Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית רשת בגולן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, לפני כשבועיים ניידנו את ארבעת המספרים שלנו לגולן טלקום אחרי 17 שנה בסלקום, בסך הכל אנחנו מאוד מרוצים.

רק שמתי לב לדבר אחר, מאז הניוד, במספר לא מבוטל מהשיחות אני שומע את עצמי מהמכשיר סלולארי במהלך שיחת הטלפון.

בהתחלה חשבתי שזה קורה רק כשאני מדבר עם אמא שלי(גם היא בגולן), אבל עוד אנשים שאלו אותה אם הם על ספיקר כי הם שומעים את עצמם, אז חשבתי לעצמי אוקיי, אולי זה בעיה עם הגלקסי 2 שלה.

אבל לאחרונה אני שם לב שזה קורה לי גם עם אנשים אחרים. ועכשיו גם אחי שהוא גם בגולן טלקום אמר לי שהוא נתקל בכמה פעמים שהוא שמע את עצמו מהמכשיר סלולארי במהלך שיחה.

מישהו נתקל בתופעה? מכיר? דרכי פיתרון?

אני עם אייפון 4, אחי עם אייפון 4 s ואמא שלי עם גלקסי 2.

פורסם

אני בגולן ואף פעם לא נתקלתי בתופעה.

נסה להתקשר לשירות לקוחות, הבנתי שאיישו אנשים עכשיו והם עונים תוך 3 דקות בממוצע.

פתגם סיני אומר: "אנשים ג'אחרים מזהים תגובות כג'אחריות."

פורסם

נתקלתי בתופעה, באופן די ספוראדי, בכל חברות הסלולר, לפעמים עד כדי צורך בניתוק השיחה.

שירות הלקוחות של גולן השתפר מאד, אתמול אחה"צ קיבלתי תשובה תוך כדקה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...