Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"מזל שיש לי רכב חזק"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 136
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני מבסוט לנהוג על יאריס מנוע 1.0 ידנית עם צריכת דלק של מעל 20 ק"מ לליטר בבין עירוני.

בעליות? אין שום בעיה להגיע למהירות החוקית בכל כביש בארץ ,עם מזגן!!

אתה מדבר שטויות.

אני רוצה לראות אותך מגיע מכיוון עפולה לצומת אכסאל כשהרמזור אדום והיעד הוא נצרת.

אמנם לא מדובר בעליה מטורפת, אבל אין מי שלא מקלל את הרמזור כשהוא מתחלף לאדום.

קשה לי להאמין שעם מנוע 1.0 תצליח להגיע ל-80 קמ"ש לפני המנהרה (עם או בלי מזגן).

צומת אכסאל.JPG

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
אתה מדבר שטויות.

אני רוצה לראות אותך מגיע מכיוון עפולה לצומת אכסאל כשהרמזור אדום והיעד הוא נצרת.

אמנם לא מדובר בעליה מטורפת, אבל אין מי שלא מקלל את הרמזור כשהוא מתחלף לאדום.

קשה לי להאמין שעם מנוע 1.0 תצליח להגיע ל-80 קמ"ש לפני המנהרה (עם או בלי מזגן).

אוי כן...כמה שאני מסכים איתך...

לנסוע בכביש המנהרות ולעקוף איביזות חדשות שמחרחרות בעליות זה הכי כיף...

אם כבר מישהו הזכיר כאן את רפול אז מעניין מה רפול היה אומר על הכביש שנקרא על שמו :lol:

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם
אני נוסע במליבו 3.5 שלנו ובשכורים קטנים (עכשיו מזדה 2) בשניהם אותו דבר ,- מקסימום 100, מגיע בשניהם (היומי - ת"א - ירושלים, כפעם בשבוע לירוחם ומפעלי ים המלח ) בדיוק באותו זמן עם כל מי שעקפו אותי. (הכי יפה זה לפגוש אחד שעקף מיד ביציאה מערד אחרי 10 דקות,באמצע הירידות בין כל הנסחבים אחרי משאית בפס הלבן ב 5 קמ"ש עד צומת זוהר.(אני כמובן לא מדבר על הרבה שעוקפים שם בפס הלבן בסיבובים העוורים).

נסה את העליות למעלות...הכביש הכי מסוכן שנסעתי בו(תמיד עוברת לי המחשבה המפחידה של לקחת סיבוב לא טוב ולעשות צניחה חופשית:oops:).

הכביש הזה מזכיר במידה רבה כבישים מפותלים בדרום אמריקה, רק שפה לפחות יש מעקה קטנטנן שאמור איכשהו לבלום אותך..

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם
או בקיצור, מהם הרגעים שאתם הכי מרגישים מבסוטים על הרכב שלכם ביומיום?

בימים אלו, שתוך עשרים שניות המזגן מקרר...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

שיש לי גיר רגיל ולא אוטומת :)

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם
אני יכול להגיד מתי אני לא מודה בלב שיש לי רכב חזק.

1. שאני צריך לתדלק

2. שאני צריך לעשות ביטוח

3. שאני נכנס למוסך

+1

בכבישי ישראל היפה אני יכול להשתמש רק (בערך) 50% מהכוח של הרכב שלי.

וזה לא רק עד מהירות סופית, אלא גם האצות.

:twisted:Seat Leon FR 2013 1.4TSI 122HP Manual
פורסם

מזל שיש לי רכב אמין,

כשאני רואה רכב חזק עוקף אותי בעליה, ואז מעבר לפניה אני רואה אותו בצד עם אורות משולש ושלולית מתחת למנוע, ואני ממשיך לנסוע כשאפילו מחוג שעון חום לא זז.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

...כשאני מסובב את הסוויטצ' והרכב מניע...

אחרי זה, הכל תלוי בי...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

לפני כמה שנים היתה לי בורה 2.0, ואני תמיד נהנה להיזכר בקטע שהיה לי וגרם לי לחייך שעה ולהיות מרוצה שקניתי אותה ולא את אחת המשפחתיות הקונבנציונליות:

היינו בשמורת טבע בדרום, שהיציאה ממנה היא משביל עפר/כורכר שמסתיים בשיפוע קצר של 10 מ' אבל זווית של כ- 45 מעלות. ראיתי לפניי לפחות 3 "ליסינגיות" (מאזדה 3, פוקוס ועוד משהו שאני לא זוכר) שמנסות לטפס, מפרפרות ולא מצליחות ואז נאלצות לרדת חזרה ולעשות סיבוב לקצה אחר של השמורה... ואז הגיע תורי, לחיצה קלילה ו- המכונית כבר משתלבת בכביש עם שני מבוגרים ושני ילדים 8)

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

אמנם היאריס שלי היא לא הכי חזקה (100 סוסים יפניים, מומנט 13.5/3800) אבל זה כיף להתעסק עם הרובוטי תוך כדי עלייה וירידה של הכביש לירושלים, לראות מאזדה 3 ליסינג תקועה בשוליים, להיכנס לתחנת דלק במהלך השבוע ולראות שהרכב עשה 1:17 :-D

פורסם

האמת שגם שעליתי את העליות של סדום עם דייטסו שרייד 1000 סמ"ק ידנית ב-80 קמ"ש(ריקה ורק אני הייתי ברכב),

וגם שעשיתי את זה עם פורד F350עמוסה באותה המהירות ואפילו יותר(או בזמנו עם גי.אמ.סי נוואדה), נהניתי באותה מידה .

אתה מרגיש גאווה כאילו עכשיו הבן שלך קיבל פרס נובל.

פורסם

זה הכי מורגש ויומיומי לפני רמזורים מהבהבים.

כשנמצאים בדיוק במהירות שברכב רגיל ברקס זה כמעט חריקה וגז זה לעבור באדום,

אז פה מוריד הילוך, שם גז ואפילו עדיין עובר בירוק מהבהב.

• תוכן חדש...