Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן , אני בעל מכשיר PIONEER DEH-3350UB

אני רוצה לחבר עליו דיבורית בלוטות שכשאשר תתקבל שיחה המוזיקה תתכבה ואת השיחה יהיה אפשר לשמוע ברמקולים .

השאלה הראשונה אם במכשיר הזה יש אפשרות להתקנת דיבורית ?

יש דיבורית טובה בטווח ה400 ש"ח ?

ההתקנה שלה קשה ? כמה ההתקנה שלה תעלה בנוסף ?

כשפתחתי את המכשיר מאחור לא ראיתי שום קבל נפרד שמתחבר לדיבורית חוץ מהקבל רימוט שלא היה מחובר לשום מקום.

פורסם

המחיר הנמוך הוא בגלל הפשטות של הדיבורית הנ״ל , שלושה כפתורים בלבד

התקנה משוטה יחסית (פלוס מינוס ורימוט ) לצמת הרכב וחיבור בעזרת בננות לרמקול ולמיקרופון , זו דיבורית פשוטה ומעולה , כל התיפעול הוא דרך הטלפון , ניתן לענות/לנתק לשחק עם הווליום דרך הדיבורית

SCANSPEAK

פורסם

יש לי את הבורי 9040, עובדת מצוין, אחלה של דיבורית.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אוקי הדיבורית אכן טובה אחרי שראיתי אצל כמה אנשים , הבעיה היא שהיום עשיתי סיבוב באשדוד אצל מתקינים ואמרו לי שאני לא יכול לחבר את לרמקולים של האוטו אלא רק לרמקול חיצוני שבא אם המכשיר .

האם יש דרך כולשיהי לעשות את זה איך שאני רוצה שיתחבר לרמקולים?

פורסם

למה אתה מתעקש על זה אם אפשר לדעת?

פעם זה היה כמו שאת רוצה , אצלי ברכב וזה נורא , כל מי שדיברתי איתו דרך הדיבורית ההיא התלונן שהוא שומע את עצמו (הד חוזר) חזק מאד, זה ממש מפריע (כל הרמקולים סובבים את המיקרופון, זה אף פעם לא טוב)

תן לרמקולים לנגן מוזיקה, ובשביל דיבור יש רמקול מתאים

SCANSPEAK

פורסם

צודק במאה אחוז הייתי אצל עוד בעל מקצוע והוא הראה לי את זה על הרכב של עצמו ואהבתי את הרמקול החיצוני שמגיע אם הדיבורית.

אני חושב לעשות את ההתקנה ולקחת דגם יותר יוקרתי אם מסך שמראה מי מתקשר ושהיה בוא ספר טלפונים

אפשר לחבר אותם אם החוטים של הרדיו דיסק לא ?

ולא נראלי יש לי מיוט במכשיר שלי לא ראיתי את החוט ( pioneer deh 3350ub )

אבל בעל מקצוע אמר שאפשר לעשות , זה משהו מיוחד שצריך לעשות ברדיו או לאיפה מחברים אותו .

איפה בדרך כלל ממקמים את הרמקול החיצוניכדי שלא יראו אותו וישמעו טוב , ואפשר המלצה לדיבורית קצת יותר יקרה עד 500 ש"ח

אם כול מה שצינתי למעלה?

פורסם

זה לא משהו מיוחד בסך הכל מדובר ברילי קטן שמנתק לך את המתח במכשיר בקבלת שיחה ונדלק בסיומה.

לגבי התקנת הרמקול אתה יכול מתחת לתא כפפות גם מוסתר וגם שומעים מעולה.

פורסם

דבר אחד לא הבנתי החוט הזה מגיע אם הדיבורית עצמה ? למה אין לי שום חוט MUTE שיוצא מהצמא של הרדיו דיסק אלא רק הREMOT , אפשר להוסיף ? זה קשה?

ואתה יכול להמליץ לי על דיבורית טובה עד 600 ש"ח אם מסך שהיה אפשר לסנקרן לתוכה אנשי קשר

תודה.

פורסם

יש דיבורית בורי דגם 9090, יש parrot 3200,3100,3400,

9200 זאת דיבורית הכי טובה לדעתי יש לי אותו והיא מנתקת לי את הרמקולים ולא שומעים אותי פעמיים וכו״, אבל היא לא בתקציב שלך וממליץ לך לקנות דיבורית חדשה ולא מחודשת

פורסם

אני חושב שתיסגור את הנושא על דיבורית Bury CC9040 ,דיבוריות אלה מותקנות על רוב הרכבים החדשים מהיבואני המובילים קיה,פולסווגן ועוד...,

חבל על עוד כמה שקלים .

פורסם

אוקיי תודה רבה לכולם על התגובות אני ילך על אחת מהדיבוריות Parrot CK3100 או Bury CC9040

לגבי ההתקנה העצמאית , אני יכול לחבר את המינוס הפלוס לפני הסיווץ והפלוס הקבוע לחוטים של הרדיו דיסק? יכול להיגרם נזק?

ולגבי הmute לרדיו דיסק , איך אפשר לעשות את זה

• תוכן חדש...