Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתנת יום הולדת לידידה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראה תשמע,

שום דבר טוב לא הולך לצאת מזה. קנה לה מתנה סטנדרטית וזהו

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
סליחה על ההכללה הגורפת,

בין גיל 18 לגיל 23 הן מוכיחות כישרון מופלא ב 'טיזינג'.

נוטה להסכים אותך, אני גם לא אכחיש שיש בה מן הפלרטטניות, אבל שוב, זה סיפור שנמשך כבר הרבהה זמן, אם אני אתחיל להסביר אני לא אסיים כי זה ארוך מנשוא, לתסביכים מזה נכנסתי כבר יותר מדי פעמים וזהו נגמר, אבל שוב, היו לנו מספיק שיחות שכל אחד הבהיר בצורה ברורה מה העמדה שלו, ששלי היא שאני רוצה שזה יתפתח (וביותר משיחה אחת במילים האלו: "או שאת לוקחת צעד קדימה או שאני אחורה", ובאמת לקחתי צעד גדול אחורה) ושלה היא שיש לה חבר ושזה לא יכול להתפתח כרגע לשום מקום, אז אני יודע מה מקומי וזהו, אפשר להפסיק לדון בזה.

תראה תשמע,

שום דבר טוב לא הולך לצאת מזה. קנה לה מתנה סטנדרטית וזהו

Which is...בינתיים אף אחד לא נתן רעיון למתנה "סטנדרטית" :-)

פורסם

הייתי באותו המצב רק הפוך, הייתה לי ידידה טובה כמה שנים ובאותה תקופה בדיוק הכרתי את מי

שלימים הפכה אשתי.

היינו ידידים טובים מגיל 18 עד גיל 22 ואת אשתי הכרתי בגיל 21.

תמיד הייתה לה רגשות כלפיי ואני חשדתי אך לא הייתי בטוח, התנשקנו פעם אחת חודש אחרי שהכרנו

ואז היא הכירה מישהו וזה נשאר כידידות בלבד.

אחרי שנה עם אשתי (בתור זוג עדיין לא נשואים, היא 19 אני 22), הידידה נפרדה פרידה קשה

ונסעתי אליה בשביל לנסות להרגיע אותה.

צ'ייסר הוביל לוודקה רדבול ואיכשהו קרה ששכבנו ונשארתי לישון אצלה, אין לך מושג איזה הרגשה מוזרה הייתה

ביום למחרת והיא כמובן הבינה מזה שאנחנו נהיה זוג לכל דבר מה שגרם גם להרס הידידות וגם לפגיעה

קשה ברגשות שלה.

בקיצור שום דבר טוב לא יוצא מידידות שמעורבים בה רגשות, מתישהו זה מתפוצץ ומישהו נפגע.

דרך אגב, הידידה הייתה גדולה ממני ב-5 שנים..

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

אחרי שנה עם אשתי (בתור זוג עדיין לא נשואים, היא 19 אני 22), הידידה נפרדה פרידה קשה

ונסעתי אליה בשביל לנסות להרגיע אותה.

צ'ייסר הוביל לוודקה רדבול ואיכשהו קרה ששכבנו ונשארתי לישון אצלה

אין לי שום כוונה לשפוט, אני לא עמדתי במצבך אבל מה שכן אני לא רואה את עצמי מצליח לחיות לאחר בגידה בבת זוגתי.

גילוי נאות - מאז ומעולם לא האמנתי בידידות בין גבר לאישה, תמיד אחד הצדדים ירצה יותר בשלב כלשהו.

מילים כדורבנות. לא האמנתי במשפט הזה עד שאני בעצמי התחלתי להרגיש דברים לידידה קרובה מאד. היום אני קורא לה זוגתי :D

פורסם

קנה לה בושם מסופרפארם, יש להם מבחר ומבצעים נחמדים. רק תשים לב שאתה לא קונה בושם באלף שקל שמיוצר ע״י חליטת דמעות של קופידון או פלוץ זהה. אני לא בקיא במחירים, אבל משהו מליינים של זמרות יכול להיות אחלה הצעה - כמו בושם של בריטני ספירס וכאה

ולמוסר השכל: אם היא משחקת בך תבקש מחבר שיתן סטירה ותתישר. בעיקר כי חראם עליך. אם אתה נורא שאתה נקלע למצב כזה בקש עזרה מחברים שלך. חבר טוב שלי התארס, ודעתי לא הייתה נוחה מהאירוסין, אבל אמרו לי לשתוק כי אני אחריב הכל. אז שתקתי. מאז (שנתיים) אין מילה ממנו כשרוצים לאסוף חבר׳ה. תפסה אותו עם רצועה וקולר מחשמל

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

גבר, הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות למען עצמך הוא להתנתק ממנה אבל לגמרי - בטח שלא לקנות לה מתנה...

אתה אומר שזה נמשך כבר הרבה זמן?

עם כמה בחורות אחרות היית בקשר מאז? אל תענה לי. תענה לעצמך - אני שואל כי בדר"כ קשרים מהסוג הזה לא רק שבסוף פוגעים בך, אלא גם תוך כדי מונעים הרבה דברים טובים....

תחשוב על זה... ובכל מקרה ועם מה שלא תחליט- שיהיה לך בהצלחה

פורסם

דברים שרואים מכאן לא רואים משם. הבחורה מניפולטיבית, בין אם היא עושה את זה במודע או שלא. אין לה שום רגשות כלפיך והדבר היחידי בך שהיא אוהבת זה איך שהחיזורים שלך מנפחים לה את האגו. תאמין לי, אני הייתי שם ויותר מפעם אחת, כשאתה בפנים אתה לא שם לב לזה, רק בדיעבד.

עצה שלי, נתק מגע, אל תיצור קשר בכלל. אם וכשהיא תיפרד מהחבר אתה יכול לנסות שוב, אבל אל תתפלא שזה פתאום לא מתאים לה.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

שוב, מעריך את הנסיונות לעזור ו"לפתוח לי את העיניים", ניסו את זה רבים וטובים לפניכם וגם אני בעצמי הגעתי למסקנה הזאת שצריך להתנתק, אבל אין, ניסינו לנתק קשר יותר מפעם אחת ויותר מפעמיים ויותר משלוש, לא הלך בשיט, וכבר קרו לי בעבר מקרים כאלו גם שאני בצד שלה וניתקתי קשר בלי בעיה וכנ"ל היא, היא בעצמה סיפרה לי שכבר קרו לה מקרים כאלו בעבר שרצו אותה ושהקשר נותק ברגע, פה זה פשוט לא הולך, כמה שזה נשמע מפגר זה ככה, תגידו אפילו שזה משהו מלמעלה, ושהבחורה מתקשרת אלי ביום הולדת של חבר שלה ואומרת לי שהיא מתגעגעת אלי אחרי שלא התראינו כולה 4 ימים (ואנחנו מתראים במשך כל השבוע - משרתים ביחד), אז לא צריך הרבה בשביל להבין שיש פה משהו מעבר, וזו סתם דוגמה בשלוף..

אני לא "נתקע" עליה, ממש לא, אני לא "אפספס" שום הזדמנות שתבוא בדרך עם מישהי אחרת, אם היא תפרד מחבר שלה מה טוב (ואני יודע טוב מאוד שזה יכול לקרות מחר וגם בעוד שנתיים), אם לא, אז יש לי אחלה ידידה בינתיים..וכן, גם אני לא מאמין בידידות בין גבר לאשה וגם אמרתי לה את זה והיא גם מסכימה, כמה שזה נשמע הזוי ביחס למצב :|

B.D.B. - היא לא צריכה את החיזורים שלי בשביל לנפח לעצמה את האגו, הבחורה גם ככה נראית טוב ומוקפת אנשים 24/7 ומחוזרת מספיק בשביל שהיא לא תצטרך את ה"עזרה" שלי בעניין. אני אגב לא עושה ומעולם לא עשיתי שום דבר יוצא דופן שיראה כאילו אני מחזר אחריה, ההפך.

בקיצור, חזרה לנושא המתנה :-) האמת שהרעיון המקורי שהעלתי עדיין נשמע לי אחלה, דובי (רגיל לגמרי, לא משהו מוגזם של מטר) עם איזו ברכה בצד לדעתי יעשה את העבודה, אם יש לכם רעיונות אחרים, שוט...

אה, ורעיונות כמו בושם, ספא וכו' נפסלים על הסף, אני לא מתכוון להגזים עם ההוצאה הזאת, בכל זאת, חברה שלי היא לא :lol:

פורסם

אתה יודע דווקא אני הייתי הולך על משהו פשוט יותר שיזכיר לה אותך מדי פעם. הדובי זה רעיון נחמד אבל באמת יכול ליצור מצב לא נעים עם החבר ועדיף לא לקחת סיכונים, אבל שרשרת יפה או צמיד נחמד יכולים להיות מתנה אמנם לא מקורית אבל יפה בהחלט. לדעתי החלק הכי טוב במתנה זה ההקדשה, אבל אולי אני אומר את זה כי אני גרוע במתנות :D

פורסם
ושהבחורה מתקשרת אלי ביום הולדת של חבר שלה ואומרת לי שהיא מתגעגעת אלי אחרי שלא התראינו כולה 4 ימים (ואנחנו מתראים במשך כל השבוע - משרתים ביחד), אז לא צריך הרבה בשביל להבין שיש פה משהו מעבר, וזו סתם דוגמה בשלוף..

:

העצה הכי טובה שלי היא שתברח כמה שיותר מהר. אין יותר מהדבר הזה להוכיח שהיא משחקת בך כמו בבובה (מצטער על הבוטות). אם זה נראה לה נדיר אז למה היא לא גומרת עם ההוא?... היא סתם מבסוטית שיש לה איזה גיבוי צומי בזמנים שהחבר שלה לא שם ואתה הגיבוי הזה. היא מחזיקה אותך בשביל צומי והאגו שלה. רמת האכפתיות שלה ממך שואפת לאפס. היא אולי נותנת לך להרגיש אחרת, אבל זה רק מאינטרסים שלה. תחתוך ותחתוך מהר אל תתעסק במי ומה, נתק מגע לחלוטין וזהו. יהיה לך מסריח בחודש חודשיים הקרובים אבל זה עדיף על פני מי-יודע-כמה זמן שהיא משחקת בך.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...