Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש פנסי ערפל לסיריון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מחפש קיט פנסי ערפל לדייהטסו סיריון 2008,

בארץ היבואן רוצה המון כסף,

באיביי לא מצאתי,

לעומת זאת מצאתי בשתי אתרים שאני לא יודע איך מזמינים מהם

http://daihatsu-sirion.sgpetch.co.uk/pages/accessories/detail/model=76/category=bodykit/accessory=Front+Fog+Lamp+Kit/id=3555

http://www.adverts.ie/car-parts-accessories/daihatsu-sirion-2007-2010-front-fog-lamp-kit/1350949

מישהוא יכול לעזור בצורה כל שהיא ??

תודה

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

אופיר, תרשה לי להיות החצוף התורן ולדחוף את אפי היהודי לנושא.

אני לא יודע למה אתה צריך אורות ערפל, לדייהטסו סיריון, אבל קח בחשבון ש:

1. אני לא בטוח שמה שאתה עושה זה חוקי. האמת שאני בטוח שזה שינוי מבנה אבל אולי באיזה יקום מקביל משרד התחבורע יאשר לך את זה.

2. אם תדליק אורות ערפל, כשאין ערפל, או אפילו בדרך בינעירונית שבה אור גבוה היה מספיק כדי להאיר מעולה, אתה תסנוור את האמ אמא של כל מי שייסע מלפניך וממולך. זה מאוד לא נעים וגם מאוד לא בטיחותי.

ואת השאלה אם זה ״יפה״ או לא אני אשאיר לך.

דרך אגב- יבואן? עדיין קיים? הייתי בטוח שביבוא הופסק.

פורסם

בדומה למה שנאמר מעלי, נראה לי על פניו מיותר ואכן, הדלקת אורות ערפל שלא בשעת ערפל אינה חוקית. את מאות השקלים הללו תשקיע בדברים יותר חשובים: למשל, צמיגים טובים יותר.

אם בכל זאת אתה נעול על כך, דייהטסו סיריון אינו רכב נפוץ באירופה, לכן בכדי להגדיל את הסיכוי שלך לאתר חלפים מקוריים או אבזור מקורי או תחליפי באירופה או באתרי אינטרנט עולמיים, אני מציע לנסות לרשום שמות אלה:

SUBARU JUSTY -EUROPE 2007-2011 (המכונית שווקה בשנים אלה באירופה תחת השם סובארו ג'סטי)

DAIHATSU BOON

TOYOTA PASSO

PERODUA MYVI

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

תודה למשיבים

הרכב לא שלי אלא של קרוב משפחה "משוגע" ששומר על האוטו בפנאטיות וקונה לו כל אביזר שמתאים לאוטו,

הוא סיפר לי שהציעו לו בחברה כ-2500 ש"ח כולל התקנה, אמרתי שאני רוצה לעזור לו להשיג יותר בזול,

אני דווקא חושב שזה יוסיף לאוטו ויעשה אותו יותר מיוחד,

לגבי חוקיות התקנה אין בעיה, זה מקורי,

אני מחזיק 2 פורד פוקוסים שהזמנתי עבורם פנסי ערפל מקוריים שנותנים מראה מיוחד יותר משאר הפוקוסים בכביש, אני לא מדליק אותם אלא סתם ליופי,

למיטב ידיעתי הפוקוסים שלי הם היחידים בארץ עם פנסי ערפל :lol:

חזרה לנושא,

צירפתי קישורים לשתי אתרים שאני לא יודע איך קונים בהם, (באיביי אני מומחה) מישהוא התנסה ?

לא הבנתי איך יוצרים קשר עם המוכר ?

מה זאת אומרת אם היבואן קיים ?

אופיר

פורסם

thebaron

חיפשתי גם השמות שהבאת לי ואין כמעט כלום לאוטו הזה באיביי, מוזר :?

• תוכן חדש...