Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורסה 2002 מנוע 1.2 טיפול 150K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי הצעת מחיר לטיפול.

ביגלל שאני על בלמים תקינים לא מוותר ביקשתי הצעת מחיר שכולל צלחות קדמיות חדשות וסנדלים לבלמים האחוריים כולל חריטה וטיפול 150K.

ההצעה היע כ 2500 כולל מע"מ ועבודה.

מדובר במוסך מורשה אופל ולא מוסך כללי.

כולל פילטר אוויר ושמן.

פלאגים אירידיום חדשים וכל מה שמסביב לטיפול.

סביר??? לא סביר??

פורסם

קשה כך לקבוע כי צריך לדעת בדיוק מה נעשה בטיפול שאתה רושם "כל מה שמסביב". אתה יכול להעלות את התצלום של ההצעת מחיר ומה שאמור להיעשות?

פורסם

היה טלפוני

אני זוכר פלאגים פילטרים ועבודה

מושהו יודע מה עוד צריך לעשות בטיפול 150K כך אולי אזכר אם אמרו או לא?

• ספונסר פורום
פורסם

שווה לקבל הצעת מחיר ממוסכים נוספים רק כדי להשוות מחירים (לעשות סקר שוק).

מאיזה אזור אתה? אשמח להמליץ לך על מוסכים באזור מגורייך.

פורסם

אם זה חלקים של טיפול שיגרתי הכוללים: שמן, פילטר שמן, פלאגים, פילטר אויר, בתוספת של רפידות וצלחות בלם קידמיות המחיר גבוה מאוד. אז אני בספק אם מדובר רק בזה. אולי נחוץ גם החלפת שמן גיר ופילטר? החלפת נוזל קירור? נוזל בלמים? פילטר דלק? צריך לראות את זה שחור על גבי לבן וקשה כך להעריך מחיר.

• תוכן חדש...