Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ברידג' במגבר HD900/5 JL audio

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עבר הרבה זמן, אני יודע. הייתי קצת בחו"ל ועדיין לא ביצעתי שום שינוי.

בימים הקרובים אני מבצע את השינוי, ובנוסף מעביר את הקרוסים לתא המטען - במקום גלוי שיהיה אופציה לכיוונים נוספים.

החלטתי לשמוע בעצתכם ולעבור לBI-AMP.

שאלה, לפי דעתכם (פונה אל המקצוענים האמיתיים :-P ) - איך להזין את הסט הקדמי?

אופציה א' :

ערוץ הגברה של הסטריאו 100 - וופר (100 וואט ר.מ.ס ב4 אוהם - קלאס A/B)

ערוץ הגברה של ה-JL - מיד+טוויטר (100 וואט ר.מ.ס ב4 אוהם - קלאס D)

אופציה ב' :

ערוץ הגברה של ה-JL - וופר (100 וואט ר.מ.ס ב4 אוהם - קלאס D)

ערוץ הגברה של ה-JL - מיד+טוויטר (100 וואט ר.מ.ס ב4 אוהם - קלאס D)

אופציה ג' : (*עם ההגברה הקיימת מצריך ויתור על הסט האחורי)

ערוץ הגברה של ה-JL בגישור - וופר (150 וואט ר.מ.ס ב-4 אוהם קלאס D)

ערוץ הגברה של הסריאו 100 - מיד+טוויטר (100 וואט ר.מ.ס ב-4 אוהם קלאס A/B)

תודה לעונים.

שאלה נוספת - אני חושב להחליף את הטווטרים הקיימים (מורל MT23) לסופרימו פיקולו, מה דעתכם?

שוב, תודה ~

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האלמנט הכי רגיש לעיוות, והכי רגיש להגברה איכותית הוא כמובן הטוויטר.

הרבה פעמים אנשים מבססים טוויטרים על מגברים קלאס a מאותה סיבה.

מידים אפשר להתפשר אבל עדיין אם אפשרי אז תחבר גם אותם, בעוד שהjl שלך הוא קלאס D אבל לוופרים זה לא הכי משנה.

בקיצור בגלל שהג'נסיס הכי איכותי אין טוב יותר מלשדך אותו לטוויטר והמיד.(אותה סיבה שבגללה יצרתי איתך קשר בפרטי).

פורסם

אני מסכים עם מור ג'נסיס לשדך למיד וטויטר . את סט אחורי למכור , את JL למכור . לקנות מגבר לוופרים ומונו או לחלופין ראיתי מוכרים כאן את DLS שלושה ערוצים .

נ.ב. מצב אידיאלי לטעמי למכור את הסט הקידמי ולהשאר אם שני חלקים + סאב ולעבוד אקטיבית עם התקנה ראויה לסט הזה.

פורסם

אני הייתי הולך על אופציה ג'

אופציה ג' : (*עם ההגברה הקיימת מצריך ויתור על הסט האחורי)

ערוץ הגברה של ה-JL בגישור - וופר (150 וואט ר.מ.ס ב-4 אוהם קלאס D)

ערוץ הגברה של הסריאו 100 - מיד+טוויטר (100 וואט ר.מ.ס ב-4 אוהם קלאס A/B)

שאלה נוספת - אני חושב להחליף את הטווטרים הקיימים (מורל MT23) לסופרימו פיקולו, מה דעתכם?

שוב, תודה ~

כמו כן , מעביר את האקליפס להגברה אקטיבית, (טוויטר ומיד מחוברים דרך הקרוס שלהם, ליציאת ה HPF של ה HU ) ,מיד באסים למיד של ה HU , וסאב ל LPF של ה HU .

את הסט האחורי למכירה.

ואני חושב שהמורל פיקולו מעולים!

SCANSPEAK

פורסם

תודה על ההתייחסות, כולכם פה מדברים על הגברה אקטיבית - כלומר לוותר על הקרוס אוברים של מורל, מה היתרונות? חסרונות?

*רומן, מה היתרון בלעבוד עם 2 חלקים לעומת 3?

הרי, טווח התדרים ש3 חלקים מכסה הוא רחב יותר משמעותית מ2 חלקים.. והכל כבר מותקן ועובד. :idea: ~

פורסם

אין מה להשוות אילייט 3WAY ל-2WAY התוספת של המידריינג' היא פשוט חובה בסט הנ"ל.

הסט 2WAY הוא לדעתי לוקה בחסר ,גם אם מוגבר אקטיבית.

מה שאתה יכול לעשות זה לעבוד חצי אקטיבי

על הסט 3WAY.

אתה יכול לעבוד על המידריינג+טווטר פסיבי

ועל המידבאס אקטיבי.

פורסם

אם לעבוד חצי פסיבי או 2.5 או לא משנה איך תקרא לזה צריך לתת התיחסות הרבה יותר גדולה לצורת ההתקנה (לא נדבר על כך שוופרים עדיף להתקין בתיבות) אלה מיד וטויטר אמורים להיות ממש אחד ליד השני .

פורסם

מור זה אף פעם לא נגמר ? הוא לא יכול לשלוט על שלושה חלקים .

אבל נחזור לשאלה הJL ואיכות הם כל כך מרוחקים אחד מהשני , אתה יודע את זה .

פורסם

אני שמח להגיד לך שכל חברי מפגש צפון חוץ מאחד כולם חזרו בהם מההצהרות לגבי מגברי Jl והסטיגמה הזאת שנותרה להם.

בינהם אפילו יוני אנין הטעם שבמילים שלו: אל תעיז להחליף את המגבר הזה.

לגבי הסדרה שהבחור מחזיק אני לא יודע כי הי כבר קלאס d.

ותקפוץ כבר לבקר התגעגענו.

בזה שזה לא נגמר.. מצאת לך למי להגיד :) קיבלתי צעצוע חדש

פורסם
מור זה אף פעם לא נגמר ? הוא לא יכול לשלוט על שלושה חלקים .

אבל נחזור לשאלה הJL ואיכות הם כל כך מרוחקים אחד מהשני , אתה יודע את זה .

1. בתוספת קרוס (של סט 2 חלקים,לטייוטר ולמיד) שיחובר ליציאה הגבוהה ב HU, הוא יוכל לשלוט יפה מאד בשלושה חלקים, (ואם הטוויטר ומיד יהיהו צמודים אז גם לא אמורה להיות שום בעיה מבחינת יישור זמן)

2.מגברי קלאס D של השנתיים האחרונות (כמו ה JL המדובר) ,הם ממש לא מגברי קלאס D ישנים, זה נכון שבתחילת הדרך קלאס D היו טובים רק לסאבים, היום רוב החברות מייצרות מגברי FULL RANGE שהם קלאס D , התחום עדיין לא חדר למוצרי ההי אנד (ובכל נושא ותחום, מוצרי היי אנד מאופינים לרוב בקיבעון ולא בפתיחות, עד שנכנסת טכנולוגיה חדשה להיי אנד לוקח הרבה זמן, אבל גם זה יגיע).

3. לגבי ה JL באופן כללי, וזו דעתי האישית, הם לא רעים בכלל, ויש להם טווח מוצרים בטווח מחירים ואיכויות, לא הייתי ממצב את המגבר הנ"ל הרבה מתחת לגנסיס למשל.

SCANSPEAK

פורסם

bengee אני לא הולך לשכנע אף אחד . אם בחור רוצה ללמוד על טעויות משלו בבקשה .

אם אתה חושב שהבעיה רק בתיקון TC אז אתה טועה יש עוד פאזות ועוד מלא פרמטרים שלא דיברנו כאן אליהם.

פורסם

לדעתי חיבור כמו שהצעתי הוא האופטימלי ביחס לרכיבים הקיימים, ובשל העובדה שאין לו יכולת (אני גם לא יודע כמה צריך את זה...) לעבוד אקטיבי 4 חלקים.

ועם כל מה שדובר פה בפורום לגבי החוסר של האילייט במיד , נראה לי שלוותר על האילייט 3 חלקים, לטובת ה 2 חלקים יהיה קצת חוכמת חלם, בוודאי ובוודאי כשהסט 3 חלקים כבר מותקן ברכב...

ולגבי הפאזות ושאר מלא פרמטרים, אני לא רואה את הקשר לשאלה של הבחור, מכיוון שיהיה צורך להתעסק עם "פאזות ועוד מלא פרמטרים" בכול אופן...

SCANSPEAK

• תוכן חדש...