Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אומנות הפיתוי\פיקאפ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ככל שתהיו יותר נונשלנטיים ככה זה יבוא יותר בקלות. עכשיו אני לא בא לשחק אותה ואני יודע כמה קשה להתאפק אבל זה המחיר חברים. היום רוב הנשים מחפשות מניאק שלא שם עליהן ז...

? זה אתה?

החלטתי שאני לא משחק משחקים.

אתה בחברה טובה, המשפט הזה מופיע בערך ב-98% מפרופילי ההיכרויות של נשים שפגשתי בארץ. בעיקר אלה שמעל גיל מסויים.

לפעמים גם אני מסתכל על זוגות אחרים ואומר לעצמי: "איזה כייף להם, הם כבר סיימו את שלב החיפושים וכבר יש להם".

כן... אין כמו פשרה טובה כדי להיות מאושר ומסופק!

תנקו את האל פות.

ותשמרו על הכוס שלכם.

מכירים את הכלל של 80 20?

ברגע שהתחלתם למדוד את עצמכם ביחס לגברים אחרים - הפסדתם. והן מריחות את זה היטב.

• תגובות 261
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עלית עלי.

ובנימה יותר רצינית, יש הבדל בין לקחת דברים באיזי לבין להעליב נשים כמו שמלמדים בכל החארטות האלה

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כל אחד לוקח דברים באיזי בצורה אחרת. יש הרבה בין זה לבין לא לשים עליה ז'.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תראה יש להכיר במציאות ולהסתגל או להיות דון קישוט ולהילחם בטחנות רוח. כל אחד שיבחר את הדרך שלו. את אישתי לא הכרתי ככה. כי היא לא שיחקה משחקים והייתה מאוד בוגרת לגילה.

פורסם

באמא שלכם, יש יותר דכאון באשכול הזה מבוועידה של אימואים

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
תראה יש להכיר במציאות ולהסתגל או להיות דון קישוט ולהילחם בטחנות רוח.

למיטב הבנתי, השרשור בגלגולו הנוכחי (מאז ההקפצה האחרונה) אינו עוסק בכמות אלא באיכות. השאלה שעל הפרק כרגע היא לא איך למצוא אקשן אלא איך למצוא בת זוג, וקהל היעד זה בדיוק אלו ש"לא משחקות משחקים". לפיכך ההערה שלך על רוב הנשים אינה רלוונטית, כי רוב הנשים אינן רלוונטיות לדיון הזה מלכתחילה.

אדידס, בנאור וכו' מחפשים את המיוחדות האלה, הבוגרות והרציניות, הפרגמטיות שכבר למדו להתפשר על היבטים מסויימים ולהעריך היבטים אחרים. הסחורה שלהם מוכנה וארוזה, רק שלא ברור איפה כל הלקוחות.

פורסם

מסקנה מספר אחת מסיורי באתרים האלו - כול מי שכתבה בפרופיל שלה "רצינית"\"לא משחקת משחקים" וכיוצא בזה

תביאו מונופול ...

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
עוד הגיג בנושא...

מכירים את הכלל של 80 20 ?

למי שלא מכיר אפשר כמובן לגגל ("עיקרון פארטו"), אבל לצורך העניין אני אתן דוגמא -

20 אחוז מהאנשים מחזיקים 80 אחוז מהכסף. (תחשבו על התפלגות כלל עולמית).

אז בתחום שבינו לבינה ההתפלגות גם דומה.

כלומר 20 אחוז מהגברים מז---ים (pardon my french) שמונים אחוז מהבחורות.

ולשאר 80 אחוזים מהגברים נשאר להתחרות על 20 מהבחורות... אז ברור שזה לא קל...

סליחה אבל זה הגיג לא קשור למציאות.

קודם כל, תתעורר ותכנס לדכאון אבל כיום ה-20% העליונים מחזיקים בערך 95% מהכסף, וה-80% התחתונים בערך 5%. זה אפילו יותר גרוע - ה-1% העליון מחזיק יותר מחצי מהכסף...

בכל מקרה, במשוואה של ה-20% מזרגגים 80% נופלת טעות סטטיסטית ש"שוכחת" שיש כמעט שיוויון בין כמות הגברים וכמות הנשים בשוק (לטובת הנשים, אגב).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם (נערך)

אלא אם השעה נתנה בי אותותיה, אין עם זה בעיה, גם אם לוקחים בחשבון את ההפרש של 1% לטובת נשים. למשל, בקבוצה של 20 אנשים, שני גברים שוכבים עם 8 מהנשים.

מה שהוא טוען נכון מבחינה מושגית. הנתונים לא מדויקים ומן הסתם לא נדע אותם לעולם, אבל המאפיינים האנטומיים של מערכת הרבייה הזכרית והנקבית מטילים אילוצים התנהגותיים מבחינה מינית על שני המגדרים.

זה שאפשר לנסות לרסן את האילוצים הללו (במילים אחרות, לקבור אותם תחת אילוצים מאוחרים יותר ועל כן מזוככים יותר כמו למשל נורמות התנהגות) זה כבר עניין אחר. בפועל, האילוצים הללו על הנפש כל כך חזקים וקמאיים, שקשה עד בלתי אפשרי לעשות זאת.

עריכה אחרונה על ידי Fkl0ster
:idea:
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

סגרתי עכשיו את ה- OK CUPID האתר הזה חסר סיכוי וזה לא שווה את המאמץ.

אני בהזדמנות הראה לכם הוכחות.

האתר הזה וככל הנראה גם דומיו חסרי סיכוי כמעט לחלוטין, זו משימה בלתי אפשרית שאין לי מושג איך אנשים מצליחים אפילו לקבוע שם לדייט!

עריכה אחרונה על ידי Benor
פורסם

~

משתתף בצערך, אבל לא הייתי ממהר לשלול את האתר. לראייה - לפחות אחד מחברי הפורום מצא שם את אשתו, בתהליך שתואר כאן בהרחבה.

אני לא חסיד של OKC ודומיו אבל יש להם ערך מסויים, בהנחה ויש לך את הסבלנות ללמוד את כללי המשחק ולפעול לפיהם. זה ונכונות להתפשר על תכונות מסויימות, בין אם באופי או במראה.

פורסם

אני אסביר ואנמק.

אתמול פתחנו עם חברים פרופיל פיקטיבי של בחורה, בשביל להבין מה קורה בצד השני.

תוך 2-4 שעות הפרופיל קיבל 60 הודעות ויותר.

עכשיו מה הסיכוי שהבחורה תשאר או תקרא בכלל את ההודעות?

זה לא באמת אפשרי.

אני אצרף בהמשך תמונת מסך.

אפשר להגיד שהסיכוי ממש קטן ואפסי.

האופציה היחידה שלי עכשיו זה רק פיקאפ, או איכשהו להתגלגל בחיים ולהכיר באורח נס.

או להיות רווק שזה גם בסדר ומעולה אפילו.

פורסם

תראה, זה הכל עניין של התמדה ועקשנות. ברור שבחורות מופגזות שם, הן רק פותחות את התיבה ומחכות להן 300 הודעות, רק תבחרי את מי את רוצה. אני מסכים שזה לא קל אבל קח לדוגמא אותי, אני עקשן מאוד וכן יש לי דייטים באתר, לפעמים אפילו 3 בשבוע (זה כבר נהיה עבודה). אני לא מצליח "לסגור" דייט בגלל שאני כזה חתיך גדול, זה רק בגלל שאני פונה להרבה בחורות שמוצאות חן בעיניי, או חיצונית או דברים שהן כתבו ומשכו אותי. זה הכל עניין של סטטיסטיקה, תפנה ל 3 בחורות, כנראה שלא יצא מזה כלום, תפנה ל 30 בחורות, כנראה שמשהו כן יצא מזה. אני לא אומר לפנות לכל דבר עם דופק וגפיים באתר, אבל כן לפנות לבחורות שמעניינות אותך, ולפחות בהתחלה, לדעתי, לא צריך לסנן הרבה, אם תעבור בחורה בחורה, תחפש פגמים או למה לא לפנות אליה, כנראה שהסטטיסטיקה תהיה לרעתך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...