Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חבר׳ה ראיתי את השרשור ורציתי לתרום מניסיוני.

היום רכשתי דיבורית Parrot מדגם mk6000.

הדיבורית מצויינת. אני עדיין לומד את המערכת. הדיבורית תומכת בעברית.

הדיבורית מתחברת לרמקולים של הרכב (אם התעקשתם שכך זה יהיה) ומאפשרת השמעת מוזיקה מהטלפון במערכת של הרכב.

מי שיש לו מגבר וסאב ברכב (כמו לי) וחלם שהדיבורים תתחבר גם אליהם ע״מ להפיק סאונד אופטימלי - שיישכח מזה. או שישלם עוד כמה ג׳ובות כי זו עבודה מסובכת.

אשמח לענות על שאלות.

כמה עלתה הדיבורית + התקנה?

האם רכשת אותה אצל המתקין או הזמנת באופן עצמאי?

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אחרי בדיקה באיביי גיליתי שזמן ההמתנה והבירוקרטיה שעלולה לצוץ בתשלום מסים והדרישה לספק אישורי משרד התחבורע לא שווה את החיסכון בלהזמין את הדיבורית מחו״ל. לפחות בשבילי.

לאחר השוואת מחירים (על חשבון זמן עבודה, כמובן) מצאתי מתקין בת״א שהציע את המוצר כולל מע״מ ועבודה ב-700₪.

למשלמים במזומן ולבעלי לשון זריזה המחיר יכול לרדת ל-500₪.

פורסם

יש לי שאלה בנוגע לדיבורית BURY 9040 , הדיבורית הזו מתחברת לרדיו דיסק ומשתיקה מוזיקה באופן אוטומטי או שיש לה רמקול חיצוני או משהו בסגנון ?

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
אני ממליץ לקנות דיבורית BT ניידת מסוג supertooth buddy

יש לי אחת כזו כבר כמה חודשים, משודכת לשני טלפונים במקביל

דורשת טעינה של כמה שעות בסביבות פעם בחודש, סאונד חזק וברור

IMG_0916.jpg

לגבי הדיבורית Supertooth Buddy - איך איכות השמע במהירות גבוהה?

פורסם
לגבי הדיבורית Supertooth Buddy - איך איכות השמע במהירות גבוהה?

אני מניח שזה תלוי ברמת הרעש ברכב, עקרונית אין שום השפעה למהירות הרכב על איכות השמע

horsepower is an illusory mathematical equation; torque is real and the source of all good things in the universe

פורסם
יש לי שאלה בנוגע לדיבורית BURY 9040 , הדיבורית הזו מתחברת לרדיו דיסק ומשתיקה מוזיקה באופן אוטומטי או שיש לה רמקול חיצוני או משהו בסגנון ?

מחוברת למערכת השמע ומשתיקה אותה בשיחה נכנסת ו/או ייזום שיחה.

ממליץ בחום

פורסם
אני כבר מעל לשנתיים עם הדיבורית Jabra Cruiser.

ממליץ בחום!

איך עובדת פונקציית הזרמת המוזיקה לסטריאו של הרכב דרך תדר FM?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...