Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לרכוש רכב מבן אדם שקנה אוטו במסגרת מימון (ליסינג פרטי).

בתום 3 שנים הוא השאיר את הרכב לעצמו והוא מופיע כבעל הרכב ברשיון.

מספר בעלים קודמים שרשום כעת הינו "01".

הוא טוען (וגם האיש מקומפיוטסט שעשה לרכב את הבדיקה) שמכיוון שמדובר בליסינג פרטי שהיה על שמו, לאחר העברת בעלות ממנו אלי מספר היד לא ישתנה, כלומר מספר בעלים קודמים יישאר להיות "01" ואני אהיה בפועל היד השנייה.

משהו שמוגדר כבעלות זמנית, אם אני זוכר נכון...

האם אכן כך הם פני הדברים?

איך אוכל לברר זאת בוודאות לפני שאגיע לדואר לבצע את ההעברה?

תודה

פורסם

אם מופיע 01 הרי שהוא כבר היד השניה. אתה תהיה היד השלישית (ברשיון ירשם מספר בעליםקודמים 02).

לרכב יד ראשונה אין בעלים קודמים, לכן ברשיון ירשם 00.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

איך לחבר אחד ועוד אחד אני יודע

:)

אני שואל האם מישהו כאן מכיר ספציפית את הנושא של ליסינג פרטי ורכישת הרכב לאחר מכן.

האם זה הופך אותו ליד נוספת או שזה נחשב "בעלות זמנית" ולא באמת נוספת כאן יד.

תודה

פורסם
איך לחבר אחד ועוד אחד אני יודע

:)

אני שואל האם מישהו כאן מכיר ספציפית את הנושא של ליסינג פרטי ורכישת הרכב לאחר מכן.

האם זה הופך אותו ליד נוספת או שזה נחשב "בעלות זמנית" ולא באמת נוספת כאן יד.

תודה

היי,

בגדול, בליסינג פרטי הרכב הוא לא על שם הנהג אלא על שם חברת הליסינג. אם זה אכן ככה, היד ברישיון צריכה להיות 0, ואז אתה באמת תהיה יד שנייה (1 ברישיון). אם ברשיון מופיע 1 זה אומר שהבנאדם כבר יד 2 ואתה תהיה יד שלישית.

הכי פשוט לדעתי לעשות שני דברים:

1. לבדוק בדיוק איזה יד מופיע ברישיון, כמו שכתבתי למעלה

2. אתה יכול לברר מול חברת הליסינג, לפי שם ומס רכב. הם יתנו לך את כל הפרטים (ככה אני עשיתי)

• תוכן חדש...