Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

היום אחרי שהגעתי לרחוב בו אני מתגורר, החנתי את רכבי ויצאתי לי לכיוון בית.

צעד אחד לפני שנכנסתי לבניין, אני שומע "פאק" קטן כזה מכיוון החניה. בד"כ אני לא מסתכל מה קרה אבל הפעם אמרתי מעניין מה זה..

הסתבר שמה שקרה הוא שרכב מסוג סוזוקי סוויפט נמצא עם הטמבון שלו ברכב שלי..

התקדמתי לתומי לאט לרכב מתוך ידיעה שאנשים בד"כ אחרי שנותנים מכה יוצאים לראות מה קרה - אבל - כלום. הרכב מסתובב וממשיך בנסיעה (למזלי לתוך רחוב ללא מוצא). הגעתי אל בעלת הרכב, ישר היא יוצאת אלי ואומרת "לא התכוונתי לברוח, רק להחנות את הרכב".

בקיצור החלפנו פרטים בנינו ועליתי לבית.

עכשיו השאלות:

1. יש טעם לפנות לביטוח שלי כדי שיפנה לביטוח שלה או כדאי להגיע להסדר עם הנהגת?

2. תיקון כזה אפשר לבצע עם צביעה מקומית? אני לא הכי מעוניין בצביעה של כל הכנף.

3. הרכב שלי כמובן ללא תנועה והיא פגעה בי ברוורס - יש סיכוי שחברת הביטוח שלה תתנער מהמקרה הנ"ל?

4. פחח מומלץ לתיקונים מהסוג הזה? בדגש על ה"קאנט" שיש בכנף, אני רוצה שהתיקון ייצא טוב. איזור ירושלים ואיזור ת"א מבחינתי זה מעולה.

תודה מראש,

אלעד

IMAG0077.jpg

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

אם היא לא תודה באשמה אתה בבעיה כיוון שיש לך בפוליסה מינימום השתתפות עצמית ולא שווה לתבוע את הפוליסה שלך על כל דבר (במיוחד לא כזה).אם תודה מצויין,אם לא ורוצה להגיע להסדר בכל זאת,קבעו במוסך שמקובל עליה ושתשלם את עלות התיקון.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מה לגבי תיקון מקומי? מקובל או לא?

אלעד

פורסם

גם אם הרכב חדש,לא חייב ללכת לחברה בכל מקרה ,הנזק ממש קטן,חבל לערב ביטוח ואפשר לפי התמונה לבצע תיקון מקומי ואיכותי .אבל, צריך חוות דעת של פחח בכל מקרה כיוון שעין מקצועית וודאי תראה דברים,שלא נראים לעין הבלתי מקצועית.התיקון לא אמור לעבור לפי התמונה את ה 600 ש"ח (היה לבוס שלי מקרה דומה לפני מספר חודשים בסיריון,אצלו היה גרוע יותר(הנזק היה נראה גדול יותר) ושילם 900 ש"ח במוסך הסדר.(אל תבהל מהמילים מוסך הסדר,הרכב חלילה לא עבר תאונה קשה וכל פחח איכותי יעשה כאן את העבודה).

נסה לשכנע אותה להודות ולשלם על התיקון אצל פחח שתבחר/יוסכם על שניכם.

בהצלחה !

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מסיבוב קצר שעשיתי היום בתל אביב קיבלתי כמה הצעות.

הזול ביותר היה ב-600 שח, הכי יקר (ולא נראה שהכי טוב) היה 1200 שח.

מוסך מורשה של סיטרואן ( הוד נראה לי, יכול להיות?) ביקש 800 שקל.

כל המחירים לפני מע"מ.

אלעד

פורסם

שלום אלעד,

לפי התמונה נראה לי שיש לך פגיעה (שקע בפח וקילוף צבע) גם בדלת ובסף הדלת ולא רק בכנף!! אנא בדוק פיזית.

כל זמן שהפוגעת מתנהלת בהגינות - מציע לך שתעלה על הכתב את פרטי הארוע והודאתה בפגיעה - ותחתים אותה על הדף.

מנסיון - אנשים עלולים להתנער מאוחר יותר בעקבות "יעוץ" שהם מקבלים מ"מבינים".

מובן שעדיף לך לסגור המקרה ביניכם, ללא ערוב ביטוח.

גם אם בסופו של דבר תהיו במחלוקת - תוכל לתבוע הנזק אישית ממנה בתביעות קטנות ולא תצטרך לערב הביטוח שלך.

בהצלחה.

פורסם

יתכן ולא התקלף לך הצבע ורק הצבע של הגברת נמרח לך על הרכב ,במקרה כזה קצת פוליש יכול לעשות פלאים

וגם אם התוצאה לא תהיה מושלמת ,זה עדיף מאשר להתעסק עם תיקוני צבע.

אין מה לעשות רכב כל הזמן חוטף מכות ושריטות.

נסה לסגור איתה על פיצוי הוגן 800-1000 ש"ח

(אינטרנס שלה מכיוון שהשתתפות עצמית בד"כ זה מעל 1000 ש"ח בנוסף לליכלוך שמה בחברת הביטוח)

עם הכסף שתקבל תשמור לעצמך ,ותמזער נזקים פוליש וקס מקומי.

פורסם

אין קילופי צבע בפגיעה.

התמונה צולמה בדיוק לאחר המכה וה"כיפופים" בדלת ובסף הם השתקפות של הכביש. לאחר שטיפה קלה, רואים שאין קילופים ואין שום פגיעה בדלת סף.

בראשון אני אכנס למוסך שאני נכנס אליו בדרך כלל בירושלים לקחת הצעת מחיר. נקווה שהמחיר ימצא חן בעיני הנהגת ונסגור את זה מהר. אני לא משאיר ברכב פגיעות פח. ככה הייתי בכל המכוניות שהיו לי.

אלעד

• תוכן חדש...