Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום.

לפני שהחלטתי לפרסם את הודעתי הראשונה , גלשתי לא מעט בפורום והתרשמתי מן הידע הרב המופגן בפורום.

שאפו לכל החברים שמנפצים סטיגמות ישנות ומנסים להרגיל את העם היושב בציון למציאות חדשה .

אני מחפש רכב שני לנסיעות קצרות.

אין לי ציפיות גדולות מן הרכב או דרישות לאבזור מסוים .

כידוע , למשהו טוב מתרגלים מהר, לאחר נסיעה באוקטביה במשך כשנה ,ההגה הטלסקופי הוא תוספת מבורכת המאפשרת להתאי

בקלות את תנוחת הישיבה.

אם תוכלו להמליץ על רכב עם הגה טלסקופי,מה טוב, אם אין ,לא אפסול רכב שאין לו הגה כזה

אם תוכלו להמליץ על רכב שידוע ככזה שלא מבלה במוסכים אלא מגיע לטיפולים שגרתיים בלבד ,אשמח עד מאוד .

אני מעדיף מנוע קטן שלא זולל דלק, 1.4 בהחלט יספיק כמובן שמטעמי חסכון אין לי בעיה לרדת ל 1.2.

אני מעדיף רכב שמאבד מערכו כמה שיותר מפני שאינו פופולארי בקרב נהגי ישראל , על מנת שאוכל להינות משנתון גבוה בתמורה להשקעה קטנה יותר (יחסית) .

אם אחליט לרכוש בליסינג אגש למגרשי יבואנים .

מבחינת התקציב אני בבעיה גדולה, כרגע יש לי 15 א"שח בלבד גם אם אבחר ברכב בן 3-4 שנים אצתרך למצוא מימון חיצוני .

אודה לכל הערה או המלצה בנושא

הרכב שלי : סקודה אוקטביה 2011 1.4

SKODA-SIMPLY CLEVER

פורסם

חדד במעט את השאלה.

אתה מוכן לרכב ידני ?

מה אופי הנסיעות ? עירוני בין עירוני ?

כמה אנשים יסעו ברכב ?

מה התקציב הסופי שלך ? ב15K אי אפשר לקנות שום דבר משום חברת ליסינג. הרכבים הכי זולים שאפשר למצוא בחברות האלה הם באזור ה-40K.

פורסם

ברוך הבא לקארספורום. כמו ששלומי כתב ב-15 לא תמצא שום רכב רלוונטי. ב-20-30K תוכל לדעתי כבר לבחור בין לא מעט אופציות. כמה אתה נוסע בשנה? מה אופי הנסיעות?

We are the Human Race

פורסם

הרכב מיועד לנסיעה מראשל"צ לא"ת נשר ברמלה ,5 ימים בשבוע הלוך-חזור.

אני מעדיף אוט' ומוכן לנסות רובוטי (תלוי ברכב ובמצב הגיר).

15K זה הכסף שיש לי במזומן את שאר הסכום אצתרך להשיג במימון בעזרת הלוואה בבנק או עסקת ליסינג (הלוואת בלו)

אני מאוד חושש מקניית רכב משומש ועוד דרך ליסינג , האם בדיקה במוסך מורשה תפיג את החששות ?

SKODA-SIMPLY CLEVER

פורסם

DRSUBARU, במידה ואתה נציג של יבואן פיאט לארץ, אודה לך אם תוכל לפרט לגבי הרכב

האם ישנן רמות גימור שונות? מהי המומלצת?

היכן ממוקם המגרש, הייתי רוצה להתרשם מן הרכב

תודה

SKODA-SIMPLY CLEVER

פורסם

יש לגרנדה מנוע 1250 ידני ומנוע 1400 ידני (נדיר יחסית) ו-1400 רובוטי.

בשנתונים שאתה מחפש (נניח 2007-2009) יש רמת גימור אקטיב או אקטיב+ שזה הרגילות, ויש את הדינמיק שנמצא בחלק מדגמי ה-1400 ומאובזרות יותר (מערכת מקורית עם שליטה מההגה, ידיות בצבע הרכב, 6 כריות אויר וכו').

מדובר ברכב אמין בהנחה שטופל בזמן וכראי, מרווח, נוח לנסיעות ארוכות וחסכוני מאוד.

יש עדיפות כמובן לרכב מבעלות פרטית שטופל במוסך מורשה. יכול לפנות ל"אוטודיל" שהיא הטרייד-אין של פיאט ולבדוק שם, כך שלא חייב לפנות למגרשי הליסינג (יש להם כמה סניפים בארץ, תבדוק באתר שלהם איפה הכי מתאים לך).

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

תודה על ההסבר .

קראתי בפורום שמומלץ לרכוש במגרשי טרייד אין גדולים וישנה אפשרות לפנות לליסינג אך רק לחברות הגדולות והידועות בתחום הליסינג.

אין לי רכב שאוכל להחליפו בעסקת טרייד עם אותם מגרשי טרייד אין , האם ישנה אפשרות רכישה ללא הצורך למכור רכב כלשהו למגרש הטרייד אין ?

השאלה שלי נשמעת כלא הגיונית בעליל אך אולי בכל זאת ישנה אפשרות כזו .

אם התשובה שלילית ,האופציות שלי הן השוק הפרטי או לחילופין שוק הליסינג .

SKODA-SIMPLY CLEVER

פורסם

בוודאי שאתה יכול לרכוש בלי עיסקת טרייד אין, זה אפילו עדיף כי אז אתה יכול לקבל הנחה יותר גדולה.

למגרש הטרייד אין לרכב שלך עולה כסף, הוא חייב להרוויח על הרכב שלך מה שאומר לקנות אותו ממך במחיר זול ולמכור בגבוהה יותר.

אם אתה בא עם כסף מזומן זה הכי טוב.

בהצלחה.

פורסם
תודה על ההסבר .

קראתי בפורום שמומלץ לרכוש במגרשי טרייד אין גדולים וישנה אפשרות לפנות לליסינג אך רק לחברות הגדולות והידועות בתחום הליסינג.

אין לי רכב שאוכל להחליפו בעסקת טרייד עם אותם מגרשי טרייד אין , האם ישנה אפשרות רכישה ללא הצורך למכור רכב כלשהו למגרש הטרייד אין ?

השאלה שלי נשמעת כלא הגיונית בעליל אך אולי בכל זאת ישנה אפשרות כזו .

אם התשובה שלילית ,האופציות שלי הן השוק הפרטי או לחילופין שוק הליסינג .

בוודאי שניתן לרכוש רכב גם בלי לבצע טרייד אין. הטרייד אין הוא שירות שהסוכנויות הטרייד אין מספקות ללקוחות אך כמובן שאינן מחייבות את הלקוח להשתמש בשירות זה.

במידה ויש ברשותך סכום התחלתי של כ-15 אלף ש"ח תוכל להשתמש בסכום הזה כמקדמה על חשבון הרכב ועל השאר לקחת מימון. את המימון ניתן לקבל כמובן מהבנק אך כיום ניתן גם לבדוק אפשרויות למימון חוץ בנקאי שמספק תנאים נוחים מבחינת ריביות והחזרים חודשיים. מומלץ לבדוק את כל האפשרויות הזמינות לך ולבחור את הטובה והמתאימה ביותר עבורך.

פורסם

בתנאי שהתקציב עומד על 50K +- , האם הגרנדה פונטו היא המומלצת ביותר או שיש דגמים נוספים ?

אני מניח שכל בעל מגרש שמכבד את עצמו והרוצה לשמור על שמו הטוב , יסכים שאבדוק את הרכב לפני הרכישה במקום המוסמך לסוג זה של בדיקות.

האם מומלץ לשלב בין בדיקה ממוחשבת לבדיקה של מוסך מורשה ?

האם נהוג לבדוק במספר מקומות שונים ? (מכון בדיקה+מוסך)

מהו המוסך הממלץ לבדיקתה של הפונטו ,בסביבות ראשון לציון ?

תודה

SKODA-SIMPLY CLEVER

פורסם

אני חושב שרכבים משומשים חדשים יחסית הכי נוח לקנות מהטרייד אין הרשמי של היבואן.

במקרה של פיאט גש לאוטודיל, יש להם באתר ומוצעות בו כל המכוניות עם תמונות, יש שם מבחר גדול של פיאט ואני מתאר לעצמי שתמצא באיזור גם מכון בדיקה.

בהצלחה.

פורסם

לגבי טרייד אין רשמי ,דעתי זהה לשלך, בעזרת מספר שאלות שעלו לאחרונה בפורום והמענה המקצועי והאדיב על שאלות אלה

גבשתי דעה לגבי הטרייד אין הרשמי .

לגבי הרכב עצמו, היות ואני לא בטוח שפיאט זו הבחירה הכי טובה בשבילי ,אני מתעניין ברכבים נוספים.

לגבי הבדיקה, אני רוצה לבדוק את הרכב בצורה האופטימאלית ביותר ואם זה אומר שצרריך לבדוק במכון בדיקה

(לא קרוב למרש בו הרכב נמכר ) וגם במוסך מורשה או כזה שתוכלו להמליץ עליו ,אני ממש בעד .

אני מוציא סכום כסף לא מבוטל ושואף לבצע רכישה מושכלת .

תודה רבה לכל המגיבים

יום נהדר לכולם

SKODA-SIMPLY CLEVER

• תוכן חדש...