Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"מזל שיש לי רכב חזק"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל אחד מסתכל על זה בצורה שונה, יש כאלו שמחפשים להראות למי יש יותר גדול ויש כאלו שמודעים להספק ולגמישות המנוע ויכולים לנצל את זה שצריך. אני לא מדבר על להגיד "נסעתי 250 בכביש החוף", הרבה פעמים מתלבטים אם לצאת לעקיפה בכביש דו סטרי או האם אני מספיק לרמזור או לא. שיש לך את הכוח, אתה לא חושש לבצע עקיפה שבאוטו אחר היית חושב פעמיים.

מבחיניתי צריך להתייחס לכוח גם כחלק מבטיחות בנסיעה, כמו בלמים טובים ורכב עם 5 כוכבים.

לגבי מנהרות הכרמל, גם בשישי ב2000 סל"ד, לחיצה על הדוושה והאוטו מתקדם יופי, בלי להוריד הילוך (מנוע 1.4TSI).

Got To love It

• תגובות 136
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ההבדל הקטן בין טורבו לאטמוספרי.

חוץ מזה לא אמרתי שהוא לא מסוגל לשמור על מהירות, אבל האצות זה משהו שצריך לתכנן מראש. הורדה משישי לשלישי ב-80, ו-120 מגיע תוך 4 שניות.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
איזה סיפורים רצים פה.......יאללה, נוסיף עוד סיפור בדוי:

כשאני שולח מהבית פקס למשרד ומגלה ששלחתי בטעות תמונות של הכלב שלי עירום אז אני רץ למכונית ומספיק להגיע למשרד עוד לפני שהפקס הגיע!!!

:lol:

יפה - אבל צ'אק נוריס יותר חזק ומהיר .

צ'אק נוריס התערב עם סופרמן מי רץ יותר מהר והמפסיד היה צריך ללבוש את התחתונים מעל המכנסיים .

אם צ'אק נוריס מאחר, הזמן מאט.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=244287&highlight=%D7%A0%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%A1

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
יפה - אבל צ'אק נוריס יותר חזק ומהיר .

צ'אק נוריס התערב עם סופרמן מי רץ יותר מהר והמפסיד היה צריך ללבוש את התחתונים מעל המכנסיים .

אם צ'אק נוריס מאחר, הזמן מאט.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=244287&highlight=%D7%A0%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%A1

אייל .

...:lol::multi: אחלה קישור - 70. במיוחד...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
אני מקווה מאד שהתכוונת ל -2500 כ"ס...

בעצם הרי ידוע שמנועים אמריקנים הם עם יחס סמ"ק הספק מדהים...

רכב אמריקאי זה קלאסה אחרת, אין ספק!

קודם קח סיבוב על אמריקאית אמיתית לפני שאתה משתלח בלשונך על תעשיית הרכב האמריקאית

קח לדוגמא שברולט אימפלה, מנוע 3.8 עם כוח זמין כבר בטורים נמוכים

מבלי לשמוע את המנוע צורח כמו חולה אולקוס

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1171061&postcount=18

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

איזה שרשור מבדר......

לאמריקאיות יש בד"כ חרא של הספק בהשוואה לנפח, סיוויק 95 עם מנוע 1.6 מוציאה את אותו הכוח כמו קוואליר עם מנוע 2.4

אלרו, לומינה, גרנד פריקס, מכוניות חרא, הן רכות מדי, איכות חרא,

גם אם אני מסתכל על הקאמרו. הקודמת, אני רואה מכונית קופסת. צריך לשפר כדי להנות.

ואני אוהב לשייט, אני אוהב כוח, אני אוהב את הגודל אבל אלה לא דוגמאות למכוניות אמריקאיות.

haters will hate

פורסם

מצאתי שם כמה טובים:

כשאתה נוסע בעליות מים המלח לירושליים ורואה את הפחנועים היפנים מחרבנים קוביות בעליה..אתה נותן קיק דאון בריא-הגיר מחליף לשני ואתה צוחק על הגרוטאות המסכנות האלה.

כוח רבותי. כוח זה מה שיש לאמריקאית שלי. 240 כוח סוס לבלימה-מומנט של 42 קגמ

ב 1800 סל"ד מי יכול עליה?

ואם היא אוכלת דלק-שתאכל. שיהיה לה לבריאות..

כל טוב לכולם

כשאתה עומד ברמזור... מחכה לאור הירוק...

עושה למע"צ שני כולסים בכביש ורץ לעמוס להחליף צמיגים...:lol:

שאתה חיי ב FASTLANE...

HULAING ASS ....

MUSCLE CARS את האמת זה יותר מאוטו זאת דרך חיים...

שכל תומך טכני ונציג שרות בסמי מכיר אותך יותר טוב מאמא שלך...

שאתה חולם בלילה על הולי אדל ....

שסופרצרגר שצורח כמו חתולה דרוסה עושה לך רק טוב בחיים

שהV8 עולה על טורים נשמע כמו דאבל באס של DEATH METAL

וסתם בשיוט נשמע כמו שיר טוב של PANTERA

שה JACK זורם בעורקים והניטרו בראות...

את זה הכי אהבתי:

• כשבאוטו מודל 1957 יש חלונות חשמל, הגה כח,מגבר בלם, גיר אוטומטי, מזגן, ועמעם אורות.
  • כשמשאבת הברקס המרכזית שלך זהה לכל הדגמים מ 1965 עד 1988.
  • כשרשימת כלי העבודה הדרושים לרוב העבודות כוללת מפתח חצי, מפתח שבע שמיניות, ומברג פיליפס.
  • כשלא מרגישים ולא שומעים החלפות הילוכים.
  • כשאלטרנטור מקורי משופץ עולה ב eBay עשרה וחצי דולר, וחדש ארבעים. ויש חמישים מוכרים בכל רגע נתון.
  • כשהגג מצופה בסקאי בצבע שמפניה, האוטו צהוב בננה, הריפוד בצבע זהב, והלוגו בפונט של לואי ה14. וזה נראה טוב.
  • כשרגל שמאל מיועדת ללחיצה על בלם החניה והחלפת אורות.
  • כשהכביש היחיד בו האוטו מרגיש בבית זה כביש שש, אבל אין בעיה גם לתמרן בדרום ת"א.
  • כשרוב האנשים מצביעים ואמרים "תראה איזה קדילאק", ולך בכלל יש פורד.
  • כשכל אחד מרגיש צורך להתעניין מה תצרוכת הדלק.
  • כשאפשר לשבת שלושה מקדימה, וזה לא צפוף.

נמרוד

האם הגעתי לכותל המערבי של בעלי רכב אמריקאי?

בכותל דוחפים פתקים, באמריקאית דוחפים אוקטן.

תארו לעצמכם כי כל סמ"ק היה אוכל בנפרד?

נכון שההגה סוחב מעת לעת ימינה - לתדלוק, אבל איזה עוד רכב אתם מכירים שנותן נוחות ופאר שכאלו?

נ.ב.

רק כדי לסבר את האוזן, אמריקאית ישנה שותה בדיוק כמו וואן חדיש.

אף אחד לא מבין מה אנשים עם אמריקאיות כ"כ מבסוטים, עד שהם עולים לסיבוב ברכב,

אישית, ברגע שעליתי על אמריקאיות, כל רכב אחר נראה לי פחית על גלגלים,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הם מדברים על אמריקאיות ישנות. לדעתי מתחילת שנות ה90 עד היום המכוניות האמריקאיות נהיו חסרות טעם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בא נגיד שלא הייתי מתנגד לGMC חדשה בנוסף לקיימת

gmc-pickup-01.jpg

גם לEXT חדשה לא הייתי מתנגד,

פאר של לימוזינה, אופי של טנדר, ויכולות שטח של טאהו (לא ממש יכולות, אך אופציית השידרוגים היא אינסופית)

וכוח, בעיקר הרבה כוח, רכב הקבלנים הקלאסי! הרכב של ראש העיר בעיירה דרומית שכוחת אל

3GYEK63N42G245466A.jpg

פורסם

נסעתי בבל אייר משנות ה-50, מדובר ברכב צפוף לפי כל קנה מידה אפשרי. ואת אני אומר בתור אחד שנוסע ב-MX5 ביום יום. קצת מצחיק בהתחשב בזה שבשטח שהוא תופס אפשר להחנות 2 רכבי מיני ו-2 קטנועים (או 4 סמרטים). הרכב גם די עגלה בסטנדרטים של היום, עם צריכת דלק של משאית קטנה. ואפילו התא מטען לא כזה ענק. לגבי מראה, טוב, זה כבר עניין של טעם.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

גם אני הכי מבסוט לתת בראש לכל המשפחתיות המודרניות(עליות/איילון לא משנה איפה) רק חבל שהכיף נגמר ב 120+ קמ"ש שמה ההגה כבר מתחיל לחיות חיים משל עצמו :-D:roll:

פורסם

לאמריקאיות יש בד"כ חרא של הספק בהשוואה לנפח, סיוויק 95 עם מנוע 1.6 מוציאה את אותו הכוח כמו קוואליר עם מנוע 2.4

כוח סוס זה מהירות שהרכב נכנס לקיר. :lol:

אבל כוח סוס מוכר טוב את הרכבים בזמן שמומנט מנצח במירוצים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
נסעתי בבל אייר משנות ה-50, מדובר ברכב צפוף לפי כל קנה מידה אפשרי. ואת אני אומר בתור אחד שנוסע ב-MX5 ביום יום. קצת מצחיק בהתחשב בזה שבשטח שהוא תופס אפשר להחנות 2 רכבי מיני ו-2 קטנועים (או 4 סמרטים). הרכב גם די עגלה בסטנדרטים של היום, עם צריכת דלק של משאית קטנה. ואפילו התא מטען לא כזה ענק. לגבי מראה, טוב, זה כבר עניין של טעם.

ההודעה שלך קצת הזויה,

מצד אחד אתה אומר שבתור בעלים של MX5

ag_07miata_seats.jpg

הביל איר צפופה לך,

sucs_0662_03_z+1957_chevy_bel_air+interior.jpg

סתם לידע כללי, הביל איר היא ספינה, יש לא תא מטען שיכול לבלוע חצי MX5 בתמונה שצירפתי זה הדגם קבריולט

2דלתות, לכן המושב האחורי מעט יותר צפוף, אך תהיה בטוח שהוא יותר מרווח ממושבים של רוב הקבריולטים האחרות,

לדעתי ההודעה הנ"ל היא די דיבור סרק, כי אתה בתור אחד שנוסע בMX אומר שהביל איר (שתא הנוסעים שלה יכול לבלוע MX)

שהיא צפופה??? משהו נראה לי קצת הזוי בהודעה, וראיתי כבר ביל אייר מקרוב אפילו לקחתי סיבוב על אחת שכמעט קניתי,

פורסם

אני מדבר על הקבריולט. בשורה התחתונה יש יותר מרווח ראש ב-MX5, יותר מרווח רגלים, יותר מרחק בין ההגה לרגלים ויותר מרחק בין הבטן להגה. לגבי המושבים האחוריים, אין מרווח רגלים כמעט בכלל. התא מטען גדול אבל לא יותר גדול מזה של משל נגיד 626 5 דלתות.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

הבל אייר מתוכננת הרבה פחות טוב מבחינת הנדסת אנוש, במיוחד מרווחים כמו שציין B.D.B. לא פלא שלמרות הגודל, ליושב בה היא לא מרגישה מרווחת, במיוחד לנהג.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...