Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה מוזרה בסוזוקי ליאנה 2002

sashavi
שימו לב! השרשור הזה בן 4146 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם

יש לי בעיה מאוד מאוד מוזרה בסוזוקי ליאנה 2002

לפעמים לא כל פעם בזמן שאני נכנס לכיכר בעליה האוטו ניכבה זאת אומרת כל האורות בלוח שעונים נדלקים והאוטו ניכבה

לאחר מכן אני מכבה לגמרי את האוטו מניע שוב והכל בסדר והאוטו נוסע כמו שצריך

קרה למישהו?

אמרו לי שאולי ככה המשאבת דלק מודיעה על סיום חיה האם זה הגיוני?

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יכול להיות שניקוי המצערת

או

הוספת תוסף לדלק יכול לפתור את התקלה?

תשמע, אם קיימת בעייה במשאבה שום דבר לא יעזור. מעבר לכך אם אתה מנסה למצוא בעיות ותקלות אחרות אפשריות פשוט תתחבר לסורק תקלות ומי יודע, אולי יימצאו עוד משהו אם אתה מבקש כל כך יפה...:?

בכל מיקרה אם זה קורה לעיתים נדירות הייתי עוזב את זה ככה, מקסימום יחמיר ואז תיבדוק זאת יותר לעומק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4146 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...