Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב חברים.

היום התחדשתי במגבר של אימג' דיינאמיקס Q450.4 שמוציא 75RMS לערוץ ב4 אוהם שאמור להחליף את האלפיין F640 שלי.

קניתי גם HU של אלפיין 9887 שאמור להחליף את הדי וי די הסיני שלי.

יש לי גם איטום של דיינמיט שמחכה להתקנה.

ביום שבת אני מתכנן להרכיב הכל על האוטו.

מה שמורכב ברכב כרגע זה קומפוננט מורל דוטק, רמקולים אחוריים (שעדיין מורכבים אבל מנותקים) של FLI וזוג סאבים של גראונד זירו על מגבר הייפוניקס.

בכל מקרה חשבתי על לעבור לעבודה אקטיבית. השאלה אם כדאי לי בכלל לעבוד אקטיבי? המטרה שלי היא גם לשפר את איכות הצליל ולהרים את המיד שהרגשתי שדי נעלם אחרי החיבור של הגראונד זירו והניתוק של הרמקולים האחוריים.

חשבתי גם על להחליף קומפוננט/ או אם אני עובר לעבודה אקטיבית להחליף טוויטר אם אתם חושבים שזה נחוץ.

בכל מקרה אשמח לכל עצה שימושית לפני שאני מתחיל בעבודה.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

אל תעבור לאקטיבי אתה עדיין לא שם

לא מבחינת השקעה כספית ולא מבחינת ציוד

לגבי ניתוק רמולים אחוריים תחבר תקבל את מה שחסר לך

פורסם

לא יודע למה יותר רציני. יש ליhuתומך ב3way ויש לי מגבר 4 ערוצים נחמד ואת הקומפוננט אני מחליף (בידיוק פתחתי לפני יומיים שרשור אחר בנושא ואז התחילו להגיע תגובות לזה). בקיצור בכל מקרה כדי שלא יהיו סתם שני שירשורים הייתי מעדיף שאם יהיה אפשר לסגור את השרשור הזה ולהגיב רק בשני.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

• תוכן חדש...