Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי סיאט קורדובה 2006 אוט'. עשה 60000 ק״מ. שמתי לב בזמן האחרון שהרכב לא סוחב בעליות, ומגיע ל60 ולאט לאט יורד. וזה רק בעליות. במישור לא מרגיש שינוי בנסיעה.

ובמרץ עשיתי טיפול במוסך מורשה של חבר של המשפחה. ויש לי הרגשה שהטיפול שהוא עשה אולי לא היה מלא וכמו שצריך. ולפני שבוע נדלקה לי נורה של אבחון מנוע. והלכתי אליו הוא בדק במחשב וראה רק בעבר שלו משהו של פלאגים. אז הוא ניקה לי אותם ואמר שאם זה נדלק שוב לחזור אליו.

מישהו יכול להגיד לי מה הסיבה שהרכב לא סוחב בעליות?

תודה.

***עריכת הנהלה:

נא לכתוב עם סימני פיסוק.

הודעתך נערכה ונוספו בה סימי פיסוק חסרים.

להבא, הודעות ללא סימני פיסוק ימחקו.

תודה.

• ספונסר פורום
פורסם

האם יוצא עשן שחור מהאגזוז כאשר הרכב מתאמץ? האם תצרוכת הדלק השתנתה לרעה בזמן האחרון?

אם אני מחבר את כל מה שאמרת אז כנראה אחד החיישנים ברכב "מזייף" ולכן הרכב עובד על תערובת עשירה אשר גורעת מהביצועים (וגם כנראה גרמהל הצטברות פיח על הפלאגים לטענת המוסכניק שלך).

יש לגשת למוסך ולחבר את הרכב לסורק תקלות כדי לבדוק איזה חיישן גורם לבעיה.

ד"א, קח בחשבון שהבעיה יכולה להיגרם מהרבה סיבות (לאו דווקא הסיבה שציינתי) ולכן יש לגשת למוסך שמתמחה בדיאגנוסטיקה.

מאיזה אזור אתה? אשמח להמליץ לך על מוסך לתיקון התקלה.

פורסם

תצרוכה של הדלק לא שמתי לב לשינוי והוא ניקה את הפלאגים רק כי הופיע לו במחשב משו שקשור לפלאגים וגם הוא אמר שזה משו שסידרו וזה שמר את הקוד ולא איפסו את המחשב ובגלל זה נדלקה לי הנורה אבל חוץ מזה המחשב לא מצא שום בעיה אחרת

זה לא יכול להיות קשור לטיפול ?

פורסם
אבל המחשב שמחברים לאוטו אמור לגלות את כל הבעיות לא?

ולגבי שמן גיר לא יודע

לעיתים מה שמדליק נורה זו אלו רק חיישנים תקולים. חוטי ההצתה לא ידליקו. גם שמן גיר שאיכותו ירודה בגלל שהוא שרוף לא ידליק. ויכולה להיות גם בעיה בממיר מומנט של הגיר אם האוטו מתחיל נסיעה בכבדות ובעצלות יתרה.

• ספונסר פורום
פורסם

ברכב הזה אין חוטי הצתה לכל מצת יש סליל שלו .

אם הבעיה החלה לדעתך לאחר הטיפול אז כדאי לבדוק אם הוחלף מסנן דלק .

בקורדובה הזאת ניתן להתבלבל ולהתקין מסנן עם לחץ דלק נמוך יותר או גבוה .

מעבר לזה תקלות על "החטאת בעירה "צריך לאפס ולעקוב כפי שהוצע לך .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...