Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

אני מנסה להוציא מים מהוישרים לניקוי השמשה הקדמית, אני שומע קול אבל אין יציאה של מים, למרות שהמיכל מלא.

מה יכולה להיות הסיבה ומה דרכי הטיפול הנדרשים, ואיפה הכי זול לעשות את זה אם לא ניתן בצורה עצמאית.

תודה.

נ.ב. בתחנת דלק המתדלק אמר לי שהוא רואה שחסר לכאורה חלק מין צוואר שמתחבר למיכל, כלומר פתח מילוי המים פתוח והמילוי נעשה ע"י משפך, האם זה תקין או שזה יכול להיות סיבה לבעיה? הרכב נקנה ממגרש ואין לי מושג מה היה איתו אצל הבעלים הקודמים

פורסם

אם אתה שומע קול זמזום סימן שהמשאבה פועלת.

סביר להניח שיש נתק בצנרת שמובילה מהמשאבה למתזים עצמם.

ראשית, בדוק שהצינורית שיוצאת מהמשאבה מחוברת, ומשם המשך הלאה עד למתזים עצמם.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אם אתה שומע קול זמזום סימן שהמשאבה פועלת.

סביר להניח שיש נתק בצנרת שמובילה מהמשאבה למתזים עצמם.

ראשית, בדוק שהצינורית שיוצאת מהמשאבה מחוברת, ומשם המשך הלאה עד למתזים עצמם.

אכן, כפי שכתבתי נשמע זמזום והוישרים נעים על צירם, אך לא יוצא טיפת מים.

איך אני בודק שהצינורית שיוצאת משמשאבה מחוברת, סליחה על הבורות, זה הרכב הראשון שלי שנקנה לפני חודשים ספורים.

פורסם
תרים מיכסה מנוע ונתק את הצינוריות מהשפריצרים מתחת למיכסה המנוע עצמו ואז תפעיל שפריצרים ותראה אם זורק מיים.

לאחר שעשיתי כדבריך, והפעלתי את הוישרים, אני ראיתי שלא יוצא מים כלל, זתומרת, אם הבנתי נכון המים לא מגיעים לצינוריות בכלל

פורסם
בדיוק. ככל הניראה המשאבה לא מתפקדת כמו שצריך או שפשוט היא סתומה ולא שואבת מהמיכל מיים אבל זאת ניתן לבדוק רק בהוצאה שלה מהמיכל.

הבנתי עכשיו.

כמה אתה חושב אמור לעלות תיקון כזה במוסך מורשה של טויוטה או במוסך רגיל?

והאם לא ניתן לתקן לבד או לפחות לנסות.

פורסם

בהחלט, ניתן לתקן לבד.

ביצעתי תיקון ל 306, 406 ולמגאן דור ראשון.

עבודה לא מסובכת בכלל.

עלות המשאבה (חליפית) כ 50-70 ש"ח.

אריאל.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

סוף הסיפור:

הרכב נכנס למוסך שוידא שהמשאבה תקינה, וכנראה שהיתה איזה שהיא תאונה בעבר ולא חיברו בצורה נכונה את הצינורות.

הוא פשוט הפך את הצינור, כי יש שם שסתום חד כיווני.

העלות: 100 ש"ח.

• תוכן חדש...