Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיסוי לפנסי ערפל TOYOTA RUNX

iggypop
שימו לב! השרשור הזה בן 4125 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום

ברשותי TOYOTA RUNX מודל 2005. לאחרונה נגנב לי :cry: כיסוי פלסטיק בצד הנהג שמכסה את המקום שהיו אמורים להיות פנסי ערפל. במוסך רצו 450 ש"ח !!!!עבור אחד חדש. אני מנסה למצוא את המק"ט של החלק כדי לזמינו מחו"ל.

מישהו יודע מה המק"ט או יכול להגיד לי איפה אני מוצא את המק"ט Manufacturer Part Number

תודה מראש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במקרה שלך הזמנה מחו"ל לא רלוונטית. חלק כזה מחפשים בפירוקייה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמה RUNXים יש לדעתך בפירוקיות? וכמה מהם יוציאו לי רק את כיסוי הפנס ערפל מהפגוש?

למה לא מחו"ל.

חבל שאתה נותן תשובות לקוניות ושטחיות

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני באמת מצטער שאני מנסה לעזור לך, אולי אני אפסיק עם זה.

בניגוד לדגמי טויוטה אחרים, ה RUNX לא שווקה בארה"ב ולכן קשה יותר להשיג לה חלפים, במיוחד חלקים קוסמטיים.

מאחר ובמרוצת השנים ה RUNX נמכרה בכמויות נאות, לא תהיה כל בעייה להשיג את החלק ובמחיר של כמה עשרות שקלים, חלק חדש יעלה הרבה יותר כמו שכבר נוכחת לדעת.

אם יש לך כוח להתחיל לנבור באי-ביי המק"ט הוא 52128-02130. בהצלחה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פנסי ערפל? תוסיף עוד כמה מאות לעלות החלק שהוצע לך, פעמיים.

אם תמצא פנסי ערפל של דגם הלקשרי בפירוקייה קח את שניהם. אומנם לא תוכל להפעיל אותם אבל זה ישדרג את המראה.

איתמר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באנגליה הוא עלול להיתקל בבעייה אחרת, אני בספק רב אם הרכב שווק ברמת גימור כזו ללא פנסי ערפל, ואם הוא ימצא פנסי ערפל לא בטוח שהם יתאימו לתקינה בארץ ועלולים לעשות בעיות במכס.

באמת, הפתרון הפשוט ביותר הוא לעשות סבב פירוקיות.

איתמר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לכל בעלי הטויוטה,

זה אתר של החלקים של טויוטה. אם אתם רוצים לדעת מה המק"ט של החלק לפי מספר שילדה.

הייתי השבוע במוסך של טויוטה, וזה נראה בדיוק ככה, והמק"ט שהוצאתי אכן תאם לחלק שקניתי.

זה כתובת האתר: http://www.toyodiy.com

מקווה שזה עוזר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במוסכים הם משתמשים בתוכנה אחרת, בעלת יותר יכולות, כוללת יותר דגמים ובעיקר מעודכנת.

איתמר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה ברור, אבל אנחנו דיברנו פה על מק"טים לחלקים.

המק"טים שמופיעים פה, אלה המק"טים שיש במוסכי טויוטה.

שאר היכולות, כמובן בתור לקוחות, צריך לשלם.

זה טוב במקרה ואנחנו רוצים את המק"ט המקורי של החלק כדי לברר עלות במוסך יבואן או לחפש את החלק המקורי ב EBAY.

פרט למקרים האלה, האתר אינו תורם הרבה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4125 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...