Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בבית harman\kardon ca140q חיפשתי קצת ברשת ומצאתי את הנתונים הבאים (בגרמנית לצערי) , מה דעתכם? האם הוא יעשה את העבודה בחיבור ל6.5" אחוריים 180W של פילאיכס וקומפוננט קדמי של אינפיניטי 4.25"???

אני יודע שאלו חרא של רמקולים אבל זה מה יש כרגע ואין לי רצון להשקיע יותר מידי....

Harman/Kardon CA 140 Q

nein, keinen Filter; lediglich eine Bassanhebung bei 50Hz.

Sonst:

4x80max

4x35rms

Hochstromf&hig (30 Ampere)

2 0hm / 4 0hm

br&ckbar

freq.: 5-100000 Hz

Signal/Rauschabstand: 100dB

Gegenkopplung: 25dB

Eingangsimpedanz: 22k Ohm

Eingangsempfindlichkeit: >250mV

Masse (BHT): 320x57x240mm

Gewicht: 4,1 kg

תודה

אריאל

:-)

פורסם

מצורפת תמונה - מישהו יוכל להסביר לי למה יש שני INPUT , למה משמש ה50HZ BOOST מינימום ומקסימום , מה זה נותן לי בעצם? ולמה משמש הINPUT LEVEL מינימום ומקסימום??

תודה

פורסם

יש לך שני INPUT, אחד לכל זוג ערוצים. ימין ושמאל לקדמיים וימין ושמאל לאחוריים.

הINPUT LEVEL זה הGAIN שלך.

והBOOST זה BASS BOOST, זה למקרה ואתה רוצה להגביר את התדר של 50HZ ואתה יכול לכוון בכמה דציבלים להגביר אותו.

פורסם

במידה ויש לי רק יצאה אחת מהHU למגבר - איך אני יוצר גישור כך שתהיה לי שליטה על הקדימה\אחורה מהמגבר?

שאלה שניה - מהזה GAIN?

פורסם

אתה קונה מפצלי RCA שנקראים גם Y-ADAPTORS ומפצל את הימני לשניי ככה שיכנס אחד לINPUT הימני של האחוריים ואחד לימני של הקדמיים ואותו דבר לגבי השמאלי.

בעזרת הGAIN אתה מתאים את רגישות הכניסה של המגבר למתח הסיגנל שמתקבל מההד יוניט יש באוטוסאונד כתבה על כיול המערכת, קרא אותה.

• תוכן חדש...