Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
על סמך מה החלטת שהטכנולוגיה רחוקה ?

להערכתי היא קיימת מזמן, ומימושה הוא רק שאלה של רצון.

דוד, אתה אות ומופת ליכולת בניית טיעון. מודה שהטיעונים שלך מבוססים על כלום ועוד מטיל ספק בטיעון של מישהו אחר.

כפיים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
ברור,

האינטרנט שופע מידע בתחומים האלה.

אני לא מדבר על אתר איזוטרי שמספק מידע לטרוריסט המתחיל או המתקדם.

מדובר באתר הבורסה הישראלית לניירות ערך ובחברת היי-טק ישראלית שהתכוונה לצאת בהנפקה לציבור.

אחד ממוצרי החברה הוא סימולטור ה- GPS המדובר, מדובר במכשיר אזרחי לחלוטין.

פורסם
נירו - בצבא מחנכים (וטוב שכך) לסתום את הפה גם כשמדובר במידע זמין וידוע לכל.

לפני שנתיים לערך הותקפה שיירת נשק בסודן ונהרגו שם (למיטב זכרוני) 21 איש, לפי פרסומים זרים כלי טייס לא מאויישים ביצעו את התקיפה.

מה אפשר ללמוד מכך (שוב - מעולם לא הייתי איש ח"א וכל ההבנה שלי בתחום מסתכמת בקריאת חומר שמפורסם בעיתונים):

1. הכטב"מ הוא כלי שיעילותו בטווחים ארוכים ובמשך שהייה ארוך באוויר(כיוון שהוא לא מתעייף, לא צריך פיפי וגם לא רעב).

2. ככל הנראה, יתרונו הגדול של כלי כזה הוא בתקיפה של מטרות איטיות (כמו משאיות) שאותן הוא רוכש ומתביית עליהן או מטרות סטאטיות כמו מבנים.

המידע אודות כלי הטייס הבלתי מאויישים של צה"ל ידוע לכולם. גם דובר צה"ל מפרסם מדי פעם על טווחי הטיסה של כלי הטיס.

לתשומת לבך, גם יחידת עילית, עם כלי הנשק הנכונים, יכולה לתקוף שיירה בסודן.

• תוכן חדש...