Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

העברת טסט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שנתיים העברתי את האוטו טסט במכון רישוי קומפיוטסט ראשל"צ מזרח , "הרגו אותי".. למרות שהרכב במצב מעולה הוא

עבר אינקוזיציה ויחס גרוע. ההרגשה היתה שאצלנו אתה לא תעבור בכל מחיר.

לפני שנה נסעתי למכון אלן באזוה"ת חולון, היה סביר אולם גם שם טרטרו אותי על שטות אחת שגרמה לי לאבד יום עבודה

( קרע בגודל 6 ס"מ באחת מכיסאות הרכב )..

מכירים מכון ידידותי יחסית והגון לרכבי אספנות באזור חולון / בת ים / ראשל"צ ?:?:

המלצות ?

תודה .

פורסם

כן, קומפיוטסט באזה"ת הישן.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

קומפיוטסט באיזור התעשייה הישן בראשון לציון זה המכון הראשון שהוא דיבר עליו, נקרא גם קומפיוטסט מזרח.

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

פורסם

בגלל קרע בכיסא הרכב ניתן להכשיל רכב בטסט?

אני עם רכב 92 בטסט האחרון שעשיתי בקומפיוטסט בא.ת חדש בראשל"צ, בדקו לי את הכיסאות כאילו הבוחן הזיז אותם ובדק לי את הרכב ממש ביסודיות.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
לפני שנתיים העברתי את האוטו טסט במכון רישוי קומפיוטסט ראשל"צ מזרח , "הרגו אותי".. למרות שהרכב במצב מעולה הוא

עבר אינקוזיציה ויחס גרוע. ההרגשה היתה שאצלנו אתה לא תעבור בכל מחיר.

לפני שנה נסעתי למכון אלן באזוה"ת חולון, היה סביר אולם גם שם טרטרו אותי על שטות אחת שגרמה לי לאבד יום עבודה

( קרע בגודל 6 ס"מ באחת מכיסאות הרכב )..

מכירים מכון ידידותי יחסית והגון לרכבי אספנות באזור חולון / בת ים / ראשל"צ ?:?:

המלצות ?

תודה .

תן למוסך שלך להעביר טסט, יעלה לך 250 ש"ח יותר ויהיה לך שקט בראש.

פורסם

אני מעביר את כל הרכבים שלי (אספנות ו"מודרניים") בקומפיוטסט מזרח ראשל"צ ותמיד יוצא בהרגשה טובה. גם כשמכשילים אותי זה תמיד מוצדק ואני מקבל את זה בהבנה כי זו הבטיחות שלי.

אני מטפל ברכביי בעצמי ולכן אני שמח שעין מקצועית עוברת על הדברים פעם בשנה.

למותר לציין שאף פעם לא הכשילו אותי על "שטויות" סטייל מעצור דלת, ריפודים, ידית וכו' וגם לא זכור לי שבדקו דברים כאלה.

זכור לי הטסט הראשון שעשיתי לספיידר לפני 13 שנה בדינמומטר ולשם אני לא חוזר.

הכשילו אותי על מעצור דלת, חור ברצפה (חתיכת ניצב של גבס והופ הכל בסדר) ידית נוסע שחסר לחצן, לא כתוב ברישיון "מרכב פתוח" (עד היום לא כתוב. ספיידר זה פתוח) הגה עץ (מקורי) ועוד כהנה וכהנה. אולי זה היה יום הדרכה לבוחנים חדשים או משהו אבל הם הפסידו לקוח.

• תוכן חדש...