Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שנתיים התפתתי לקנות ב"סופר" רוטב צ'ילי מתוק באיזה מבצע, והתמכרתי! ככה, סתם, כרוטב לסלט.

אחרי שנגמר הבקבוק, זרקתי אותו וקניתי חדש, דומה. אכזבה! הטעם היה שונה לגמרי. אחרי עוד כמה נסיונות, הגעתי לכלל יאוש. אף אחד מהבקבוקים לא משחזר את הטעם המקורי - מתקתק, חמצמץ, עם חריפות מעודנת. אי אפשר לתאר טעם במלים, אבל האחרונים או חריפים מדי, או מרירים, או עם טעם שום דומיננטי.

הבעייה שהצ'ילי של כל היצרנים בא בבקבוקים דומים בצורה ובכיתוב.

מי מקוראי הפורום יעזור לי למצוא את ה-רוטב בה' הידיעה?

:turn-l:
פורסם
יש מיליונים יא מצחיק, תנסה לתאר את הבקבוק לפחות.

בקבוק זכוכית - הולך ונהייה צר, עם פקק מתכתי בראש. אה, כולם נראים ככה? :roll: זאת בדיוק הבעייה!

אני אישית אוהב את הצ'ילי מתוק של שופרסל, שנארז על ידם באריזה בצבע לבן.

תודה. ייבדק.

:turn-l:
פורסם

איכס, רוטב מעפן.

אין לי להמליץ לך על רוטב אבל בהחלט ימליץ לך לא לבזבז כסף על הגועל הזה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אני מכור בדיוק כמוך צ'ילי מתוק, האמת היא שבדיוק לפני יומיים החלטתי לנסות חריף, ובתור אחד שמת על דברים חריפים אני חייב לציין שזה גם לא היה טעים, וגם לתינוקות זה לא היה חריף :-P

הצ'ילי המתוק האהוב עלי לעומת זה, לא זוכר את שמו אבל מצאתי בגוגל תמונה:

Sweet_Chilli-03042011144744-wh=170-qy=100-ht=250-an=thumbnail.jpg

פורסם

גם המותג שמופיע בהודעה של matanff וגם הרוטב צ'ילי של שופרסל הם דווקא הרטבים הזולים והכי פחות טעימים שיצא לי לרכוש. הם מרגישים מדוללים כאלה, חסרי טעם.

מבין רטבי ה mass production הרוטב הכי מוצלח שטעמתי עד היום הוא של איזו חברה עם השם boy, אולי sweet boy או משהו כזה. על הבקבוק יש למיטב זכרוני איור של ילד תילאנדי. מדובר ברוטב סמיך וחריף.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני קורא לו FAT BOY! כי הוא נראה כמו בודהה קטן, אבל האמת שהוא נקרא משהו בסגנון Healthy Boy.

גם אני צורך אותו שנים, מרוצה מאוד. אגב ישנם בקבוקים דומים לו מאותו יצרן ואותו יבואן ומאותם רכיבים אבל הטעם הרגיש לי שונה מעט.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם
אני מכור בדיוק כמוך צ'ילי מתוק, האמת היא שבדיוק לפני יומיים החלטתי לנסות חריף, ובתור אחד שמת על דברים חריפים אני חייב לציין שזה גם לא היה טעים, וגם לתינוקות זה לא היה חריף :-P

הצ'ילי המתוק האהוב עלי לעומת זה, לא זוכר את שמו אבל מצאתי בגוגל תמונה:

Sweet_Chilli-03042011144744-wh=170-qy=100-ht=250-an=thumbnail.jpg

כרגע נמצא בביתי, לי זה טעים.

פורסם
איכס, רוטב מעפן.

אין לי להמליץ לך על רוטב אבל בהחלט ימליץ לך לא לבזבז כסף על הגועל הזה.

+ מליון. זה הרוטב הכי מלאכותי שקיים :?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
אני קורא לו FAT BOY! כי הוא נראה כמו בודהה קטן, אבל האמת שהוא נקרא משהו בסגנון Healthy Boy.

גם אני צורך אותו שנים, מרוצה מאוד. אגב ישנם בקבוקים דומים לו מאותו יצרן ואותו יבואן ומאותם רכיבים אבל הטעם הרגיש לי שונה מעט.

ממליץ בחום, אני צורך את הרוטב יום יום וזה הנאמבר 1 אחרי בדיקה של רבים. תחסוך לעצמך מאמץ רב, אני אעלה תמונה מחר של הרוטב.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
  • תוכן חדש...