Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ללכת על זה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני לקנות ב.מ.וו שנת 1987 סדרה 3 ( 316 ) 4 דלתות וכ'ו..

המצב של הרכב באמת נדיר.. יד ראשונה ב72 אלף קילומטר בלבד.. בעבר היה של איש זקן שנפטר ונורא אהב את הרכב ועכשיו הנכד שלו מוכר את הרכב.. ( כנראה זקוק לכסף )

השאלה שלי כמה רחוק אני יכול להגיע עם הרכב הזה בשיפורים כמה כוח אפשר להכניס אליו האם ההשקעה שווה בעיקרון מה שאני מכוון אליו זה לשפר אותו מספיק עד שאני אוכל להתחיל ללמוד להחליק ( DRIFTING )

אנא המנעו מתגובות ילדותיות כמו למה אני צריך את זה אני פה בשביל לשאול האם שווה לי להשקיע את הרכב לא אם כדי לי להתחיל ללמוד להחליק.. תודה :)

פורסם

מנוע חלש עם מאט מאוד פוטנציאל. בארץ יש פוייקט נדיר שמישהו בנה רכב כזה לדריפטים עם מנוע של קורבט - רכב שלא יכול לעלות על כביש.

בפורום טכני יש בחור שמנסה להחליף מנוע מ1.8 ל2 ליטר לבימר שלו מדגם דומה. הוא הלך מאוד רחוק ופנה לכל גורם שרק אפשר ועדיין לא קיבל אישור כזה.

מבחינה חוקית לא תוכל לשפר את הרכב באופן רציני. אז שווה לך ללכת אליו אם אתה רוצה לשמר את הרכב הזה ולא להכניס אותו לפרוייקטים, אלא אם כן אתה מוכן לקבל את זה שהרכב לא יעלה על כביש ציבורי וגם אז יש רכבים עם יותר פוטנציאל.  

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כמה הוא דורש עליו?

לרכב מנוע 1.6 מיושן וללא שום פוטנציאל, דריפטים רק בשלג.

סליחה על החוצפה אבל עדיף לקנות אותו ולשמור אותו עד שיהיה אספנות,

אם לא אתה אז מישהו עם זיקה אמיתית לדבר.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

אל תקשיב לאף אחד. אני מכיר את הרכב, דיברתי עם הבעלים לפני חודש.

עם מנוע כזה במקור באמת יהיה לך מאוד קשה ללמוד איתו, אבל תוכל להשתיל מנוע אחר ובחוקיות.

לך על M40 1.8, עם גיר של מנוע M50, אתה תהנה ביותר! (שים לב שיהיה בקקס עם יחס לפחות של 4.10).

מדובר מניסיון על כמה בימרים.

JEP.

פורסם

הרכב באמת שמור, דיברתי עם הבעלים.

כמה דברים שקצת יכולים להפריע, מסרק ללא הגה כוח (שעדיין אפשר להרכיב אחד עם הגה כוח).

בהצלחה, JEP.

פורסם

לא קשור לזה, הרכב נראה כאילו שהוא עבר ק''מ כזה.

הכל שמור, ורואים שפשוט הרכב כמעט ולא נסע, אפשר לשים לזה לב ללא בעיה.

JEP.

פורסם

אז בעיקרון אתה אומר שמבחינה חוקית אני יכול להשתיל לו מנוע? מה התהליך שאני צריך לעבור כדי להפוך את ההשתלה לחוקית ?

פורסם

שטר מכר - אישור מוסך על ההתקנה - אישור של מכון טסטים (במידה והמנוע יבוא אישי), אם לא, אישור של בוחן משרד הרישוי.

JEP.

פורסם

אם המחיר זול, הייתי קונה ומשאיר אותו כמו שהוא.

אולי נניח מחליף להגה כוח.

אבל אם זכית למצוא רכב מעניין בן 25 עם מנוע כמעט חדש למה להתעסק איתו?

אם אתה מחפש כוח - קנה סדרה 3 עם מנוע חזק בגיל הזה, אפילו עם מנוע גמור.

ככה לא תהיה בעיה מבחינת רשיונות להחליף למונע אחר ובמצב טוב יותר (ובאותו נפח).

ואתה גם לא "זורק סתם" מנוע במצב חדש.

תחשוב על זה: אם אתה גם ככה זורק את המנוע, כמעט לא הרווחת כלום מזה שקנית רכב עם מעט ק"מ.

בולמים וחלקים אחרים גם ככה כדאי להחליף, בגלל הזמן ולא הק"מ...

זו דעתי.

פורסם

טוב, זה לא ממש פורום יעוץ ברכישה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...