Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב לקנות סט פנסים קדמיים ואחרוים לפיג'ו 206 XS.

הציעו לי מחיר של 1800 על הסטס של הקדמיים ו1200 על סט אחורי.

השאלה שלי אלו מחירים נורמלים לסטים האלה והאם מישהו מכיר מקום אחר שמייבא פנסים אלו.

eanda-autosport זו החנות שקיבלתי בה הצעת מחיר.

תודה רבה לעוזרים.

עמנואל8)

פורסם

בקליות 1200 שקל ? אני קניתי את הבקליות לסיאט איביזה הקודמת שלי עלו לי 700 עם התקנה לא יודע איך הגיעו ל1200 שקל לאחוריות , אני יודע שקדמיות זה כבר משהו אחר מאוד יקרות יחסית לקדמיות , וANGEL EYES בכלל פנס שעולה הרבה .

פורסם

הפנסים המקוריים כל כך הרבה יותר יפים !

נקה אותם, שפצר אותם, ועל הדרך תחסוך לעצמך 3,000 ש"ח

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

יש לי שירשור על הבקליות השחורות שקניתי מE&A כולל גם התקנה ותמונות , הן עלו לי 700 ש"ח והיו מדהימות לא רגילות !

angel eyes בחול עולות איזה 500 יורו אז אני מאמין שבארץ כמו כלום צריכות לעלות מעל ה1800 אז לANGEL EYES המחיר מעולה לבקליות לא .

פורסם

אתה מודע לכך שיש חברות ודגמים שונים לפנסי אפטרמרקט לפיג'ו 206?

פנס משולב קרבון, לא יעלה כמו פנס שקוף רגיל, כמו שזה לא יעלה כמו אחד משולב LED.

בגלל זה הטווח המחירים הרחב.

• תוכן חדש...