Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הרכב הוא MR2 רובוטית,

דולקת לו קבוע נורת מנוע. האוטו נוסע ונשמע בסדר אבל הנורה מדאיגה.

לפי מה שקראתי זה יכול להיות התראה על די הרבה בעיות התחל מממיר קטליטי ועד ממיר מומנט בגיר.

שאלה שלי האם זה ביעה שכיחה ברכב זה בפרט (ובטויוטה בכלל)?

מה זמינות ומחירי החלקים לרכב זה? נאמר לי שרוב החלקים הן של טויוטה אוונסיס/קורולה.

תודה.

פורסם

לדעתי לא מזיזים את הרכב כשנורת התראת מנוע נדלקת.. אפילו שהכל נשמע תקין.

דבר ראשון תבדוק את גובה מפלס שמן מנוע , גובה מפלס נוזל קירור.

התחברות למחשב הרכב תתן לך את מספר הקוד תקלה ואזי ניתן יהיה לדעת האם מדובר על כשל מכאני או

חשמלי ( לדוגמא חיישן תקול ).

לפעמים ניתוק המצבר למשך דקה מבצע איתחול ומעלים את התקלה - כדאי לנסות.

קיימים מספר חלקי מנוע זהים בין MR2 לדגמי טויוטה אחרים נפוצים.

פורסם
לדעתי לא מזיזים את הרכב כשנורת התראת מנוע נדלקת.. אפילו שהכל נשמע תקין.

דבר ראשון תבדוק את גובה מפלס שמן מנוע , גובה מפלס נוזל קירור.

התחברות למחשב הרכב תתן לך את מספר הקוד תקלה ואזי ניתן יהיה לדעת האם מדובר על כשל מכאני או

חשמלי ( לדוגמא חיישן תקול ).

לפעמים ניתוק המצבר למשך דקה מבצע איתחול ומעלים את התקלה - כדאי לנסות.

קיימים מספר חלקי מנוע זהים בין MR2 לדגמי טויוטה אחרים נפוצים.

תודה,

זה מה שאני הולך לעשות, לקחת אותו למורשה לביצוע בדיקה והצעת מחיר לתיקון. שמן/מים בסדר.

הבעלים של הרכב טוען שזה חיישן למבדה.

פורסם
במידה ואכן מדובר על חיישן למבדה קח בחשבון שניתן לרכוש חלופי איכותי ( לא תוצרת סין ) בקצת מעל חצי מחיר..

לצערי איני יודע מה המחיר המלא :(

אתה לתת הערכה גסה?

פורסם

היה אצל מכר שלי באותו הרכב (רק ידני). בדקתי לו עם סורק תקלות פשוט והתברר שאכן מדובר בחיישן הלמבדה (יש שניים אם אני זוכר נכון). אפשר לנסוע ככה עד למוסך, זו לא בעיה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
היה אצל מכר שלי באותו הרכב (רק ידני). בדקתי לו עם סורק תקלות פשוט והתברר שאכן מדובר בחיישן הלמבדה (יש שניים אם אני זוכר נכון). אפשר לנסוע ככה עד למוסך, זו לא בעיה.

אולי אתה יודע מה באופן כללי מחירי החלקים של רכב זה וכמה קשה להשגה?

הגיר רובוטי וקצת מדאיג מה קורה במקרה והוא הולך...כלומר, האם צריך במקרה זה לקחת משכנתה ולחקות חודשים להזמנה מיפן וכו'

תודה

פורסם

למבדה זה ריקוד, למדה זה השם השגוי שניתן לחיישן חמצן.

במקום להתחיל ולסעוד סרטים על מה התקלה, חבר את הרכב לסורק ותראה מה הקודים. אם אכן מדובר בחיישן חמצן גוסס או כזה שהלך לעולמו ניתן להזמין חיישן חדש ומקורי מחו"ל בעלות נמוכה מהמחירים בארץ או שניתן להתקין חיישן תחליפי (תוצרת דנסו = מקורי) בעלות נמוכה אף יותר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...