Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אני סטודנט בראשון וגר באשדוד

מחפש רכב שישרת אותי ל4 פעמים בשבוע בערך הלוך חזור אשדוד ראשון

אני דיי מכוון לאיזור הסופר מיני - 70 אלף ש"ח

עשיתי נסיעות מבחן על פאביה ,206+, קליאו, ספלאש ואיביזה.

דיי איבדתי כיוון אין לי מושג מה כדאי

אשמח לעזרה!

פורסם

שים לב, תיקנתי לך את הכותרת. להבא.

איך התרשמת מהמכוניות שבחנת? מה אהבת יותר, מה פחות?

בדוק גם את הסוויפט הידנית והפיאסטה הידנית - מובילות הקבוצה מבחינת איכות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בדקתי גם את הסוויפט אבל היא כבר 77 אלף מעבר לתקציב.

תאמת הכי אהבתי את הקליאו אבל כל מי שדיברתי איתו אמר לי לא להתקרב.

פורסם

תתעלם ממה שאנשים אומרים לך. זה רכב חדש עם 3 שנים אחריות. לא יכול לקרות שום דבר בזמן הזה. הקליאו מכונית טובה מאוד. נכון, כנראה יהיה קשה יותר למכור אחרי שלוש שנים מאשר עם סוויפט, נניח, אבל עם קצת סבלנות ואם תשמור עליה כמו שצריך, אין סיבה לבעיה. גם הבדלי ירידת הערך לאורך 3 שנים לא יעברו את ה-7000 השקלים שתחסוך איתה לעומת הסוויפט.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אם הייתי היום בנעליך הייתי בודק כמה מפריע לי המנוע של הפיאסטה החדשה.

(שזו בערך הנקודה השלילית היחידה שעולה בכל ביקורת עליה)

אופציות נוספת; קורסה 3 דלתות, האיביזה החדשה ופאביה (אם המבצע שהיה עד 15.6 הוארך ועדיין תקף)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
אהלן אני סטודנט בראשון וגר באשדוד

מחפש רכב שישרת אותי ל4 פעמים בשבוע בערך הלוך חזור אשדוד ראשון

אני דיי מכוון לאיזור הסופר מיני - 70 אלף ש"ח

עשיתי נסיעות מבחן על פאביה ,206+, קליאו, ספלאש ואיביזה.

דיי איבדתי כיוון אין לי מושג מה כדאי

אשמח לעזרה!

מה הממצאים שלך מנסיעות המבחן? מה היה לטעמך ומה לא היה לטעמך בכל אחד מהרכבים?

הקליאו מכונית טובה וחסכונית מאד בדלק. אם אהבת את הרכב אל תרתע בגלל עצות אחיתופל.

לגבי ה-206+. לטעמי מדובר ברכב שיותר מתאים למדינות עולם שלישי. בוא לא נשכח שגם ה-207 כבר בערוב ימיה. זה מזכיר לי מדינות כמו ברזיל שעדיין מייצרות ונמכרות בהן מכוניות כמו גולף דור 4(כחדשה!).

פורסם

כבעל סקודה פאביה 1.4 ידני (נקנתה במבצע של סקודה לפני 9 חודשים בעלות 69000 ש"ח):

הרכב עבר כבר 19K ק"מ, עד עכשיו אין שום בעיה ברכב (מלבד כסא נהג שקצת חרק עקב קפיץ סורר - במוסך פשוט שימנו אותו).

יתרונות: נעים לנהיגה, מנוע ותיק ואמין של פולקסוואגן, מכלולים פשוטים (ידני), צריכת דלק מצויינת - ממוצע של 16-17 ק"מ לליטר כאשר רוב נסיעותיי הן בינעירונית במהירות גבוהה (קצב תנועה מהיר בכביש 6), מאובזר בצורה גבוהה מאוד בהשוואה לקטגוריה.

חסרונות: האצה לא מדהימה וכאשר מפעילים מזגן כוח המנוע יורד משמעותית. חסרון נוסף שמעצבן אותי - קיים רישרוש אשר מגיע מהתא כפפות הנוסף שהוסיפו מעל התא כפפות הרגיל מפני שהוא נסגר ללא קליפס. גורם לכך שבכבישים משובשים קיים רשרוש מעצבן משם.

סה"כ קניה כדאית ומשתלמת מאוד במחיר של כ- 70000 ש"ח, אם ידני הוא אופציה.

• תוכן חדש...