Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"מזל שיש לי רכב חזק"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מדבר על הקבריולט. בשורה התחתונה יש יותר מרווח ראש ב-MX5, יותר מרווח רגלים, יותר מרחק בין ההגה לרגלים ויותר מרחק בין הבטן להגה. לגבי המושבים האחוריים, אין מרווח רגלים כמעט בכלל. התא מטען גדול אבל לא יותר גדול מזה של משל נגיד 626 5 דלתות.

נראה לי שהתלבלבלת בדגם..

שבי בל אייר היא אחת המכוניות היותר גדולות!! אני ראיתי אחת כזאת במפגש ואני יכול להגיד שיש לה מושבים שאפשר להכניס ארבעה מבוגרים מאחורה ועוד שלושה מקדימה.

לעומת הסטנדרטים של היום הבל אייר היא ספינה על גלגלים. אפילו האמריקאיות החדשות של היום לא מסוגלות להגיע לכזה מרחב..

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

• תגובות 136
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שכל אחד יגדיר מה זה עבורו "רכב חזק"

מבחינתי רכב חזק זה רכב בעל מנוע גדול שעובד על טורים נמוכים עם המון מומנט,

היום יצאתי לעקיפה עם סילבראדו 2008 של העבודה, תשמעו, אומנם דאבל ג'אנט, אומנם שוקלת כמו 3 מכוניות ממוצעות,

אבל נתנה בראש, יצאתי לעקיפה, ונהנתי מתחושת הכוח, שעוד לא הגעתי לחצי דוושה בגז וכבר הרכב מזנק

כמו סוס פרא (וזה ב80 קמ"ש) זה תענוג, כמעט 400 סוסים במנוע, עם כוח בסביבות ה100 קג"מ,

אחד אחר מבחינתו רכב חזק זה רכב שמוציא 190 כ"ס ממנוע 1.8 שזה גם חזק, אבל בצורה שונה,

אחד אחר מבחינתו רכב חזק זה T34

האמריקאים אוהבים הכל בגדול! מנועים גדולים, מכוניות גדולות, אפילו המשאיות גדולות יותר(ולא מה שנקרא truck כמו סילברדו למשל), קופסאות החמאה שלהם גדולות, קופסאות הגלידה שלהם גדולות, ההמבורגרים שלהם גדולים יותר מהרגיל ולפיכך עוד 100 מיליון בני אדם לא קטנים במיוחד...

בקיצור אמריקאי זה ג-ד-ו-ל!!! וכמה שיותר.

בתור אחד שנוסע על רכב איך שאומרים, יותר אלגנטי...אני מבין שאתה אוהב כוח, אבל חוץ מזה, אין שום דבר באמריקאיות שאני מוצא לפחות שמתקרב לאלגנטיות שאנשים מוצאים באיטלקיות, השבדיות והגרמניות למשל.

מה שאני רוצה להגיד לך שאפשר לייצר רכב חזק עם קצת יותר אופי...כוח ואלגנטיות!

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

• תוכן חדש...