Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתנת יום הולדת לידידה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על הדובי והורד הייתי מוותר.

לתת למישהי דובי, ברוב המקרים, זה להגיד לה שאין לך מושג מה ישמח אותה, אז הבאת משהו בנאלי.

ורד זו משימה שמורה לבן זוג. פרחים זה סבבה, אבל לא ורד.

מה כן? אם לא משהו פרקטי שאתה יודע שהיא רוצה, הייתי הולך על כיוון אחר. משהו שיתחבר לה לבדיחה/חוויה משותפת. לרוב גורר את החיוך הכי יפה.

מה חתימה? תתפשטי!

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
העצה הכי טובה שלי היא שתברח כמה שיותר מהר.

מחזק ומחזק.

שמע, אין דרך עדינה להגיד את זה - אבל הבחורה הזו מפעילה עליך מניפולציות.

רק אחרי שתנתק מגע ותסתכל על מה שהיה (או לא היה) בינכם בריאיה מפוכחת, אתה תבין איזה gimp היית.

if it walks like a duck and talks like a duck...

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

מסכים עם כל מי שאמר לנתק מגע, אכן זה הרעיון הכי טוב, מניפולציות, חוסר אכפתיות טוטאלי (בניגוד מוחלט למה שהיא מפגינה), משחקי כן רוצה לא רוצה. צודקים, כולכם, אחד אחד.

אבל בחייאת דינאק, הבנאדם ביקש המלצה למתנה, לא ייעוץ זוגי! טוב לו להיות מובל ברצועה? טוב לו לחכות ל"רגע המתאים לתקוף"? באופן כללי, טוב לו? מי שם אתכם להגיד לו אחרת?

הייתי בדיוק באותה סיטואציה כמו מר פותח שרשור כאן במשך כל חטיבת הביניים והתיכון (הם בצבא, ככה שזה לא כל כך רחוק), הסיפור שלי נגמר בזה שיצאנו כמעט 4 שנים בסופו של דבר והיה סבבה, לא מתחרט. אז לכו תדעו איך הסיפור שלו ייגמר (ובבקשה מכם, אל תחשבו בהגיון, הוא לא משחק כאן שום תפקיד.

לענייננו,

הנה לך רשימה של דברים שאסור(!!!!) לקנות לידידות תפוסות לימי הולדת (תעתיק ותשמור):

דובונים (או כל חיה מפוחלצת אחרת, למתחכמים)

ורדים (פרחים בגדול לא טאבו גדול מידיי, אבל רצוי להמנע גם מאלה באופן דיי גורף)

בונבוניירות (ממתקים אחרים יכולים להיות רעיון לא רע, נרחיב בהמשך)

תכשיטים (!!!! כל סוג, כל מחיר)

כרטיס זוגי לסרט (או לכל מקום בעצם, במיוחד לנופש של שבועיים בקריביים [נו ברור שלך ולה, ולא לה ולחבר שלה]). כרטיס יחיד זה פחות נורא.

ועכשיו נעבור למה כן אפשר (ואפילו רצוי) בעדיפות עולה.

-בלונים שכתוב עליהם happy birthday (יתרונות: זול, צבעוני, אם הולכים על הליום אפשר לשאוף אותו ולדבר שטויות או לחילופין לשחרר אחד "בטעות" ולזעוק "לא!!!!!!!!" לעבר השמיים. חסרונות: are you fucking kidding me?! you cheap ass bitch!)

-כרטיס לספא (כמו שאמרו, לבד, אתה תישאר בבית) (בנאלי אבל נחמד, רוחב החיוך יעלה ביחס ישיר לעלות המתנה)

-משהו פרקטי שממש בא לה אבל: א: לא יכולה להרשות לעצמה (חיילת, אחרי הכל) או ב: מעדיפה להוציא על דברים אחרים.

דוגמאות: אוזניות לחובבת המוזיקה, סט עפרונות (או כל נשק אחר שהיא מעדיפה) לחובבת הציור, תיק יד חמוד שהיא מפנטזת עליו כבר מלא זמן (ממש לא גיי דרך אגב, אפילו דיי נחמד), דיאבלו 3 לחובבת הגיימינג, או לחילופין שואב אבק.

יתרונות של מתנות בסגנון הזה הם: זה מראה שאתה מקשיב למה שהיא אומרת, והכי חשוב זוכר, שזה מה שידיד טוב צריך לעשות ורוחב חיוך שלא קשור לעלות המתנה (חוץ משואב אבק, זה צריך להיות אחד רציני).

-אם אתה לא יודע מה היא אוהבת (או לחילופין לא מקשיב לאף מילה שיוצאת לבתז*** מהפה, שזה מה שגבר טוב צריך לעשות)

אתה יכול ללכת לכיוון דומה אבל אם דברים שגרתיים ולאו דווקא שימושיים. למשל: ממתקים: כל בחורה חולה על ממתקים (והמבורגרים) ואם יש אחד שהיא אוהבת באופן מיוחד, תפציץ.

- כאן אנחנו מגיעים לפסגה, קודש הקודשים של מתנות לבחורות בכלל וידידות בפרט, מה שמפריד ידידים אמיתיים ומסתם כאלה שמחכים להזדמנות לפרגע את עלמת החן כשתופיע ההזדמנות: כאן אתה צריך לחפור בנבכי הזכרון שלך, ולשלוף משם משפט שהיא אמרה פעם, משהו שהיא מאמינה בו, משהו מאגדה או סרט של דיסני, או משפט שהיא אומרת כל הזמן, משהו שאופייני רק לה, משהו שיכול לתאר אותה בשלוש מילים או פחות וללכת ולמצוא את זה, או להכין את זה. זה יכול להיות משהו מטומטם (עדיף אפילו), מישהי פעם אמרה לי תוך כדי שיחה להוטה can you give me one F'ing ray of sunshine?! like in a jar or something?? הפירוש של זה הוא "תשחחר ינעל רבאק, תשחרר קצת". כמה ימים מאוחר יותר הגעתי אליה עם צנצנת ריקה, שמתי לה אותה על החלון, ואמרתי לה, "הנה לך, קרן שמש בצנצנת". מין הסתם אני לא יכול לתת לך דוגמאות שטובות למצב שלך, אלה רק דוגמאות מאצלי. אז כל החשיבה היא עלייך במקרה הזה. (יתרונות: לרוב יהיה זול, אישי, משאיר רושם, מזכיר לה אותך כל פעם שהיא תסתכל על זה. חסרונות: דורש חשיבה ויצירתיות, מצרך נדיר בימינו אנו, ועל זה תודה לגרופון וחבורתו).

או שלחילופין אתה יכול לקנות לה כלב לדאשבורד, כזה שמנענע ת'ראש. או פילטר אוויר פתוח (אבל אינבוקס, כן, שלא יורידו אותה מהכביש), בכל זאת, פורום מכוניות או לא פורום מכוניות.

אני סימתי, תודה. :lol:

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

- כאן אנחנו מגיעים לפסגה, קודש הקודשים של מתנות לבחורות בכלל וידידות בפרט, מה שמפריד ידידים אמיתיים ומסתם כאלה שמחכים להזדמנות לפרגע את עלמת החן כשתופיע ההזדמנות: כאן אתה צריך לחפור בנבכי הזכרון שלך, ולשלוף משם משפט שהיא אמרה פעם, משהו שהיא מאמינה בו, משהו מאגדה או סרט של דיסני, או משפט שהיא אומרת כל הזמן, משהו שאופייני רק לה, משהו שיכול לתאר אותה בשלוש מילים או פחות וללכת ולמצוא את זה, או להכין את זה.

אהבתי++ והאמת שבהתחלה גם אני חשבתי על לעשות משהו כזה, קבל ח"ח :mm_yeah:

עכשיו רק צריך למצוא משהו כזה, משימה לא פשוטה לכשעצמה :?

פורסם

ילד,

כל מה שאמרו לפני (ומה גם אני אגיד בהמשך) נפלו וייפלו על אזניים ערלות...

אתה מהופנט ממנה וחי באשליה שאולי היא תהיה שלך.

אם היית טיפה יותר גבר וטיפה פחות ילד, יכול להיות שהיא היתה עכשיו שלך. אל תחשוב שהיא חושבת עליך בתור second best... כי אתה לא!

אתה חי בבועה, אתה נמצא בתוך מסגרת ולא רואה את התמונה בכללותה כמו כל אלה שהגיבו ולכל החברים שלך.

נתק מגע (בלי שום הסבר) ולך חפש לך מישהי (לא היו לך חברות, רק ידידות) - אז הגיע הזמן

בשביל מה אתה צריך אותה בתור ידידה?

מצטער מראש על הדיבור הישיר - גם אני חוויתי תקופה כזאת שהייתי בערך בגילך

ועכשיו (סביר להניח שהכל נכנס מאוזן אחת ויצאה מהשנייה),

תקנה לה מתנה שהיתה מצפה מידיד של חברה שלך שיקנה לה.

פורסם

spire אתה פשוט גאון ! הרגת אותי :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

ורד זו משימה שמורה לבן זוג. פרחים זה סבבה, אבל לא ורד.

לא מסכים,דווקא פרחים עלולים לגרום לבן זוגה לפרש את זה כמעשה שלא ייעשה אפילו אם השולח (הידיד) הכי לא התכוון לשום כוונה רומנטית או לא.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
ילד,

אם היית טיפה יותר גבר וטיפה פחות ילד, יכול להיות שהיא היתה עכשיו שלך.

תסביר...

שמע, אין ספק שאתה צודק ברוב מה שרשמת. אני יודע את זה גם בעצמי ויודע שעשיתי טעות מההתחלה שהקשר רק נוצר ושהייתי יכול (ואולי צריך) לעשות דברים אחרת בדרך בשביל שהתוצאה עכשיו היתה שונה..Experience is a good teacher, not a kind one :idea:

פורסם
תסביר...

שמע, אין ספק שאתה צודק ברוב מה שרשמת. אני יודע את זה גם בעצמי ויודע שעשיתי טעות מההתחלה שהקשר רק נוצר ושהייתי יכול (ואולי צריך) לעשות דברים אחרת בדרך בשביל שהתוצאה עכשיו היתה שונה..Experience is a good teacher, not a kind one :idea:

עד שאבנר ישוב :

גבר שהוא פחות דיבורים ויותר מעשים -לבנות את עצמך בצורה כזו שאתה אומר משהו רק פעם אחת,לא מבלבל את השכל כמו בחורה,בשביל זה יש לה חברות ולך יש מכונית להתעסק איתה.

גבר שיש לו כיוון בחיים,

לא אחד שיציק בטלפונים והודעות.פעם ביום מספיק.

לא מראה שמץ של סימני קנאה ויהי מה.

Gn'f'R

פורסם

1. מתנה קטנה לדעתי: קופסת שוקולדים קטנה מפח (כמה עשרות שקלים) מקס ברנר ודומיו. אם אתה מתעקש על מתנה...

2. יכול להבין אותך, אבל כמו רוב ההצעות כאן, מציע לך להנמיך ציפיות ולהמשיך הלאה כמה שאתה יכול. תכלס זה נראה סיכוי מאוד קלוש שהיא תיזום משהו, על אחת כמה וכמה תיפרד מהחבר שלה.

3. אל תשדר לה שאתה עומד דום לכל קריאה שלה. מה לעשות, זה מתפרש כחולשה.

ושוב, מסייג את דבריי, אין כאן שחור או לבן. אני אינני מומחה.

בהצלחה בכל מקרה,

שבוע טוב.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• תוכן חדש...