Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אתמול בין השעות 01:15 ועד 01:55 חניתי בחניה של קפה ארומה בסניף Mהדרך על כביש החוף, כשחזרתי לרכב גיליתי דפיקה מכוערת ומשמעותית בטמבון האחורי, הרכב חנה עם הפנים לקיר, כנראה רכב שיצא מהחניה דפק ונסע ללא השארת פרטים.

מיד נכנסתי לסניף ארומה אך המצלמות שלהם לא קולטות את אזור החניה, אך שמתי לב שבמקום על עמודי התאורה מוצבות מספר מצלמות שכן תופסות את הרכב שלי.

צלצלתי למחלקת ביטחון של הקניון, סיפרתי את הסיפור ונתתי את הפרטים שלי.

האם הם יכולים לתת לי במידה וזה נקלט את מספר הרכב הפוגע?

במידה ויש לי את מספר הרכב, איך אני מאתר את הבעלים ו/או הפוגע ודורש את התיקון?

תודה, כפיר.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

1. מספר רכב כמעט בטוח שלא תוכל לראות, ככה שאם אין לך משהו שמכיר את הרכב הזה, אז הסיכויים שלך קלושים מאוד.

2. כדאי שתזדרז, כדי שהצילומים לא ימחקו.

3. במידה ומספר נקלט אז הם יכולים לתת לך.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

1. כן הם יכולים לתת לך את המספר אם הם רוצים, השאלה היא האם מנהל התחנה יתאמץ בשבילך.

2. עם הצילומים ועם תעודה מזהה אתה ניגש לתחנת משטרה ומגיש תלונה מול החוקר על הפגיעה ברכב שלך.

3. ברגע שתקבל את הפרטים מהמשטרה, תוכל ליצור קשר עם הבעלים של הרכב ולסגור את תיקון הנזק.

היה ולא ירצה לשלם ויתנער מאחריות ניתן להגיש תביעה בבית המשפט לתביעות קטנות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

היה ולא ירצה לשלם ויתנער מאחריות ניתן להגיש תביעה בבית המשפט לתביעות קטנות.

ל'

על סמך איזו הוכחות? הוא יצטרך להוכיח. הקלטה כשלעצמה סביר להניח ולא תוכל לשמש ראיה. הוא צריך לאתר מישהו שראה.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

אם הצילומים באיכות טובה מאוד, ורואים את הרכב הפוגע,

לא צריכה להיות לו בעיה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אם הצילומים באיכות טובה מאוד, ורואים את הרכב הפוגע,

לא צריכה להיות לו בעיה.

ל'

לא קשור לאיכות של התמונה. הוא יצטרך להעיד את הטכנאי שהתקין את המצלמות, אלא אם כן משטרה תעשה זאת במקומו בהליך פלילי והוא יתבע נזיקין בתביעה אזרחית נגררת.

פורסם

בבית משפט לתביעות קטנות הוא מביא את התמונה בו מצולם הרכב הפוגע , השופט ינצל את זכותו לשאול את בעל הרכב הפוגע , האם זה רכבו , ישמע את התשובה כן , ופוסק לזכות הנפגע תוך 3 דקות מבלי לשאול מי שם את המצלמה מי מטפל בסרט הצילום וכו'

זה לא משפט פלילי!!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ברוב המקרים לא מסכימים להביא את הצילומים שלהם.

תצטרך ללכת למשטרה, להגיש תלונה ולבקש מהם שידרשו את הצילומים.

פורסם
השופט ינצל את זכותו לשאול את בעל הרכב הפוגע , האם זה רכבו , ישמע את התשובה כן

ישה, בשביל זה השופט אפילו לא צריך לראות את הצילומים, אם הצד הפוגע עד כדי כך טיפש כדי להודות. אם הייתי הנתבע הייתי מכחיש את העובדות וטוען לאי כבילות של הסרט כראיה ומבקש מביה''מ להתעלם ממנה מפני שלא ניתנת לנתבע זכות בסיסית של חקירה נגדית. הסרט לא יהיה כביל. ברור שבתביעות קטנות הליך הבאת ראיות גמיש מאוד, אך בכל זאת לא ניתן להתעלם מזכות חקירה נגדית. אם הוא יתעלם, מוגש ערעור על טעות משפטית בכבילות הראיות, והתיק עובד ישר לביה''מ השלום, שם בוודאות הסרט לא יהיה כביל (אלא אם כן ניתן להעיד את טכנאי המתקין).

• תוכן חדש...