Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערי (וממש לא לבקשתי) קרובי משפחה שלחו לי טלפון אלחוטי DECT 6 מארה"ב.

כמובן שעם המזל שלי החבילה נתפסה ונמצאת במכס תל אביב וקיבלתי הודעה שעלי לקבל אישור ממשרד התקשורת לגבי הדגם שנשלח.

דיברתי כבר עם הפקידה במשרד התקשורת והיא אמרה שאין שום סיכוי שטלפון כזה יאושר ( הטלפון לא עובד בטווח התדרים המאושר בישראל)

איך מתקדמים מפה? אני רוצה להחזיר את הטלפון לשולח בהקדם האפשרי האם אפשר לעשות את זה טלפונית או שצריך להגיע לשם?

אם כן לאן מתקשרים ומה מבקשים.

אולי יש למישהו גם הערכות כמה זה עוד יעלה לי? (אני מניח שירצו לגבות על ימי אחסון ומשלוח חזרה)

פורסם

תברר מראש כמה יעלה התענוג (אכסון ומשלוח חזרה וכו')

אם זה יותר ממחיר הטלפון אז שכח מזה וזהו.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אני לא מבין למה להבריח לפה מכשיר DECT 6 שפועל בטווח תדרים שלא מאושר לשימוש בארץ ושונה ממכשירי הDECT הרגילים.

אין לו יתרונות על פני מכשיר DECT בטווח התדרים האירופאי שכן חוקי בארץ ונמכר בכל פינה.

אגב - כמה עלה להחזיר את זה לארה"ב? מה היתה הפרוצדורה?

פורסם

לגבי הפרוצדורה היא מילאה איזה טופס להחזרה לשולח אין לי מושג אם וכמה היא שילמה.

לגמי הלמה? זה DECT 6 שמסוגל להתחבר בבלוטות לשני טלפונים סלולריים ( היה על זה שירשור לאחרונה). ולא מצריך אפילו התחברות לקו בייתי.

עדיין לא יצאו כאלה טלפונים שהם לא DECT 6

פורסם

יש מתאמים כאלה:

http://www.ebay.com/itm/NEW-Cobra-PhoneLynx-Bluetooth-Cell-to-Home-Phone-Connection-System-BT-215-RET-/280902352926?pt=PDA_Accessories&hash=item416715c01e

ואז אתה מחבר כל טלפון ביתי שבא לך, אלחוטי או חוטי. יכול גם לחבר לכל השלוחות בבית. (רק לא לשכוח לנתק את הבית מהזנת קו "בזק")

פורסם

החבילה לא "נתפסה" במכס אלא בדואר עצמו. בדיוק כמו שחלקים לרכב נעצרים. המכס תפקידו להעריך את שווי הפריט. הדואר לא רוצה לשחרר דברים שעלולים לגרום נזק כזה או אחר ואחר כך להיות פגיע לתביעות (זה הסיפור שלהם בכל מקרה). לפי מה שזכור לי בפעמים הקודמות הם מחזיקים את החבילה למשך 21 יום ואחר כך מחזירים אותה לשולח. אתה יכול לעקוב אחרי החבילה לפי המספר מעקב שקיבלת כאשר היא נשלחה לארץ.

בכל מקרה, על הדף שקיבלת מרשות הדואר יש כתובת. צלם את ההודעה ועל הצילום תרשום שאתה מעוניין לשלוח את הפריט חזרה לשולח.

מצטרף כאן לשאלה, מדוע אתה רוצה טלפון שלא חוקי בארץ?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...