Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

4400 זה מחיר לפני הנחה. תעבוד על כושר המיקוח שלך, לך לחנות ותוציא אותו בפחות. הפער כבר לא יצדיק קנייה מחו"ל.

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

פורסם

ומה מיוחד מאוד בחתיכת מתכת הזו עם שני הרצועות עור ששווה 4400 שקל?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

הוא משלם כאן רק עבור השם, תרתי משמע.

המנגנון הוא קוורץ פשוט של ETA, דגם 115, כמוהו יש בהמון שעונים אחרים (כולל שעוני קוקיה...). הגוף אל חלד ברמות ליטוש כאלה ואחרות. הרצועות - עור, הזכוכית - ספיר עם AR וזהו.

אבל מצד שני, זהו השוק הזה, ואלו הם הכללים. זה כמו לשאול משהו למה אתה רוכש פולקסווגן יקר, כאשר אתה יכול לרכוש את אותו הרכב - שקודה - במחיר נמוך יותר.

רק השם.

פורסם

אמנם דעתי על שעונים בסדר גודל המחיר הזה היא שלילית מאוד, מכיוון שכל שעון שהייתי קונה עולה או עד 1500 ש"ח או מעל 10000 ש"ח, אבל בהחלט יכול להבין אותו.

הוא נדלק על השעון הזה, וזה בסדר גמור. נכון, הוא יקבל מנגנון שעולה 5$, אבל יקבל גוף ברמת איכות גבוהה יחסית, רצועת עור איכותית וזכוכית ספיר עם ציפוי פנימי של AR (אפשר לקרוא לזה חצי AR).

מבחינת פיצ'רים נטו, שעון כזה ללא מותג בהרכבה סינית עולה בערך 800 ש"ח.

הוא מוסיף כסף בשביל המותג, ההרכבה בשוויץ והאחריות.

לגבי המחיר. ככלל, ממחיר המחירון שלהם, ניתן להוריד עד 40% הנחה. זה משתנה בין המותגים השונים, אבל זה הכלל בגדול. 4,400 ש"ח לא נשמע לי מחיר המחירון, אבל אם כן, אתה בהחלט יכול לרכוש אותו בסביבות ה-3000 ש"ח. עניין של יכולת מיקוח וקצת מזל.

"למזלי", כבר מכירים אותי בחנות או שתיים באזור שלי, אז אני מקבל את ההנחה הזו די אוטומטית. זה הופך רכישה של שעוני יוקרה לזול יותר בארץ מאשר רוב ה-AD בחו"ל, ובדר"כ דומה למחירי האינטרנט, שהם לרוב לא של ADs ומספקים אחריות שלהם בלבד (סוג של יבוא פררלי, אם תרצה), כשבחלק מהמקרים המספר הסיריאלי נמחק בליטוש מהשעון.

פורסם

האמת אין לי נסיון כל כך גדול עם יבואני תכשיטים. אם אתה אומר שניתן לרדת לאיזור ה3 עם מיקוח טוב נראה לי די טוב.

בעיקרון השעון תפס לי מאוד את העין. למה להשקיע כל כך הרבה. קודם כל מכיוון שזה שעון עם רצועת עור. לא מתאים לי לקנות שעון ב1000 ואחרי שנה הרצועה תראה כמו סוליה של נעל אדידס. ללא קשר השעון נראה במציאות טוב בהרבה וזה הרבה עניין של טעם.

לגבי המחיר ברור לי שאני לא אשלם 4400 על שעון ובגלל זה חיפשתי הצעות מחו"ל אבל ממה שאני רואה ובודק ההבדלים לא בשמים אם בכלל.

אני יעשה סיבוב השבוע בכמה חנויות ויבדוק..

פורסם

אם כבר אז לקנות איזה שעון יפה של סייקו, סיטיזן, אומגה וכיוצא בזה.

בקשר למשלם על השם שזה כמו לקנות פולספגן, טפו טפו בלי עין הרע שאני קורא את הפורם הטכני ורואה כמה בעיות יש לאנשים אפילו עם מכוניות חדישות אני מבסוט שיש לי פיאסטה 96 יד שנייה עם 88 אלף ק"מ. מלוקקת, מטופלת בצורה כמו שצריך וזהו זה. יש מזגן, יש הכל. להגיע מנקודה א לנקודה ב לא צריך יותר מזה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...