או להיות חילוניים או אפילו דתיים. החלטה שלהם, לי חשוב שיהיה להם את הבסיס ושלא יהיו שונים, מבחינת העובדה שהחיים שלהם יזרמו יותר, יהיו קלים יותר ולא יתקילו אותם בשאלות מיותרות בבוא העת. זה הכל.

שלהם או שלך?

מה הבעיה שהילדים יגדלו בדת שלהם כנוצרים אם היא נוצריה?

כנראה שהבעיה היא לא של הילדים ולא בילדים, אלא שלך ובך. וחבל שהגעת עד למצב הזה עם בחורה ועכשיו אתה נזכר לשאול אם היא יהודיה או לא. אני חושב שזאת תהיה חוצפה לבקש ממנה להתגייר, אם לא היה מתאים לך מההתחלה לא היית צריך להגיע איתה למצב הנוכחי, ואם כבר הגעת, קבל אותה כמו שהיא ואל תזרוק את זה על הילדים העתידיים. הילדים יסתדרו בעולם יופי גם אם הם לא יהיו יהודים.

תחליט, או שאתה אוהב אותה כמו שהיא או לא, אבל לשנות אותה זאת חוצפה ואני במקומה הייתי עוזב באותו הרגע.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

סתם היפוטתית, אולי הילדים שלך יחליטו להיות סיינטולוגיים או בודהיסטים או מוסלמים?

ומה אם אתה לא היית יהודי, עדיין היה לך חשוב שהילדים שלך יהיו יהודים?

[חלילה לא בא לצאת נגדך, אחת מהדתות או משהו. חג שמח ושנה טובה לכולנו]

משכנתא זה קל

פורסם

צביפר - אולי אתה צודק בתיאוריה, המעשה הרבה יותר מורכב.

בישראל יש קשר הדוק בין שיוך לאומי לשיוך דתי, למוסדות הדת תפקיד חשוב גם בחיים האזרחיים, והמערכת הרבנית הופכת נוקשה מיום ליום.

הידיעה לגבי מעמדה הדתי והלאומי של האשה חשוב במיוחד אם הזוג מתכוון להקים משפחה, כיון שאם יש צורך בהליכים כגון גיור מוטב שיפתחו בהם מוקדם ככל האפשר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נכון מאוד.

גם אם בת.ז. רשום יהודיה, ברבנות יש הליך הוכחות יהדות.

והכי חשוב ליוצאי ברית המועצות זה תעודת לידה מקורית.

אני מכיר כמה יהודים, אשר לא הצליחו ברבנות להוכיח את יהודתם, כי תעודת לידה מקורית , ובה רשום לאום של שני ההורים, אבדה להם.

שום דבר לא עזר, והרבנות לא אישרה חתונה לפי הכללים שלה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...