Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמן גיר מאזדה 6 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, ברשותי מאזדה 6 2.0L 2006 ומחוסר ספר טיפולים עשיתי יישור קו לכל הנוזלים והפילטרים, ועכשיו נשאר רק להחליף שמן גיר, המכונאי שעבד לי על האוטו ראה את השמן ואמר כי צריך להחליף אך הוא לא עושה עבודות הקשורות לגיר (אכן השמן נראה שחור ודיי מלוכלך).

השאלה שלי היא האם כדאי להחליף במוסך מורשה יבואן או במכון גירים?

איפה יעשו את העבודה הכי טובה עם השמן הכי איכותי?

איפה יש מקומות כאלה באזור רחובות?

כמה יכולה לעלות ההחלפה?

הבדל המחיר בין מכון גירים והמוסך לא כל כך משמעותי, כל עוד יעשו עבודה טובה.

תודה.

פורסם

יש דעות חלוקות בנושא, מוסך פורד/מאזדה מורשה עומרים כי יש להחליף שמן גיר כל 100 או 120 אלף ק"מ, והם משתמשים בשמן מקורי , ובמכון גירים אכן המליצו לא להחליף ואם אני עדיין רוצה להחליף אז הם לדברם משתמשים בשמן הכי טוב שיש היום בשוק וכי השמן המקורי של מאזדה פחות טוב.

אז אני באמת לא יודע מה לעשות, האם החלפת שמן יכולה לגרום לנזק?

כי כמו שאמרתי, ראיתי את השמן, הוא באמת נראה שחור, וככל שידוע לי הוא אמור להיות אדום.

• תוכן חדש...