Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אודי 80-בעיה בגיר

איציק פוליקר
שימו לב! השרשור הזה בן 4127 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אז ככה ברשותי אודי 80 מודל 1991 נפח 1600 אוטומטי

לפני זמן רב הגיר ברכב שלי הפסיק לעבוד לחלוטין והרכב עומד השאלה שלי היא האם גיר של רכב מסוג\דגם אחר יכול להתאים לה כי כבר כחצי שנה אני מחפש אבל לא מוצא.

תודה לעוזרים!

מחפש כל חלק למיצובישי גאלנאט משנתונים 1994-1997 למסירה או למכירה.מחפש כל חלק לאודי 80 משנתונים 1988-1995 למסירה או למכירה!

תודה לעוזרים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עד כמה אתה מעוניין להמשיך להחזיק ברכב ?

אם מעוניין,יש אופציה לשפץ/לתקן את הגיר במכון גירים אוטומטיים בלבד (העלות לא תהיה זולה יחסית לשווי הרכב).

אם לא מעוניין,גריטה וקניית רכב במקום תהיה אופציה מעניינת.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי יד 2 - רכב כזה נמכר ב3-5 אלף ש""ח!

שיפוץ גיר (וזה כולל בדכ גם עלות פרוק והרכבה ) יעלה מעל 6 אלף ש"ח.

אם לרכב יש טסט המלצתי תארגן גריטה >תוסיף 2000 שח ותקנה אחר.

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה הבעיה בגיר?אם לא נוסע בכלל תבדוק שמן גיר. הגיר הזה היה מותקן גם בפסאט אני חושב. תנסה לבדוק בפירוקיות במשולש. הרכב הזה פופולארי במגזר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה הבעיה בגיר?אם לא נוסע בכלל תבדוק שמן גיר. הגיר הזה היה מותקן גם בפסאט אני חושב. תנסה לבדוק בפירוקיות במשולש. הרכב הזה פופולארי במגזר.

לא הייתי מהמר על גיר מפירוק כיוון שאתה לא יודע מה אתה מקבל (חתול בשק).במקרה שהגיר לא יהיה תקין/לא מתאים לרכב (זה קצת סיכון לקחת גיר של רכב אחר שלא ברור אם מתאים) אתה תשלם שוב פו"ה כי המכונאי לא עובד בחינם.

יש מכוני שיפוץ כמו ספי חבר הפורום,שנותנים אחריות עד שנה לשיפוץ גיר.

אם פותח השרשור כל כך רוצה להמשיך עם הרכב הפתרון יהיה במכון גירים ולא בשום מקום אחר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמו שהמליצו לגרוט את הרכב אם זה אפשרי. שיפוץ גיר יעלה יותר מרכב כזה עם גיר ידני.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4127 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...