Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נו, עם הדוגמה של הגפרורים אתה למעשה מספק את התשובה, יכול להיות שיצור הקופסא, הקיפול והאריזה נעשה בארץ וזה בלבד שווה יותר מ 35% מהעלות הכוללת של המוצר לתמי4

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
נו, עם הדוגמה של הגפרורים אתה למעשה מספק את התשובה, יכול להיות שיצור הקופסא, הקיפול והאריזה נעשה בארץ וזה בלבד שווה יותר מ 35% מהעלות הכוללת של המוצר לתמי4

לא במחיר שהם מוכרים אותה וגם אם כן אז אסור לרשום תוצרת פולין.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני כנראה לא מבין את ה 35% הזה

זה 35% מהעלות בה נמכר המוצר לצרכן?

אם משהו שאני מוכר ב 100 ש"ח ומתוכן שילמתי 35 ש"ח על עלות כל שהיא בארץ זה יחשב מוצר ישראלי?

במצב הזה כל מה שנמכר ברווח של 40% זה מוצר ישראלי שהרי יותר מ 35% ממנו זה רווח שנעשה בארץ לפי החישוב הזה

ז"א נורה שעולה 15 שקל לתמי 4, נמכרת ב 200 שקל, והנה רוב המחיר הוא על מרווח שיווק ישראלי

ואם הנורה עולה 15 שקל והאריזה בארץ עולה 15 שקל, אז שוב, 50% ממחירה לאחר האריזה הוא ישראלי, ומה זה משנה באיזה רווח היא נמכרת?

ד"א הדיון הוא לשם הדיון, יש לי בטן מלאה על תמי4 וכל מי שיצליח לצאת כשידו על העליונה מולם - אני מפרגן!

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

הרווח כעיקרון לא נכנס אבל אתה מגדיר את עלות העבודה אצלך ורואה החשבון רק מאשר.

אתה יכול להגיד שעלות העובד שאורז היא 1000 שקלים ליחידה.

פורסם

שורה תחתונה - אני לא מתקרב לתמי 4.

לפני כשלוש שנים הם התקשרו לאבי שהיה בן 82, סיבנו אותו בטלפון, ומכרו לו עסקה מיותרת, והתחייבות לשלוש שנים.

למחרת כשהוא התעשת והתקשר לברר התחילו לטרטר אותו עד שהתייאש.

הוא נפטר לפני קצת יותר משנה, אבל העסקה המשיכה.

ולמי ששכח, תמי 4 שייכת לשטראוס.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
זה קצת אבסורדי שאפילו נורה פולנית נאלצת לשבת לבד בחושך במקום לא מוכר.

[פנדוב- אהבתי.

שורה תחתונה - אני לא מתקרב לתמי 4.

וואו, אתה אין לך מזל עם מתקני מים אני רואה...:shock::-(

ישבתי וחשבתי האם להגיב (לגופו של עניין) בדיון הזה, והאם זה מהווה איזה שהוא ניגוד אינטרסים.

אני לא רואה מניעה אתית מלהגיב.

אם מישהו כן רואה בעייתיות, אשמח אם המנהלים יורידו את ההודעה הזו.

נהג לילה, תחשוב רגע על התמונה בהקשר הזה: מוצר שלא מיוצר בארץ, נמכר בארץ ע"י יבואן \ יבואנים לחברות שונות, שחלקן יזמים שונים- בדיוק כמוני. אני מבין את הרצון שלך לקנות משהו שממש יוצר בארץ, מפעל והכל, אבל באיזה שהוא מקום, עדיין יש עידוד ויצירת מקומות עבודה. אני חושב שאני הוכחה חיה לזה.

ואל תשכח, שהיבואן התחיל ממשהו פה בארץ, וגם החברות שקונות ממנו התחילו ממשהו פה בארץ. כל אחד התחיל מאיפה שהוא. זה לא משנה אם מדובר על כלי עבודה, חלקי אלקטרוניקה, מחשבים או מזון.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ברווז, אין לי בעייה עם יבואנים ואין לי בעייה עם תוצרת חוץ. אני מעדיף תוצרת הארץ אבל לא בצורה עיוורת ולא בכל מחיר. במוצר מורכב לתוצרת הארץ יש יתרון (לא תמיד אבל בדרך כלל) של מלאי זמין של חלפים וידע מקצועי.

מה שמקומם אותי אצלם זו הרמאות. תגידו שזה פולני/סיני/חייזרי אבל תגידו את האמת ותשאירו לי להחליט. למ שאתה תיפגע במכרזים ציבוריים בגלל שהם משקרים?

פורסם
ה״מוצרים האלו״ מפרנסים אנשים רבים בארץ, (ולא רק יבואן בודד), שומרים על התעשיה ויוצרים מקומות עבודה בארץ.

אולי אתה חוסך חמשה-שה שקלים כשאתה קונה מוצר מייבוא כזה או אחר, אבל אתה לא מעודד פיתוח הכלכלה בארץ.

יש לי רעיון לפיתוח הכלכלה:

נבקש מחברות ות להקים פה סניפים, וניתן להן פטור ממס על הרווחים (העצומים) שלהן, כל עוד ישקיעו חזרה. ואם הן לא ישקיעו אלא סתם יצברו את רווחי העתק האלה (בזכות כמובן כח האדם המצויין שלנו, שהוא גם זול יחסית לכח האדם במדינות המקור של אותן חברות) - בסוף נוותר להם וניתן להן לחלק את זה כדיבידבד בשיעור מס נמוך במיוחד.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

וואו, אתה אין לך מזל עם מתקני מים אני רואה...:shock::-(

בגלל זה התקנתי אלקטרה...:-)

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
אני למען האמת, מעדיף לא לקנות מוצרים תוצרת הארץ בכלל, הסיבה העיקרית היא שהמוצרים האלו בד"כ עולים יותר ממוצרים הנשלחים לכאן מחו"ל ועוברים מכס + מע"מ + משלוח.

עם כל הכבוד - אןי הצדקה למחיר.

נ.ב לפעמים גם יותר איכותיים.

אתה מבין שאנשים שקונים תוצרת הארץ עושים זאת מטעמים אידיאולוגים ולא משיקול כלכלי?

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם
אתה מבין שאנשים שקונים תוצרת הארץ עושים זאת מטעמים אידיאולוגים ולא משיקול כלכלי?

זה בהחלט נכון ומתאים גם לשיקולים שאני מפעיל בדרך כלל, אבל כלפי יצרנים קטנים (או ספקים קטנים). אין שום סיבה שבעולם שמטרנה למשל (נו, יש לי תינוקת, זה עולמי ;-) ) תעלה יותר מסימילאק או אפילו במחיר דומה. מה גם, שהמחירים עלו בטירוף מאז שאסם רכשו אותם.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

עו"ד אוסם יוכיחו שאתה לא יודע איזה מנורה אתה רוצה, - איזה תכונות שגרמו לך לעמוד עליהן ? ( אין ייצור הארץ) ושהפולני מעולה ונקנה ע"י חברות מכובדות מזמן אדיסון. (אוסרם ? סילבניה ?)

ביהמ"ש ייקבל שאי ההתאמה איננה מהותית לטיב המוצר,אולי אפילו שהתביעה קנטרנית וחסרת כל בסיס וייקרע אותך בהוצאות שלהם.

• תוכן חדש...