Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"מזל שיש לי רכב חזק"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 136
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז אתה לא הבנת את מהות הדיון, לא ויכוח.

אתה זה שאמרת שרכבים אמרקאים מפנקים וחזקים ונוחים, ואני כדוגמא נגדית נתתי רכב שבמהות שלו מנוגד לכל מה שרכב אמריקאי מייצג ועדיין עולה עליהן בחלק מהפרמטרים שלהם.

אף אחד למשווה בניהם ישירות. מבחינה לוגית אם A מרווח ו-B צפוץ ולעומת זאת חלק מהמרווחים ב-B אינם נופלים מ-A הרי שאו B אינו צפוץ או A אינו מרווח.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

אתמול נסעתי בטרמפ על 323 ומה אני יגיד לכם- זה מפחיד!! הרכב פשוט לא סוחב בכלל! הייתי פשוט בשוק, נסעתי על רכבי מיני שסחבו טוב יותר! עכשיו למדתי להעריך את הסופר לנסר שלי שעד עכשיו לא תפסתי מימנה משהו חזק במיוחד ואני מודה לאלוהים על זה שאני יכול לקחת עליה על 120 בלי בעיה ולא על 60 כמו הלנטיס המחורבנת הזאת.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

דווקא הלנטיס רכב דיי זריז, יותר ממאזדה 3. כנראה שנסעת בלנטיס שחוטה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

קודם כל- לא נסעתי על שום לנטיס אחרת אז אין לי למה להשוות, אבל אם אתה אומר שהיא די זריזה במקור אז כניראה נסעתי על אחת שפיקרו לה את הצורה כמה שנים טובות וסירסו לה בוכנה או שתיים כי אחרת אין לי הסבר לרכב שלא מצליח לעבור את ה 50-60 בעליה לא רצינית במיוחד...

ואגב- גם המאזדה 3 לא זריזה במיוחד, ואני משווה אותה לסופר לנסר...

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כנראה שבאמת נסעת על אחת גמורה. עני עולה עליות דיי קשות עם 50 כ"ס ב60 קמ"ש בלי בעיות מיוחדות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

רק אל תשכחו חבר׳ה את הקורולה. אלה שמיוצרות ביפן כוללות באיבזור גם מערכת זינוק (כן, אותה אחת שפרארי העתיקו) שסופר לאנטיסים רק יכולים לחלום עליה...

תגובת הדוושה היא סופר מהירה תודות למערכת חיישנים מיוחדת שמחוברת לגולגולת הנהג ולוחצת על הדוושה כבר כשהנהג יודע ללחוץ עליה.

(מצטער אושר, הכל בצחוק)

אתמול נסעתי בטרמפ על 323 ומה אני יגיד לכם- זה מפחיד!! הרכב פשוט לא סוחב בכלל! הייתי פשוט בשוק, נסעתי על רכבי מיני שסחבו טוב יותר! עכשיו למדתי להעריך את הסופר לנסר שלי שעד עכשיו לא תפסתי מימנה משהו חזק במיוחד ואני מודה לאלוהים על זה שאני יכול לקחת עליה על 120 בלי בעיה ולא על 60 כמו הלנטיס המחורבנת הזאת.

הרכב דווקא די זריז. חוץ מזה, במשפחותומטיות 1.6 האלה לדעתי בכל אופן יש חלק חשוב מאוד אצל הנהג. נהג שלא יודע דברים אלמנטריים (כמו זה שהרכב לא כזה ״חזק״ וצריך להאיץ לפני עליה ולא במהלכה) פשוט לא יוציא מהרכב הזה את המקסימום.

ג.נ: אני בעל לנטיס בריאה מאוד שעולה לרמת הגולן ולמעלות 3 פעמים בשבוע יחסית בקלות.

פורסם

אני נהנה לראות רכבים עוקפים אותי במהירות, חושבים הם איזה נהגי פורמולה, ואז מגיע סיבוב הם דוחפים את הבלם לרצפה בשביל לא לעוף לתוך עמוד חשמל ואני בקלילות עוקף אותם בסיבוב עם האחיזה המטורפת של ה4*4.

ברוב הסיבובים במכונית אחרת הייתי לוחץ ברקס - בB4 אני דווקא נותן עוד בגז, ונהנה להרגיש איך היא נצמדת לכביש.:-)

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

מתוך hnn - אני אוהב לקרוא לזה אחיזה לא מספיק מטורפת:

1926391813_2061761469.jpg

רבותיי, השרשור הזה הפך לבדיחה אחת גדולה, אני מתחיל לראות פה לאנטיסים וסופר לאנסרים, ואיך הגענו לספינות האמריקאיות שדינמית פחות טובות מפול טריילר.

זה כבר מזמן שרשור שאיבד את המשמעות של רכב חזק.

במקום להבין, שרכב חזק הוא רכב שיכול לבצע עקיפה בצורה יותר מהירה, כלומר יותר בטיחותית, אז כל אחד מתחיל לשגל (קרדיט לאלעד , אמר איתמר) את השכל על כמה יש לו יותר גדול מהאחר.

צאו מהסרט של הדראג רייסינג, זה כולה ללחוץ על דוושה ימנית.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
ואני בקלילות עוקף אותם בסיבוב עם האחיזה המטורפת של ה4*4.

ברוב הסיבובים במכונית אחרת הייתי לוחץ ברקס - בB4 אני דווקא נותן עוד בגז, ונהנה להרגיש איך היא נצמדת לכביש.:-)

אין ל-4X4 הזה לדעתי שום משמעות למהירות שבו אתה לוקח סיבוב.

זה טוב רק לשלג ולצריכת דלק מוגברת בכ-20%.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

להנעה אין שום קשר לאחיזה, אלא למשיכה. המושגים שונים בהחלט. בוודאי ובוודאי שאין לה שום קשר לכוח, להפסדי כוח אם כבר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

הנעה כפולה מאפשרת להוריד יותר כוח לקרקע בפניה או בהאצה מהמקום. ופה זה נגמר בכל מה שקשור לאספלט.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

הנעה כפולה מאפשרת להוריד יותר כוח בהאצה. זה הכל. בין אם זה בפניה או בישורת זה כבר לא קשור וממילא זה לא קשור לאחיזת הרכב או מהירות הפניה שלו. כל מה שזה אומר שאם העסק מתוכנן כראוי, ביציאה מהפניה תוכל לפתוח יותר גז ויותר מוקדם. לתכונות הפניה עצמן אין קשר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...