Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתלבט לפני קנייה של אסטרה 2008 40,000 קמ שמורה "מלוקקת" יד ראשונה

המוכר לא מוכן לרדת מתחת ל 60K שח

אני מתלבט לגבי המחיר ולגבי האחזקה (טיפולים בUMI ,צריכת דלק וכו') של רכב כזה יחסית לרכבים אחרים ...

מישהו יכול לעזור מניסיון ?

פורסם

מנוע 1600 עם גיר רובוטי? אם כן אז תתרחק.

אם אתה לא לחוץ על רכב הייתי נותן לו להתייבש איזה חודש כדי שיבין שהמחירון שלו רק יורד (ולא עולה) ולהתעקשות שלו על המחיר יש השלכות (במידה ואתה חושב שהמחיר לא מצדיק את הקניה של הרכב).

מצד שני, כמה כבר תוכל להוריד אותו? 2000 ש"ח? זה באמת שווה לפספס רכב כ"כ שמור (לדעתך)?

ברוך הבא לעולם הדילמות של תחום הרכב.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

כמה עולה אסטרה מהשכרה בת שנה ישירות משלמה סיקסט (2011)?

תבדוק...אולי תגלה שמדובר במחיר זנות ובתוספת קטנה אתה מקבל רכב חדש יותר ב-3 שנים...

פורסם

1800 לא רובוטית אז אני רגוע יחסית בקטע הזה...

המחיר גם נראה לי סביר או זול אפילו 60,000 במקום 73,000 בלוי יצחק

עניין האחזקה מטריד אותי האמת, שלא יצא מצב שהוא בולע דלק והטיפולים במוסך שוחטים ...

רכב מהשכרה לא מעניין אותי , תודה

פורסם

בעידן UMI הברקסים היו דיי יקרים (כ-1500 ש"ח שזה מחירים של רכב ספורט ולא רכב משפחתי), לא יודע מה הולך היום.

קנה בשקט ותהנה מהרכב. גם אם תקנה טויוטה אתה יכול ליפול (אבל הסיכויים נמוכים יותר :lol:), לפחות תבחר ברכב שתהנה לנהוג ממנו.

בדקת האם החליפו רצועת טיימינג? מתי צריך להחליף? כמה עולה להחליף?

אני לא יודע אם המנוע זהה לחלוטין לדגם הקודם (שם הטיימינג היה מאוד לא זול ובגלל האקלים החם בארץ המליצו אפילו להקדים אותו עקב מספר רכבים שנקרעה להם רצועת התזמון).

פורסם

אתה מוזמן לחזור לפה להתייעצות גם עם תוצאות הבדיקה.

• תוכן חדש...