Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיטואציה שלמשל אני בבית מחובר בצורה רגיל או VPN לעבודה.

האם יש מכשיר שאני אחבר אליו כבל רשת מהראוטר בבית, ומהמכשיר אני הוציא כבל רשת למחשב (המכשיר בעצם ישב בין הראוטר למחשב), והמכשיר פשוט ישמור אצלו את כל מה שעובר בכבל?

למשל אם אני מחובר עם VPN ושולח סרט, שהמכשיר פשוט ישמור אצלו את הסרט וכמובן ישלח אותו הלאה כאילו הכל תקין.

קיים דבר כזה?

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה רוצה להקליט את כל התעבורה ברשת המקומית?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מחשב זה לא מספיק

מחשב עם סניפר יקליט רק מה שעובר בכרטיס רשת שלו

אם הוא יושב על פורט 1 ותעביר מידע מפורט 2 ל 3 אז אותו מחשב לא יקלוט את המידע אלא רק את הפאקטים שקשורים לראשית התקשורת שמחשב 2 מחפש את 3 וכו׳ (בכוונה לא הכנסתי שמות פאקטים וכו)

כדי שכל תעבורת הרשת תעבור במחשב מסויים צריך להגדיר בסויטש port trigering

אין את זה בכל סויטש, ובחלקם זה נקרא בשם אחר

הנל רלונטי לתקשורת קוית

מבחינתי סויטש זה כל gateway שמכיל סויטש בתוכו

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תעבורה צריכה להגיע למחשב של מי שרוצה להאזין (לא מסובך, יש מספר שיטות). אז סניפר בקלות יראה את כל התעבורה. מצד השני הVPN מוצפן בSSL ועוד 128 ביט זה לא יתן יותר מידי. כדי לעשות את מה שאני כותב צריך לדעת דבר או שתיים במחשבים.  חוץ מזה אפשר לבדוק לאן עוברת התקשורת שלך.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

טוב אז אחרת

אני יושב בעבודה, דרך VPN אני מתחבר לסניף אחר ושם נמצא מחשב של חבר לעבודה ואני רוצה לשלוח לו סרט פורנו.

האם יש משהו (מכשיר\מתקן פיזי) שישב ביני לבין המרכזיה אצלי בעבודה וישמור אצלו את כל מה שאני שולח וישלח את זה הלאה לחבר בסניף האחר כדי לא לעורר חשד?

in the face

with a chair

פורסם

אם סיס אדמינים בסניף שלך לא חובבנים, יש להם בקרה על תוכן תעבורה שעובר ברשת. אל תשכח שהצפנה היא בין מחשב שלך לשרת VPN ומשם המידע לא מוצפן.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

עזוב את המסביב, בא אחד מניאק חולרע שמתחרה איתי על תפקיד בעבודה ורוצה להכניס לי, יש מכשיר שהוא יכול לחבר למחשב שלי כדי לאגור את כל מה שאני שולח\מקבל?

לא מעניין אותי מה קורה אחרי המרכזיה, מעניין אותי בין המחשב שלי למרכזיה שבניהם מחבר כבל אחד ארוך.

in the face

with a chair

פורסם

תלוי עד כמה חולירע הזה מבין במחשבים. אבל עקרונית הוא יכול ויש מגוון דרכים, לאו דווקא מכשיר או חיבור פיזי, מספיק תוכנה.

פורסם

זה לא מוצפן.

VPN מצפין רק את התווך הציבורי (אינטרנט) שדרכו אתה מתחבר לרשת הארגון. ברגע שאתה בתוך הרשת הפנימית, זה כבר לא מוצפן.

חבר לעבודה כנ"ל עם מעט ידע ברשתות קורא את כל מה שאתה מוציא ומקבל מהמחשב שלך.

צא מנקודת הנחה שכל מה שאתה עושה עם המחשב שלך בעבודה, אם לא טרחת במיוחד להצפין (למשל עם PGP) חשוף לכל אחד אחר בעבודה.

ול-gsi16v, מנסיוני האישי,promisc mode מגלה לך המון דברים שרצים ברשת שבכלל לא מיועדים אליך...

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אני שואל כי קיבלתי אתגר קטן.

יש לי מחשב נייד, המחשב מוגן TPM ופוליסות GPO שאני לא יכול בשום צורה להוציא קבצים מהמחשב עצמו החוצה להתקן חיצוני, למעשה כל מה שאפשר לעשות עם המחשב זה להתחבר לשרת מרוחק ולהוריד קבצים לתוך המחשב עצמו לתיקיה שאין לי גישה אליה.

המחשב מחובר עם כבל רשת לראוטר הביתי שלי ודרך VPN לשרת המרוחק. רוצים שאני אוריד קובץ מהשרת ואוציא אותו לתוך התקן נייד. לכן שאלתי אם יש משהו שיכול לשבת לי על הכבל רשת ולשמור תעבורת קבצים.

in the face

with a chair

פורסם

אין לי מושג עד כמה אתה מעוניין למנוע מצד אחר גישה למידע שלך.

אבל יש לא מעט שיטות להצפנת מידע, הפשוטות ביניהן היא התקנת פיירוול חינמי או אם אתה מהמקצינים יש

את שיטת ה Blowfish :-P

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

פירוול לא מצפין ולא מונע האזנה של תעבורת רשת. תומר, המחשב שלך נייד או שולחני?

• תוכן חדש...