Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בפולו GTI חדשה.

בכל בור קטן שיש בכביש או באמפר, כאשר אני עובר עליו ישנו רעש של חלק קרוף כנראה, אחרי שבוע ושלל בדיקות שלי הגעתי למסקנה שמקורו של הרעש בתוך הדשבורד של הרכב.

האם כדיי בכלל ללכת למוסך, הם חייבים לפרק את הדשבורד על מנת לבדוק את מקור הרעש?

דיי מלחיץ אותי שיגיעו ברכב בצורה כזאת, מצד שני אי אפשר לחיות עם רעש כזה ברכב חדש

פורסם

היו לא מאט מקרים על כך שצינור הגומי בתא המנוע נותן מכות בדפנה ויש רעש,לדעתי תיגש למוסך שיבדקו אם צריך לקבע אותו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עשו לך התקנות מקומיות?

מכשיר סלולארי?

קודן?

מערכת איתור?

מערכת שמע?

משהו אחר?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
עשו לך התקנות מקומיות?

מכשיר סלולארי?

קודן?

מערכת איתור?

מערכת שמע?

משהו אחר?

שום דבר, לא נגעו ברכב! הכל מקורי מהיבואן.

אני מכיר את איכות ההרכבה ורמתה בארץ, ולכן לא נוגעים לי ברכב.

בגלל זה אני הרבה יותר מתוסכל..

פורסם

תבדוק היטב אם לא מדובר ברעש המפורסם הבוקע מגיר ה DSG 7. רעש מתסכל שאין לו כרגע פתרון עד כמה שידוע לי.

הציק לי מאוד בשתי האיביזות, FR וקופרה.

פורסם
תבדוק היטב אם לא מדובר ברעש המפורסם הבוקע מגיר ה DSG 7. רעש מתסכל שאין לו כרגע פתרון עד כמה שידוע לי.

הציק לי מאוד בשתי האיביזות, FR וקופרה.

כמובן שלא מדובר ברעש של הDSG, אותו אני מכיר היטב.

שוב, מדובר ברעש שנובע מתוך הדשבורד כאשר עולים על שבר קל בכביש או באמפר

פורסם

עדכון: הייתי היום במוסך, בדקו את הרכב חיצונית ובתוך המנוע איןכלום.

כלומר מקור הרעש נובע מתוךהדשבורד.

יום חמישי מפרקים את הדשבורד, יצאתי בהרגשה רעה מאוד, מלחיץ אותי שיפרקו את הדשבורד, בטח אסבול מקרקושים!

• תוכן חדש...