Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבוע רכשתי האודי A3 1.8 שנת 2001. הרכב עשה 150 אלף. טיפול אחרון השוקעו בו כמה אלפים. לרכב יש 2 בעיות עיקריות שאני רוצה לטפל בהן:

*בצג שעונים יש שעון שמראה את הטמפטורה בחוץ ובאיזה הילוך הרכב נמצא בבוקר כשחם מאוד זה בדרך כלל לא עובד, אך בערב זה מסתדר או שרואים כמעט הכל. לדעתי זה לא קריטי כל כך, אבל גילתי שזה גם מראה מתי שיש בעיות ברכב. רציתי לדעת עלות תיקון ואיפה ניתן לסדר באזור המרכז או הדרום.

*הבעיה השניה היא שאני מתחיל להרגיש לפעמים קפיצות בגיר בין הילוך להילוך, כשהאוטו חם ואני נותן לו קצת גז אחרי הנעה בעיקר בבוקר אז זה פחות מורגש, אבל שהאוטו קר או לא עובר חימום, זה יותר מורגש. לדעתי זאת התחלה בעיה ואני רוצה לתקן אותה במהרה. אשמח לקבל שמות של מוסכים.

תודה רבה.

×
×
  • תוכן חדש...