Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

לפני כחודשיים נדלקה לי הנורה של כרית האויר כנראה בגלל נגיעה בכבל מתחת לכסא הנהג,הלכתי למוסך שלי שאיפס את התקלה והכל היה בסדר,.

לפני כשבוע נדלקה שוב הנורה (שוב חיפשתי משהו שנפל מתחת לכסא) אולם הפעם איפוס לא עזר,חבר אמר לי שהייתה לו בעיה דומה וחיזוק הפלג של החיבור מתחת לכסא עם אזיקונים פתר את הבעיה,הייתי שמח גם לעשות ניקוי לפלג עם ספריי לניקוי מגעים ולכן השאלה שלי היא כזאת:

האם ניתן לנתק את הפלג כאשר הרכב מכובה,לפתוח את הפלג,לנקות ולסגור שוב? לא תיפתח לי כרית ה אויר בטעות?

תודה לעונים.

• ספונסר פורום
פורסם

אני ממליץ לך לא להתעסק עם המערכת לבד כי אם חס וחלילה הכריות יופעלו אתה צפוי פה לנזק של 5 ספרות.

בכל טיפול במערכת כריות האוויר יש לנתק את המצבר ל-10 דקות לפני העבודה.

תפנה לחשמלאי שיחליף את הקונקטור, לא אמור לעלות יותר מדיי.

• ספונסר פורום
פורסם

ממליץ לך בחום לפנות אל האחד והיחיד, שי שחר, הבעלים של מוסך שי שירותי רכב.

אל תשכח להגיד לו שהגעת מהפורום ותחזור לעדכן אותנו עם חוות דעת.

• תוכן חדש...