Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הרכב הנ"ל שייך לבת דודה שלי, מטופל בזמן תמיד.

עבר 110 אלף ק"מ

על פי דבריה הרכב ככה מהיום בו קנתה אותו, מודל 2003 אצלה כבר שנתיים +.

הרכב מתחיל נסיעה, לפתח המנורות של השלג ומנורת S שמופיעה בלוח השעונים מתחילים להבהב ואז הרכב אינו עובר את הילוך שלישי. כאילו נתקע על מצב בטוח.

היא אומרת שזה קורה לה רק כשהאוטו קר.

לאחר כיבוי והדלקה מחדש האוטו נוסע כאילו התקלה לא קרתה.

במוסך שהיא מטפלת בו לא הצליחו לעלות על התקלה, חשדתי שמדובר בגיר אך לפי המוסך הגיר תקין.

מישהו מכיר את הבעיה?

נ.ב, בנוסף המד טמ"ם של המנוע לא עובר את ה 70C! משהו לא נראה לי הגיוני כי בטסט רשום שטמ"פ המנוע תקינה 94 מעלות. ייתכן שהמחוג פשוט לא טוב?

Opel Adam S 2017

פורסם

כשיש תקלה, המחשב רכב נכנס למצב בטוח והגיר מגיע עד להילוך שלישי.

צריך לבצע דיאגנוזה-חיבור מחשב, כדי לברר בדיוק למה המחשב נכנס ל SAFE MODE

אצלי הייתה בעיה דומה והתברר שהאלטרנטור היה מטעין יתר על המידה(17-18V) ולכן המחשב נכנס למצב בטוח.

בכל מקרה, גש למוסך אמין שיבצע דיאגנוזה.

שי.

פורסם

תודה על התשובה.

יש לך מושג איזה מוסך איכותי ואמין יתאים לבדיקה כזו בראשל"צ? רצוי מזרח אם קיים.

Opel Adam S 2017

• ספונסר פורום
פורסם

הסימפטום מתאים במדוייק לתקלה בסתום ויסות לחץ,יש לחבר מחשב אבחון,רצוי מקורי ולבדוק מהן קודי התקלות ולחצים בזמן אמת.

לא היה חכם לנסוע כך במשך שנתיים,יתכן שהנזק לגיר כבר גדול.

אורן בן סימון

פורסם

אני מקווה מאוד שזו לא הבעייה.

הראתי לה את השרשור, אפשר אם ידוע על המלצה טובה למוסך פיג'ו טוב?

תודה!

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...